Widok
Ehh, już się chyba wyczerpałam:(
A w pracy ok., choć chciałoby się już jakichś zmian.
Oprócz problemów z dokuementami, mam jeszcze wątpliwości ślubne: buty + paznokcie. Może mi doradzicie?:)
Sukienkę mam taką jak RoDka - białą ze złotą koronką - jakie buty do tego??
A co z paznokciami - dać sobie zniszczyć własne paznokcie i zrobić żelowe po to, żeby 1 dzień ładnie wyglądały, czy ryzykować i hodować własne??
A w pracy ok., choć chciałoby się już jakichś zmian.
Oprócz problemów z dokuementami, mam jeszcze wątpliwości ślubne: buty + paznokcie. Może mi doradzicie?:)
Sukienkę mam taką jak RoDka - białą ze złotą koronką - jakie buty do tego??
A co z paznokciami - dać sobie zniszczyć własne paznokcie i zrobić żelowe po to, żeby 1 dzień ładnie wyglądały, czy ryzykować i hodować własne??
Też tak chyba zrobię, bo moim zdaniem, jakkolwiek by ten dzień nie był wyjątkowy, nie warto dla niego niszczyć paznokci:-) Tym bardziej, że moje są całkiem ok.
A drugi dylemat to mam z butami. Bo sukienkę mam białą ze złotą koronką i panie w salonach ślubnych uważają, że białe buty będą za białe, lepsze ecru złotawe. Normalnie zgłupiałam:) Fakt, że te złotawe są całkiem ładne, ale przy białej sukience chyba będą się za bardzo wyróżniać..Chyba pójdę boso:-)
A drugi dylemat to mam z butami. Bo sukienkę mam białą ze złotą koronką i panie w salonach ślubnych uważają, że białe buty będą za białe, lepsze ecru złotawe. Normalnie zgłupiałam:) Fakt, że te złotawe są całkiem ładne, ale przy białej sukience chyba będą się za bardzo wyróżniać..Chyba pójdę boso:-)
"of agreeing design" to raczej nie...tym bardziej jeśli to jakiś tytuł, podtytuł lub temat...upieram się przy swoich 2 wcześniejszych wersjach:-)
a RoDka nie wiem jakie buty miała, w ogóle RoDka się nie odzywa:((
chciałam kupić dodatki wcześniej, idę na przymiarkę sukni dopiero 3 tygodnie przed ślubem, ale bez tej sukni to trudno mi zdecydować, które buty czy welon lepszy...chyba nie mam wyobraźni:-(((
a RoDka nie wiem jakie buty miała, w ogóle RoDka się nie odzywa:((
chciałam kupić dodatki wcześniej, idę na przymiarkę sukni dopiero 3 tygodnie przed ślubem, ale bez tej sukni to trudno mi zdecydować, które buty czy welon lepszy...chyba nie mam wyobraźni:-(((
wiesz, miałam SUPER niemiłą przygodę z "moim"księdzem...Dziś już jestem pewna, że dobrze zrobiłam wybierając inną parafię na miejsce swojego slubu.
Poza tym powoli będę załatwiać już formalności:)
Ustaliliśmy z moim L. że jutro jedziemy do jubilera Schuberta w Gdańsku zamówić obrączki (to będzie taki nasz wspólny prezent na walentynki:)))
I wszystko się jakoś toczy.,...
Martwi mnie tylko jedna rzecz, jestem wszystkim zaabsorbowana na maxa, pracą, ślubem na 1000% i ... nie mogę się wziąć za pisanie pracy licencjackiej!!!
Poza tym powoli będę załatwiać już formalności:)
Ustaliliśmy z moim L. że jutro jedziemy do jubilera Schuberta w Gdańsku zamówić obrączki (to będzie taki nasz wspólny prezent na walentynki:)))
I wszystko się jakoś toczy.,...
Martwi mnie tylko jedna rzecz, jestem wszystkim zaabsorbowana na maxa, pracą, ślubem na 1000% i ... nie mogę się wziąć za pisanie pracy licencjackiej!!!