Widok

WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH *** 92 ***

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
:)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
tak jak ja niestety ale moze cos sie jeszcze zmieni na lepsze

aga nie chce wspominać ale ja mam czysta kartę ty kochana masz już praktykę i jesteś w tym przede mną:)
ja tu słucham jak szyszę że ktoś kogos poszukuje:)

no no... jedyne co się zmieni to moja twarz na starość.... a na lepsze to chyba życie wieczne .... ale trzymam się....

cholera mam na sobie dwie pary majtek z czego jende bokserki meskie bo maz mi wczoraj kupił i dalej mnie boli nie wytrzymam chyba

malenka.mii@wp.pl
k@jutko daj znać jak znajdziesz dobrą ofertę z praktyką... bo ja takich nie widze... pomijam że chyba turystyka to nie jest to co ja lubie najbardziej a tego jest tu najwięcej....

Madzia wsadź sobie kubek między nogi z gorącą wodą.... wiem że to głupie ale jak ja miałam problem tak robiłam i furagin :-)... i przechodziło po dwóch dniach :-).... ale kubek możesz zastosować teraz

k@jutko własnie nie robiłam prezentacji w Power Point tylko na foliach; dzisiaj pierwszy raz się do tego zabrałam i stwierdzam że to fajna zabawa jest

kochana ja wiem co ty byś chciała
damy rade powolutku trzeba działać ja ostatnio na asystentkę wysyłam cv a co tam to dobre na start i żeby lepiej firme poznać:0

Aggga, ja się kładłam z butelką przytuloną do kęgosłupa na dole...

Mam czasem straszne napady, ale mi parę tabletek furaginu wystarcza... Brałam różne antybiotyki, ale nic nie pomogło... Teraz robię przerwę, bo zaczął mi się sypać organizm :(

A najgorsze jest to, że zapalenie pęcherza dopadło mnie! Ja zawsze starałam się nie siadać gdzie popadnie, ubierałam się ciepło i nie nosiłam jak koleżanki bluzeczek do pępka (mimo, że brzuszek miałam ładny...) ;)
No i co? Tak dbałam i d.... złapało mnie :(

oo pamiętam folie tylko wiesz tu wszystko łatwiej mniej pracy i większe efekty niż na folii:)

furagin mi nie pomaga
cholera bede szła na przerwe to przyniose sobie kubek moze to niegłupi pomysł a pod biurkiem nie bedzie widac

doszedł meil? już wysłany:)

ja też... kubeczek pod biureczko... między nogi.... i nie bolało tak bardzo.... a niech się wstydzi ten kto widzi.... ;-p

dokładnie póxniej postaram sie przemucic kubek z woda

Doszedł dzieki ;) jesli masz chwilke to skrobnij mi prosze jak to załatwiałas i gdzie..pytam bo tez mysle o stazu bo to jednak jakies doswiadczenie wiecej.
cholera miałam pół marsa w torebce i go zjadam własnie a nie powinnam
jak nie lubie słodyczy to dzisiaj mam na nie okropna ochote

Dziewczynki narazie zmykam moze potem sie zjawie mam nadzieje ze ktos bedzie papa
no no...tylko się nie poparz :-)..... bo mnie tu Twoje adwokatki wyniosą na złom... i wtłuką że krzywda ci się dzieje :-)....

ok już meil do ciebie poszedł:)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

Zakup mieszkania - rozterki (63 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

do góry