Widok
Bardzo im sie podobały :-) Naprawde
teściowa się cieszyła, bo już od dłuższego czasu marudziła mi, że nie aktualnych zdjęć Wiki.
Mój tata też się bardzo ucieszył i postawił w honorowym miejscu :-)/
Moja mama to się aż popłakała - tak jej się spodobało. Nie mogła uwierzyć, że takie cuda się teraz robi :-)
Jeszcze raz DZIĘKUJĘ :-)
teściowa się cieszyła, bo już od dłuższego czasu marudziła mi, że nie aktualnych zdjęć Wiki.
Mój tata też się bardzo ucieszył i postawił w honorowym miejscu :-)/
Moja mama to się aż popłakała - tak jej się spodobało. Nie mogła uwierzyć, że takie cuda się teraz robi :-)
Jeszcze raz DZIĘKUJĘ :-)
Dzień doberek wszystkim. Chyba dzisaj jestem pierwsza. Wczoraj nie było mnie wieczorkiem wiec miałam troche do nadrobienia. Kurcze dziewczyny jakiego ja wczoraj dołka miałam nawet do mamy nie chciało mi sie jechać tylko leżałam pod kocem i nic sie nei odzywalam:( Ale dzis juz troszkę leiej. A tak wogle to u mnie snieg pada:))
Beatka postaram się:) Nawet nie wiem jak było wczoraj bo nie wystawiłam nosa na dwór, ale dzisaj z pewnością to zrobię. Mój mąż dzisja zwalnia sie szybciej z pracy i do biblioteki. A ja mam dzisja ang i sie zastanawiam czy pójdę (zobaczę czy sie wyrobie) Musze odwiedzic dzis moją mamusię i pójść do teściwej na obiad (pierogi leniewe)
to ja wam sie tez pozale jestem tak chora ze juz mnie nie slychac a do pracy musze chodzic bo do lekarza sie dostac ogolnego w tym tygodniu to musialabym chyba pujsc z mieczem do przychodni zeby przedrzec sie przez tlum mocherowych babc obloznie chorych siedzacych przed gabinetem w ktore na pytanie "czy moge wejsc na chwile zapytac sie czy lekarz mnie przyjmie?"wstepuje duch samuraja i predzej zarzna czlowieka lub popelnią harakiri niz przepuszcza:(
Aneczka, nie... zaliczenia w sobotę... inna sprawa, ale powiem, jak się uda :)
Mystic, jak ja słysze taki tekst na poczekalni "mogę, bo ja tylko po receptę" , "ja tylko mam małe pytanie" ... to się wnerwiam od razu ale spokojnie mówię: JA TEŻ PO RECEPTĘ :) niech się wypchają :) mnie na pewno też by nikt nie wpuścił!
Mystic, jak ja słysze taki tekst na poczekalni "mogę, bo ja tylko po receptę" , "ja tylko mam małe pytanie" ... to się wnerwiam od razu ale spokojnie mówię: JA TEŻ PO RECEPTĘ :) niech się wypchają :) mnie na pewno też by nikt nie wpuścił!
haha miscy fajnie to opisałaś
cześc dziewczyny
mnie wczoraj wyrzuciło i potem pojawiał sie jakiś błąd i nie mogłam już wejść u was też czasami tak jest
a ja dzisiaj mam zły dzień pomimo że jest moja ulubiona pogoda, jakoś taka zła jestem i zdołowana (z rana przeglądałam anonse wczorajsze a to nieruchomości) tragedia dziewczyny po prostu
pozdrawiam
ps)Beatko czyż by kredycik uruchamiany czy jak:)
cześc dziewczyny
mnie wczoraj wyrzuciło i potem pojawiał sie jakiś błąd i nie mogłam już wejść u was też czasami tak jest
a ja dzisiaj mam zły dzień pomimo że jest moja ulubiona pogoda, jakoś taka zła jestem i zdołowana (z rana przeglądałam anonse wczorajsze a to nieruchomości) tragedia dziewczyny po prostu
pozdrawiam
ps)Beatko czyż by kredycik uruchamiany czy jak:)
poszłam tylko umyć główke a tu żeście sie diewczyny rozpisały:) Dobrze Beatko będę trzymała w takim razie kciuki i czekam na informację później za co je trzymałam:))) Niestety Mystic tak to juz jest z tymi babciami u lekarza. W sumie to one tam siedzą cały Boży dzień i tylko gadają bo w domu sie im nudzi a człowie jak chcce skorzystać z wizyty to graniczy to z cudem.
no a teraz zalenie numer dwa
wczoraj dostalam wypowiedzenie i podpisalam umowe z nowym szefem tak sie wskupilam nad trescia wypowiedzenia bo byla pewna niezgodnosc ze nie zrozumialam do konca warunkow przedstawionych w nowej umowie:)i ja podpisalam i teraz zarobię przez trzy miesiace od 1,03,07 najmniej ze wszystkich pracownikow w firmie :( dlatego ze bedzie wyplacana srednia z szesciu miesiecy do tej pory zarabialam calkiem niezle ale akurat w ciagu ostatnich 6 miesiecy bylam prawie caly czas na urlopie bo w w zwiazku ze slubem musialam wykorzystac caly zalegly urlop i bylam na zwolnieniu ,to wszystko drastycznie obnizylo mi srednia
:(specjalnie sie nie martwilam bo styczen luty marzec jest kiepski w mojej branzy wiec taka pensja bylaby na reke dopiero jak na spokojnie doczytalam ze ta pensja bedzie marzec ,kwiecien,maj to sie wscieklam bo na zasadach prowizyjnych zarobilabym duzo wiecej a najbardziej sie wsciekam ze moja pensja rozni sie od najwyzszej prawie o 1000 zl:(
wczoraj dostalam wypowiedzenie i podpisalam umowe z nowym szefem tak sie wskupilam nad trescia wypowiedzenia bo byla pewna niezgodnosc ze nie zrozumialam do konca warunkow przedstawionych w nowej umowie:)i ja podpisalam i teraz zarobię przez trzy miesiace od 1,03,07 najmniej ze wszystkich pracownikow w firmie :( dlatego ze bedzie wyplacana srednia z szesciu miesiecy do tej pory zarabialam calkiem niezle ale akurat w ciagu ostatnich 6 miesiecy bylam prawie caly czas na urlopie bo w w zwiazku ze slubem musialam wykorzystac caly zalegly urlop i bylam na zwolnieniu ,to wszystko drastycznie obnizylo mi srednia
:(specjalnie sie nie martwilam bo styczen luty marzec jest kiepski w mojej branzy wiec taka pensja bylaby na reke dopiero jak na spokojnie doczytalam ze ta pensja bedzie marzec ,kwiecien,maj to sie wscieklam bo na zasadach prowizyjnych zarobilabym duzo wiecej a najbardziej sie wsciekam ze moja pensja rozni sie od najwyzszej prawie o 1000 zl:(