Widok

WESELE POD ANIOŁEM W BRZEŹNIE

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
JA 29 GRUDNIA MAM TAM WESELE WYSTRUJ SUPER OBSŁUGA MIŁA ZOBACZYMY JAK TO BEDZIE:)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Koleżanka miała tam w zeszłym roku. Mówiła że wszystko ok.

image
hejka ja tam miałam chrzest synka a wiec cena bardzo konkurencyjna była, wystrój tez super jednak jedzenia było mało i było trochę starawe
myślę, że po weselu jakies zostalo
obiecała pani menager, ze będzie full jednak ledwo starczyło dla wszystkich
dla mnie za mało jedzenia i obsługa nie fajna, była 1 pani co ledwo dawała radę
średnio polecam
mi się tam nie podoba
z tego co slyszalam od kumpeli to nie zaciekawie bylo na weselu...zabraklo im szkla i cieklo z dachu...nie wiem nie bylam tylko slyszalam
image
image
dorotazab22 to napisz juz po weselu jak sie lokal spisal bo ja tez tam mam i tez sie stresuje
napisze napewno napisze :) mam nadzieje ze bedzie dobrze a ty kiedy masz swoje wesele

latem '08 wiec jeszcze troche czasu jest
Witamy,

my mieliśmy wesele 06.10 i wszystko było super. Bardzo dużo jedzenia, jeszcze zabraliśmy do domu. Wszystko smaczne i świeże, obsługa bardzo fajna - nie trzeba było niczego pilnować, wszystko podane w odpowiednim czasie, kelnerzy dyskretnie pracujący, nie przeszkadzający gościom. Kiedy trzeba było zmienili talerze, pilnowali aby niczego na stołach nie zabrakło, zawsze termosy były pełne kawy i hebaty, nie brakowało filiżanek itd. Naszym zdaniem wszystko odbyło się bez najmniejszego naszego udziału - ani my ani nasi rodzice nie musieli się niczym martwić, pilnować, przypominać. Wszystko było zgodnie z wstępnie ustalonym scenariuszem. Nawet alkohol był donoszony przez kelnerów.
Również świetnie grał DJ Sław polecony przez p. Irenę. Bardzo nam się podobało - u nas grał i w wesele i poprawiny. Wszystko zgodnie z ustaleniami. Muzyka taka jaka miała być - zresztą ma taki repertuar że daliśmy wolną rękę do działania.
Wszyscy goście chwalili sobie muzykę, jedzenie, wystrój wnętrz a nasz fotograf stwierdził, że wnętrza świetne do tego typu zdjęć.
Ogólnie wielki pozytyw.

Pozdrawiamy i jeszcze raz dziękujemy całej obsłudze i polecamy

Szczęśliwi Nowożeńcy
oooo...pierwsza wypowiedz Nowożenców....

image
image
Super ;)

My też tam planujemy, nie dzwoniłam bo nie miałam czasu zapytać o termin ale miejmy nadzieje, ze bedzie wolny. A co do twojej opini to mnie bardzo ucieszyłaś :)

DZIĘKUJĘ JESTEM JUZ NA PRAWDE SPOKOJNA :) JA TEZ NAPISZĘ NA FORUM JAK TO BYŁO U MNIE :)

hej mialas napisac jak tam po weselu juz polowa stycznia a wpisu nadal nie ma
ja bede miała tam wesele w maju 9 wiec dam znac co i jak sala mi sie bardzo podoba gosci bedziemy mieli max 80 osob wiec w sam raz :) a jesli chodzi o jedzenie to zapewniano nas ze bedzie go pełno i mam nadzieje ze dokładnie tak bedzie :)
image

image

image

Byliśmy na weselu jesienią, towarzystwo było polsko-irlandzkie, każdy był zadowolony, jedzenia było dużo nieco wysztafirowane, ale gościom z Irlandii się bardzo podobało. Świece, bukiety kwiatów robiły wrażenie. Szczególne podziękowania dla Pani Irenki i Dżoanki za takt, kulturę i uprzejmość.
do góry