Widok
parę lat temu byłam w naszych polskich górach przez cały czas pobytu tam śnieg nie przestawał padać, było śniegu po pas tak ok. 5metrów, na drzewach leżało z jakieś ok. 3 metrów i wtedy sie zakochałam właśnie w zimie szczególnie gdy były takie widoki, wiec ciesze sie ze jest śnieg...choć ciężko dzisiaj rano jechało kmi sie samochodem!
teraz leci na eurosporcie a wieczorkiem zdaje się o 21 na tvp2
kurcze ja na studiach to same ustne prawie miałam i uwielbiam ta formę zaliczernia bo ja zawsze duzo mam do powiedzenia a na papier ciężko mi przelac i wychodzi wszystko w skrócie jakbym nic nie wiedziała a ustnie to mogę dużo powiedzieć:)
kurcze ja na studiach to same ustne prawie miałam i uwielbiam ta formę zaliczernia bo ja zawsze duzo mam do powiedzenia a na papier ciężko mi przelac i wychodzi wszystko w skrócie jakbym nic nie wiedziała a ustnie to mogę dużo powiedzieć:)
wiecie jak smiesznie, u mnie w rodzinie od strony taty w datach urodzenia zawsze sa 9, moj tata sie urodzil 18, ja 9, dwie kuzynki taty 18..... a moja mala to juz zupelnie bedzie jedna wielka 9: 26.01.2007, 2+6+1=9, 2+7=9 no i do tego numerologicznie tez 9" 2+6+1+2+7=18, 1+8=9.....
hi hi, takie moje matematyczne rozwazania.....
hi hi, takie moje matematyczne rozwazania.....
MIała :)
Ale ciągle coś wypada.. raz ja nie mogę, raz magda... to ciężkie nasze życie...
Madziu, w czwartek na 18 jedziemy do wrzeszcza, wzięłabyś te odcinki heroesów? I nasze dvd ze ślubu? Namówiłabym Pawła na wcześniejszy wyjazd, żeby zajechac do Ciebie...
Bo później wracamy do domu się uczyć...
(jakoś Ci muszę płytki odkupić...)
Ale ciągle coś wypada.. raz ja nie mogę, raz magda... to ciężkie nasze życie...
Madziu, w czwartek na 18 jedziemy do wrzeszcza, wzięłabyś te odcinki heroesów? I nasze dvd ze ślubu? Namówiłabym Pawła na wcześniejszy wyjazd, żeby zajechac do Ciebie...
Bo później wracamy do domu się uczyć...
(jakoś Ci muszę płytki odkupić...)