Widok
Madziu.... nie będę ci mówiła czy robisz dobrze czy źle.... nie chce być ty alfą i omegą.... ale ja mam usunięty jajnik i jajowód z prawej strony.... a po tym zaszłam w ciąże bez większych problemów.... ja wiem o co ty się boisz.... ale może przemyśl tą decyzje jeszcze raz....
Proszę cię... myśl o sobie.... i nie patrz na innych...
Proszę cię... myśl o sobie.... i nie patrz na innych...
a co dokładnie cię męczy z tym przygotowaniem.... bo ja trafiłam na ostry dyżur więz... zbadali mnie.... zrobili USG.... znowy zbadali... dali zastrzyk... pobrali krew.... dali znowu zastrzyk.... i na blok operacyjny.... a tam 3 minuty i nic już nie pamiętam.... a potem obudzili ja myślałam że to dopiero przede mną a ja już byłam po....
mam przeciagi i zimno jest podniosła mi sie temperatuta i na bank nie zostane w szpitalu a na kolejny termin juz sie nie zgodze
Powiedzialam przed chwilą Maciejowi ze jak choroba nie bedzie przeciwskazaniem do operacji to pójde ale jak mi ja znowu przełoza to juz wiecej nie ide .Nie mam juz siły
tylko jak ja w szpitalu wytrzymam z tym moim chorym pęcherzem
Powiedzialam przed chwilą Maciejowi ze jak choroba nie bedzie przeciwskazaniem do operacji to pójde ale jak mi ja znowu przełoza to juz wiecej nie ide .Nie mam juz siły
tylko jak ja w szpitalu wytrzymam z tym moim chorym pęcherzem
Maciej kazała mi isc na operacje i powiedziałam mu dzisiaj ze oki jak lekarz powie ze nie ma przeciwskazan moje przeziebienie to pójde ale przed zhwilka zapytałam sie czy ja mam sie jakos przygotowac do operacji ,bo na necie przeczytałam ze mam jesc lekkstrwane rzeczy przez 3 dni i byc naczczo przed operacja a lekarz mi nic nie powiedział to sie na mnie wydarł ze wymyslam
i jak mam sie nie denerwowac
cholera jasna
i teraz nie wiem co mam zrobic ?
i jak mam sie nie denerwowac
cholera jasna
i teraz nie wiem co mam zrobic ?
nie nie chce isc do niego bo maciej mi go załatwił a mnie wkurzył i nie chce jego łaski
A tak na marginesie to moze nie musiałabym sie przygotowywac to pewnie od szpitala zalezy.
Bo jak miałam isc rok temu to miałam byc ogolona, na czczo i nie jesc prawie wogóle 3 ni przed i mase badan zrobic.
A teraz nawet badan nie kazał robic
Ale juz nie wazne
A tak na marginesie to moze nie musiałabym sie przygotowywac to pewnie od szpitala zalezy.
Bo jak miałam isc rok temu to miałam byc ogolona, na czczo i nie jesc prawie wogóle 3 ni przed i mase badan zrobic.
A teraz nawet badan nie kazał robic
Ale juz nie wazne
Też bym zadzwoniła, ale nie będę do niczego namawiać, ok?
Ale z doświadczenia powiem, że mi przed jakimś poważniejszym badaniem czy zabiegiem zalecali jeść dwa dni wcześniej klekkostrawne rzeczy, lykać espumisan i ewentualnie wieczorem przed dniem "zaro" łyknąć parę kropel olejku rycynowego.
Zawsze chodzi o oczyszczenie "widoczności" :)
Jeżeli nie masz okazji zadzwnić, to zapytaj w aptece. Ja tak zaawsze robię i dostaję rzetelne odpowiedzi.
Ale z doświadczenia powiem, że mi przed jakimś poważniejszym badaniem czy zabiegiem zalecali jeść dwa dni wcześniej klekkostrawne rzeczy, lykać espumisan i ewentualnie wieczorem przed dniem "zaro" łyknąć parę kropel olejku rycynowego.
Zawsze chodzi o oczyszczenie "widoczności" :)
Jeżeli nie masz okazji zadzwnić, to zapytaj w aptece. Ja tak zaawsze robię i dostaję rzetelne odpowiedzi.
Magda, to bierzesz za telefon i dzwonisz natychmiast do lekarza!!!W szpitalu wytrzymasz na pewno, najwyżej założą Ci cewnik.
Magda pamiętaj na operację idziesz dla SWOJEGO zdrowia!!!Nie dla męża!!!Tutaj Ty jesteś najważniejsza. Zapytaj siebie szczerze, czego tak naprawdę najbardziej w świecie chcesz, na czym Ci zależy...i nie odnoś tego do innych, do sytuacji wokół Ciebie. Ty jesteś najważniejsza, pomyśl przez chwilę TYLKO o sobie, tak jakby nikt inny nie istniał i odpowiedz sobie szczerze na pytanie co jest dla Ciebie w tej chwili najważniejsze.
Magda pamiętaj na operację idziesz dla SWOJEGO zdrowia!!!Nie dla męża!!!Tutaj Ty jesteś najważniejsza. Zapytaj siebie szczerze, czego tak naprawdę najbardziej w świecie chcesz, na czym Ci zależy...i nie odnoś tego do innych, do sytuacji wokół Ciebie. Ty jesteś najważniejsza, pomyśl przez chwilę TYLKO o sobie, tak jakby nikt inny nie istniał i odpowiedz sobie szczerze na pytanie co jest dla Ciebie w tej chwili najważniejsze.
[url=http://www.weddingcountdown.com]

