Widok

WIECZÓR PANIEŃSKI

Wesele Temat dostępny też na forum:
jak go organizujecie?????
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja najlepszy wieczorek panieński spędziłam a Gdyni w Willi Bryza! Polecam kazdemu, a jacuzzi mają super!
witam serdecznie, urzadzamy wieczory panienskie serdecznie sie polecam, cena do uzgodneinia..... to bedzie niezapomniana impreza!!! Obiecuje, zapraszam weronika20056@wp.pl
W maju byłam na wieczorze panieńskim u koleżanki w
Cały text mi się skasował :-( chciałam napisać, że byłyśmy w Gdańsku, najpierw u niej, a potem w paradoksie, robiłyśmy jej testy i mini zadania. W prezencie dostała od nas tort w kształcie penisa oraz strój króliczka Playboya na noc poślubną :-P
Tu fotka tortu, efekt murowany, ale troszkę za słodki
image
Polecam Wieczór Panieński w Gdyni. Ja byłam w Willi Bryza. Wykupiłyśmy z babeczkami apartament i spędziłysmy przyjemne chwile w jacuzzi z szampanem i truskawkami:) Kto chciał to korzystał z sauny i solarium, dodatkowo wieczor uprzyjemniła nam osobista konsultantka kosmetyczna i upiekszaysmy sie aby na weselu wyglądac naprawde olśniewajaco.
Super było.
Ja mam panieński w sobotę ;). I posiedzimy, popijemy u mnie,a potem gdzieś do klubu poszaleć. Żadnych atrakcji nie przewiduję, chociaż kto wie co moje wariatki wymyślą :).
A przyszły mój, na początku nie chciał nic robić, teraz coś kombinują, ale nie obawiam się, szczerze mówiąc nawet jak myślałam o rozbierającej się lasce u nich, to afery nie robiłam :)
No właśnie takie coś by mi odpowiadało najbardziej - fajny pomysł
Ja miałam teraz w sobotę panieński i moje szalone diablice zabrały mnie po imprezce w domu limuzyną na imprezę do lokalu. Super sprawa. Potem byłyśmy w Hormonie, gdzie w sumie mało ludzi było, ale była klatka w której można było tańczyć :) i się wyszalałyśmy :)
Polecam karykaturę jako prezent dla głownej zainteresowanej- moge narysowac wszystko -

na stronie jest okolo 200 przykladowych rysunow WARTO!.

http://www.jolakarykatura.webpark.pl
ja organiziwalam przyjaciolce wiecczor najpierw spotkanie u mnie ze wzgledu na to iz mam duzy ogrod bylo nas ok 20 jedzonko muzyczka drinki oczywiscie gazdzetty s lomki peniski obrus w peniski itp :PPpotem przyjechal striptizer tance z prszyszla panna mloda a potem podjechal nasz wynajety party bus drinki i tance w srodku przy rurce:Pgodzinna przejazdzka po miescie i potem na imprezke gdzie mialysmy wynajete 2 loze i alkohol ogolnie b ylo super!!
Striptiz jest niesmaczny i najmniej korzysta na nim panna młoda.
Proponuję zrobić w tym ostatnim okresie coś dla siebie:
spotkać się z koleżankami w domu lub wynająć jakiś pensjonacik nad morzem i skorzystać z zabiegów SPA do wyboru prawie 20 rożnych zabiegów.

na przykład pakiet:
4 aromatycznych peelingów dla koleżanek + jeden wyjątkowy zabieg na ciało dla przyszłej panny młodej 299 zł
Każdy dodatkowy peeling 40 zł
więcej informacji na http://www.najlepszymasaz.fora.pl
668 317 562
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja jeśli chodzi o prezent polecam sesje:) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/suknie-slubne/prezent-na-wieczor-panienski-ogl3544821.html
do góry