Widok
K@jutka, jak spotkanko wczoraj? :)
Rozmawialyście o kuchni... MY w naszym domku na pewno będziemy mieli ładna oddzielna kuchnię... Moim zdaniem tak jest praktyczniej... Zapachy nie przedostaną do pokoju... No i będzie to nasze małe królestwo :) Otwarte dla gości wyłącznie :) na spotkania domowe połączone ze wspólnym gotowaniem :)
Rozmawialyście o kuchni... MY w naszym domku na pewno będziemy mieli ładna oddzielna kuchnię... Moim zdaniem tak jest praktyczniej... Zapachy nie przedostaną do pokoju... No i będzie to nasze małe królestwo :) Otwarte dla gości wyłącznie :) na spotkania domowe połączone ze wspólnym gotowaniem :)
juz zjadłam. Wczoraj teściowa dała nam sałatki warzywnej na sniadanko i zjadłam ze smakiem:)
A co do takich metod to jaj jestem ZA. Moze ci sie to wyda smieszne ale w to wierzę w leczeniu przeziebień zapalenia oskrzeli itp. bez antybiotyku. NIe wiem jak z innymi chorobami. Znam taka osobe któa sie tym zajmuje i ona nie jest przeciwna dodatkowemu leczeniu u lekarza jakis powarznych chorób.
A co do takich metod to jaj jestem ZA. Moze ci sie to wyda smieszne ale w to wierzę w leczeniu przeziebień zapalenia oskrzeli itp. bez antybiotyku. NIe wiem jak z innymi chorobami. Znam taka osobe któa sie tym zajmuje i ona nie jest przeciwna dodatkowemu leczeniu u lekarza jakis powarznych chorób.
dziendoberek :-)
ja tylko na momencik,
niemogę pisać bo łapy mi się trzęsą - przechlałam się wczoraj :/
a dzisiaj zdycham.
Była wczoraj u mnie koleżanka
z którą trzymałam się z postawówce.
Mieszka 2 bloki ode mnie
i jakoś niemogłyśmy się spiknąć.
Wkońcu ją namówiłam i znalazła troche czasu.
Wybraźcie sobie, że ona jeszcze Wiki nie widziała
tylko na foto jak jej maila wysłałam.
jakoś nigdy na sobie nie wpadłyśmy
jak byłam z Wiki na spacerze.
Nasza posiadówka skończyła się po 2 w nocy :)
UMIERAM !!!
ja tylko na momencik,
niemogę pisać bo łapy mi się trzęsą - przechlałam się wczoraj :/
a dzisiaj zdycham.
Była wczoraj u mnie koleżanka
z którą trzymałam się z postawówce.
Mieszka 2 bloki ode mnie
i jakoś niemogłyśmy się spiknąć.
Wkońcu ją namówiłam i znalazła troche czasu.
Wybraźcie sobie, że ona jeszcze Wiki nie widziała
tylko na foto jak jej maila wysłałam.
jakoś nigdy na sobie nie wpadłyśmy
jak byłam z Wiki na spacerze.
Nasza posiadówka skończyła się po 2 w nocy :)
UMIERAM !!!
Działki budowlane niedaleko Gdańska (110,000 Zł)
From: 0606-612-404
Data zamieszczenia: niedziela 4 lutego
Sprzedam działki budowlane na nowo powstającym osiedlu domków jednorodzinnych w Leźnie, 13 km od centrum Gdańska. Zbuduję dom za Ciebie. Pełne uzbrojenie, tj. kanalizacja, woda, prąd. Osiedle położone jest 200m od drogi powiatowej, w zacisznym miejscu. Różne wielkości od 700 do 1300 m kwadratowych. Dozwolone łączenie i wspólne zagospodarowanie działek. Cena od 110 zl/m kwadratowy, do negocjacji. 0606-612-404 lub 058-681-86-99
dla beatki :)
From: 0606-612-404
Data zamieszczenia: niedziela 4 lutego
Sprzedam działki budowlane na nowo powstającym osiedlu domków jednorodzinnych w Leźnie, 13 km od centrum Gdańska. Zbuduję dom za Ciebie. Pełne uzbrojenie, tj. kanalizacja, woda, prąd. Osiedle położone jest 200m od drogi powiatowej, w zacisznym miejscu. Różne wielkości od 700 do 1300 m kwadratowych. Dozwolone łączenie i wspólne zagospodarowanie działek. Cena od 110 zl/m kwadratowy, do negocjacji. 0606-612-404 lub 058-681-86-99
dla beatki :)