[/url]

[/url]
Magdunia, to normalne, że się denerwujesz i masz obawy przed operacją, Twój Maciek też pewnie w głębi bardzo się martwi, ale nie potrafi tego okazać. Pomyśl sobie, co by było gdybyś teraz zrezygnowała...zobaczysz, rach ciach i będzie po wszystkim:)))BĘDZIE DOBRZE!!!:)))
Jeśli chodzi o pracę, to nie przejmuj się, ja też ledwo żyję, wstaję o 6 rano, do południa w sądzie, potem biegiem do kancelarii, siedzę do 19, potem do domu, w nocy do 4 rano piszę uzasadnienia dla sędziego, o 6 znów pobudka...do tego zajęcia, trzeba się jeszcze pouczyć...śpię już w skmkach dosłownie...
Jeśli chodzi o pracę, to nie przejmuj się, ja też ledwo żyję, wstaję o 6 rano, do południa w sądzie, potem biegiem do kancelarii, siedzę do 19, potem do domu, w nocy do 4 rano piszę uzasadnienia dla sędziego, o 6 znów pobudka...do tego zajęcia, trzeba się jeszcze pouczyć...śpię już w skmkach dosłownie...

[/url]

[/url]
dziekuje beatko
wiecie sorki ale zebym miała mame byłoby mi lzej a tak nie mam zkim naprawde pogadac
mam taka cioicie której kiedys wszytsko mówiam ale nie ma dal mniue juz czasu od dawna bo ma faceta
Bratowa meza w Berlinie siedzi wiec tez nie moge sie wyzalic
tak mi sie płakac chce na to ze jestem bezsilna
gdyby nie wy dziewczyny nie wiem jak dałabym sobie rade
dziekuje ze jestescie i mnie wspieracie
wiecie sorki ale zebym miała mame byłoby mi lzej a tak nie mam zkim naprawde pogadac
mam taka cioicie której kiedys wszytsko mówiam ale nie ma dal mniue juz czasu od dawna bo ma faceta
Bratowa meza w Berlinie siedzi wiec tez nie moge sie wyzalic
tak mi sie płakac chce na to ze jestem bezsilna
gdyby nie wy dziewczyny nie wiem jak dałabym sobie rade
dziekuje ze jestescie i mnie wspieracie
słuchajcie, dzisiaj do skmki, którą jechałam wsiadła renoma i sprawdzali bilety. Nagle zaczęli awanturować się z jakimś kolesiem i wywiązała się totalna bójka!!!Powybijali wszystkie szyby w drzwiach i była straszna awantura!!! Nie mogli sobie poradzić z nim we czterech, pomimo tego, że to przecież nie są mali chłopcy;)w Gdyni Gł. wpadli sokiści i wyprowadzili kolesia w kajdankach...był strasznie agresywny...

[/url]

[/url]