Widok
Też bym zadzwoniła, ale nie będę do niczego namawiać, ok?
Ale z doświadczenia powiem, że mi przed jakimś poważniejszym badaniem czy zabiegiem zalecali jeść dwa dni wcześniej klekkostrawne rzeczy, lykać espumisan i ewentualnie wieczorem przed dniem "zaro" łyknąć parę kropel olejku rycynowego.
Zawsze chodzi o oczyszczenie "widoczności" :)
Jeżeli nie masz okazji zadzwnić, to zapytaj w aptece. Ja tak zaawsze robię i dostaję rzetelne odpowiedzi.
Ale z doświadczenia powiem, że mi przed jakimś poważniejszym badaniem czy zabiegiem zalecali jeść dwa dni wcześniej klekkostrawne rzeczy, lykać espumisan i ewentualnie wieczorem przed dniem "zaro" łyknąć parę kropel olejku rycynowego.
Zawsze chodzi o oczyszczenie "widoczności" :)
Jeżeli nie masz okazji zadzwnić, to zapytaj w aptece. Ja tak zaawsze robię i dostaję rzetelne odpowiedzi.
nie nie chce isc do niego bo maciej mi go załatwił a mnie wkurzył i nie chce jego łaski
A tak na marginesie to moze nie musiałabym sie przygotowywac to pewnie od szpitala zalezy.
Bo jak miałam isc rok temu to miałam byc ogolona, na czczo i nie jesc prawie wogóle 3 ni przed i mase badan zrobic.
A teraz nawet badan nie kazał robic
Ale juz nie wazne
A tak na marginesie to moze nie musiałabym sie przygotowywac to pewnie od szpitala zalezy.
Bo jak miałam isc rok temu to miałam byc ogolona, na czczo i nie jesc prawie wogóle 3 ni przed i mase badan zrobic.
A teraz nawet badan nie kazał robic
Ale juz nie wazne
Maciej kazała mi isc na operacje i powiedziałam mu dzisiaj ze oki jak lekarz powie ze nie ma przeciwskazan moje przeziebienie to pójde ale przed zhwilka zapytałam sie czy ja mam sie jakos przygotowac do operacji ,bo na necie przeczytałam ze mam jesc lekkstrwane rzeczy przez 3 dni i byc naczczo przed operacja a lekarz mi nic nie powiedział to sie na mnie wydarł ze wymyslam
i jak mam sie nie denerwowac
cholera jasna
i teraz nie wiem co mam zrobic ?
i jak mam sie nie denerwowac
cholera jasna
i teraz nie wiem co mam zrobic ?