Widok
WIELKIE ROZCZAROWANIE
Bardzo wiele obiecywałem sobie po Tomo... Rozczarowałem się i to bardzo! Zacznę może od końca: aby opłacić rachunek trzeba było biegać za kelnerkami gdzieś do toalety, bo przez caly czas mojego pobytu gdzieś zniknęły, na łodeczkach nic nie pływało, ani jedna łódeczka - rozumiem koszty ale bez przesady mili Państwo - od tego typu lokalu czegoś się wymaga!!! Przechodząc do jedzenia: w ryżu czuć było każde ziarenko, KAŻDE! był tak twardy, a nori to już osobna historia - wydaje mi się, że za jego przerażającą gumowatość odpowiada zbyt duża wilgotność. Gatunkowo nie może być złe, po prostu leży gdzieś źle zamknięte i gumowatu smak gotowy! Dobrze, że chociaż ryba była w porządku! Jedynym plusem był sushimaster, który próbował tuszować całą sytuację dobrą miną do złej gry. Daję maly plus za sos sojowy o zmniejszonej zawartości soli. Konkludując, oj uczcie się polskie suszarnie typu Tomo, uczcie, bo do zachodu to wam jeszcze DUUUUŻO brakuje! Drodzy Państwo pamiętajcie, że ceny zobowiązują. TRAKTUJCIE NAS POWAŻNIE!!!
Moja ocena
Tomo Sushi
kategoria: Sushi
obsługa: 1
menu: 2
jakość potraw: 1
klimat i wystrój: 1
przystępność cen: 1
ocena ogólna: 1
1.2
* maksymalna ocena 6