Widok
mam przeciagi i zimno jest podniosła mi sie temperatuta i na bank nie zostane w szpitalu a na kolejny termin juz sie nie zgodze
Powiedzialam przed chwilą Maciejowi ze jak choroba nie bedzie przeciwskazaniem do operacji to pójde ale jak mi ja znowu przełoza to juz wiecej nie ide .Nie mam juz siły
tylko jak ja w szpitalu wytrzymam z tym moim chorym pęcherzem
Powiedzialam przed chwilą Maciejowi ze jak choroba nie bedzie przeciwskazaniem do operacji to pójde ale jak mi ja znowu przełoza to juz wiecej nie ide .Nie mam juz siły
tylko jak ja w szpitalu wytrzymam z tym moim chorym pęcherzem
a co dokładnie cię męczy z tym przygotowaniem.... bo ja trafiłam na ostry dyżur więz... zbadali mnie.... zrobili USG.... znowy zbadali... dali zastrzyk... pobrali krew.... dali znowu zastrzyk.... i na blok operacyjny.... a tam 3 minuty i nic już nie pamiętam.... a potem obudzili ja myślałam że to dopiero przede mną a ja już byłam po....
Madziu.... nie będę ci mówiła czy robisz dobrze czy źle.... nie chce być ty alfą i omegą.... ale ja mam usunięty jajnik i jajowód z prawej strony.... a po tym zaszłam w ciąże bez większych problemów.... ja wiem o co ty się boisz.... ale może przemyśl tą decyzje jeszcze raz....
Proszę cię... myśl o sobie.... i nie patrz na innych...
Proszę cię... myśl o sobie.... i nie patrz na innych...