Widok

WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH***28***

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
jeszcze godzina i na zakupy :)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
kurce..a chciałam dzisiaj zapolować na nowy wątek :(

Beatka Cię ubiegła:)

no chociaż raz mi pozwólcie :) :) :)

jeszcze pół godzinki i też ruszał do tej dżungli sklepowej:)a jeszcze brat mnie wrobił: mam jego żonie kupić prezent, który oczywiście będzie od niego..ahhh....i drugi od siebie....

Kayla, czy wybraliście ten tajemniczy prezent dla klientów? :)

wiper,czytam że aż 4 wypadki były dzisiaj w Gliwicach:-((
Kayla, a jak tam Twoja dawna wizyta u fryzjera?:) Pamiętasz, kiedyś rozmawiałyśmy o tych fryzjerach w Kartuzach:)

no własnie Kayla ??????? oponki ? :)

a były na autostradzie...dlatego cale centrum zakorkowane

o własnie mam pytanie do was ...o kartuzy
czy jest w Kartuzach jakaś frma szkoleniowa , która szkoli w zakresie księgowości ... informatyki itp ?
myslę o czyms podobnym do ODDK

Firma, która szkoli księgowych? Niestety Pomarańczka, nic mi nie wiadomo:-( Może Kayla Ci pomoże?:) Ta działka mnie absolutnie nie interesuje...

w tym momencie nie dam rady sprawdzić, czy są jakieś w Kartuzach, ale jeżeli później będę mogła, to zerknę... A może mnie ktoś wyprzedzi i pomoże szybciej? :)

No więc od początku:)
1. Oponki heheh, jeszcze tego nie załatwiłam, na pewno breloczek, może wizytownik.... Dopiero przeprowadziłam wstępną rozmowę z Panią z biura reklamowego i wszystkie propozycje jej się podobały. Umówiłyśmy się, że jutro wszystko ustalimy:)
2. Pomarańczko zrobiłam wywiad z Paniami księgowymi ode mnie z pracy i niestety nie wiedzą nic o takiej firmie. Dowiedziałam się, że takie szkolenia będzie organizować kartuski PUP, ale w przysżłym roku i tylko dla bezrobotnych...
3. Fryzura : wydałam dużo kasy i tyle, nie byłam zadowolona. Kolor nie ten (wg mnie za ciemny), a fryzura na wyjście z salonu..uff...jak tylko znalazłam się w domku umyłam włoski jeszcze raz!Na sylwestra już umówiłam się z inną fryzjerką - z Przodkowa - tam chodzi moja bratowa i mnie też na to namówiła -a CO tam spróbuję:))

No... ja trzymam kciuki, żeby tym razem fryzurka wyszła ładna :) a jak nie, to ja dalej będę myśleć, zbierzemy parę dziewczyn i same CI zrobimy wymarzoną fryzurkę :) hihi :) tak mi się wymyśliło... :)

trzymam za słowo hehe:)))

P.S.Dorotko daj mi jeden dzień, jutro jeszcze popytam ludzi, może czegoś się dowiem:))

pozdr:))

:)
ja za to pamietam o kuligu :) proszę w myślach o śnieg i zobaczysz, że niedługo popada :) i co za tym idzie --> kuligu nie podaruję :)

kiedy ten kulig?? i gdzie?? :D

Kayla, a byłaś w welli wtedy na to farbowanie?

Wiperek, Ty będziesz jak długo w naszych trójmiejskich stronach? :)

jak popada śnieg, to umawiamy się na kulig :) pewnie im więcej nas tym lepiej :) (Kayla, co Ty na to?) :) :) :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

trampolina dmuchana czy macie i jaką polecacie? (19 odpowiedzi)

pytanie jak wyzej

do góry