Widok

WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH***130***

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
proszę
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dobry wieczor dziewczynki :)
ostatnio zupelnie nie mam kiedy usiasc i z Wami pogadac a musze powiedziec ze brakuje mi Was. Jakos tak sie z Wami wszystkimi zzylam... ciekawa jestem co u Was ale nie dam rady przeczytac wszystkich zaleglych watkow, niestety. Corcia wypelnia po brzegi moje dnie i jedyny czas ktory mam dla siebie jest po 22, jak Marta powoli zasypia. Ciesze sie ze pogoda coraz ladniejsza bo chodzimy sobie na dluuugie spacery. I pomyslec ze moja dziewczynka juz jutro konczy 2 miesiace.... kiedy to zlecialo???? Kolezanki mowily mi ze to czas w zyciu, ktory ucieka najszybciej i mialy calkowita racje. Niby dnie sa do siebie bardzo podobne ale kazdego dnia widze jak Marta sie rozwija, uczy czegos nowego, jest coraz bardziej swiadoma tego co dzieje sie wokol - i to jest cudowne :)))

trzymajcie sie cieplutko, kochane

buziaczki i nie zapomnijcie o mnie ;)
dziewczynki ja teraz wczesniej wychodze i bardzo pozno wracam a w pracy nie mam mozliwosci zagladac na forum brakuje mi tych naszych pogaduszek dla zapracowanych napiszcie czasem cos do mnie to jak tu zajrze w nocy to sobie poczytam na pocieszenie:) pozdrowionka:)

witajcie!
ale strasznie się wstawało :/ ciemno i zimno-brrrr

Dzień dobry, oszukany ten weekend.
Ja też witam wszystkie:)
wczoraj z mężusiem zrobiliśmy lasagne. Ja sama po raz pierwszy jadłam lasagne po obejrzeniu pierwszej części Garfielda. Zaciekawiło mnie jak smakuje to coś co on wcina z takim uwielbieniem.
Pękałam wczoraj ze śmiechu gdy mój kot zaczął jeść lasagne. Chyba coś w tym jest...
Kropusia,mój kot wcian brokuły i kalafior,aż jej się uszy trzęsą:)Najbardziej to się śmiałam,bo teściowa mi opowiadała wczoraj,że jedengo dnai przyszła do nas i pies bardzo się cieszył i skakał,więc powiedziała mu,żeby przyniósł kotka i pies pobiegl do ogródka i tegokotka w zębach (ale bardzo delkatnie) przyniósł:):):)teściowa byla w szoku bo nei tego się po psie spodziewała:)

mój poprzedni kotek bardzo lubił marchewkę i orzeszki ziemne. A swoją drogą to rzeczywiście musiało zabawnie wyglądać. Zwierzaki są fantastyczne.
mój kot uwielbia chipsy ;)

CXzesc dziewczyny ja mam znowu problem z pechcerzem
meczyłam sie cały weekend a dzisiaj musze isc do ogólnej moze da mi na badanie moczu
niewytrzymam normalnie
siedze w dwóch parach gaci i w kocu zawinieta w pracy

a ja planuję dziś zanieść moją kotkę do sterylizacji:(nie chcę jej tego robią,ale co ja później z małymi kotkami zrobię?wczoraj przesadzałam w ogródku kwiatki,a kocica mi wykopywała te kwaity z ziemi:)za to przedwczoraj siedziala sobie pod krzaczkiem z kolegą:)

Magda zamiast słuchać Beatki i iść już w piątek to Ty się uparłaś i teraz cierpisz i po co to było?Tobie to naprawdę porządne pranie mózgu by się przydało

u nas na moprenie nikt by mnie nie przyjął prócz tej idiotycznej baby co siedzi w weekend i do niczego sie nie nadaje a na pogotowie ja sie nie nadaje bo nie umieram niestety

Nie tylko baba siedzi w weekend,ja byłam u Siemaszko jakiś czas temu-swoją drogą ta baba to rzeczywiście wredna jest i też jej nie lubię. A na pogotowie trzeba było jechać,jak boli to się jedzie i koniec!!

dzwoniłam do szpitala i z takimi objawami nie przyjmója tylko jak nery by mnie bolały a mnie nic nie bolalo

Trzeba było powiedzieć,ze bolą i tyle

ja tak nie potrafie niestety a po za tym leki i tak miałam w domku i brałam i nic nie pomogło

jeszcze tylko 12 dni... :)

do czego?

sorki 11 ;) do wyjazdu na święta oczywiście

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Zakup mieszkania - rozterki (63 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

do góry