Widok
WIELKIE DZIĘKI AREK;)
Szczególnie polecam wszystkim przyszłym kursantom właśnie Elkę School, a zwłaszcza instruktora- Arkadiusza Kotowskiego:) Przemiła atmosfera od początku kursu począwszy od zapisu - bardzo miła i serdeczna pani Kasia z biura zaproponowała mi wspaniałego instruktora, także jestem bardzo, ale to bardzo mocno zadowolona. Szczególne podziękowania także dla trenerów prowadzących zajęcia teoretyczne - mała podpowiedź z mojej strony, aby dawać przyszłym kierowcom więcej przykładów z życia wzięte. Wyposażenie sal, w których odbywały się zajęcia teoretyczne, spełniło moje oczekiwania. Poza tym instruktor Arek to wspaniały nauczyciel z poczuciem humoru, który potrafi za dobre pochwalić,za złe wyrazić swoje niezadowolenie, umiejętnie przekazać wiedzę co było dla mnie mocną podwaliną do ukończenia nauki jazdy motocyklem. Ponadto bardzo elastyczny grafik to kolejny plus dla szkoły oraz samych kursantów. Kurs na kategorię A ukończyłam w przeciągu dwóch miesięcy, z czego jestem bardzo zadowolona. Egzamin na kategorię A zdałam za pierwszym podejściem - to właśnie dzięki Tobie Arek spełniło się moje marzenie:)
Moja ocena
ELKA SCHOOL Rumia
kategoria: Kursy prawa jazdy
obsługa: 6
poziom nauczania: 5
wyposażenie: -
czas trwania kursu: 6
przystępność cen: -
ocena ogólna: 6
5.8
* maksymalna ocena 6