Widok

WOŚP - wyrok sądu

Z okazji zbliżających się Świąt - czy wiecie, że zapadł wyrok w sprawie, którą wytoczył owsiak blogerowi MatkaKurka o zniesławienie..? Tym razem wyrok zapadł na korzyść ..uwaga uwaga.. BLOGERA! znieważenia nie były znieważeniami, bo bloger udowodnił, że wszystko, co pisał, opiera się na faktach!
tu cytat MatkiKurki: "Istnieje cała gama środków, którymi Owsiaka i WOŚP można przycisnąć, aby wydobyć szczegółową dokumentację, pokazującą co do złotówki ile Owsiak wypompował z fundacji do swojej kieszeni i to jest mój cel numer jeden. "

ZANIM DASZ COKOLWIEK NA WOŚP czyli bezpośrednio owsiakowi - zastanów się dwa razy i przeczytaj np. ten artykuł:

http://kontrowersje.net/s_d_wyda_wyrok_dla_owsiaka_wszystkie_publikacje_matki_kurki_oparte_na_faktach

są lepsze sposoby, by pomagać potrzebującym :) a nie owsiakowi, on już się wzbogacił :P
Wesołych Świąt!
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 10
Zawisłość to w odróżnieniu od niezawisłości typowy syndrom dla mieszkańców tych obszarów które znajdują sie za Wisłą
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
"Zawisłość i głupota ludzka nie ma granic ."

Nie chodziło Ci przypadkiem o zawiść?
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Gdyby nie słuszna działalność Owsiaka na korzyść osób potrzebujących to dzisiaj chorym w szpitalach trzeba by było przynosić strzykawki,ligninę ,papier toaletowy oraz wszystko to co niezbędne jest do leczenia tych osób.
Natomiast zatrważa mnie w polskim, młodym pokoleniu brak wzajemnej życzliwości i wzajemnego szacunku do siebie. Zamiast tego rodzi się zawiść , agresja i głupota.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zawisłość i głupota ludzka nie ma granic .Sami nic nie zrobią,ale gdy ktoś weźmie się za solidną robotę, aby służyć pomocą drugiemu człowiekowi korzystając przy okazji z niewielkich profitów to zaraz znajdzie się taki, co mu uporczywie w drogę wchodzi i robi wszystko, aby Owsiakowi zaszkodzić. Przykładem tutaj jest ta osoba co założyła niniejszy wątek.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
a co z podatkiem? miej roszczenia również do Państwa, bo zabiera z tego podatek.
Owsiak nie jest wolontariuszem, jego pracą jest zdobywanie jak największej ilości pieniędzy na sprzęt niezbędny do ratowania dzieci.Ja taką pracę chwalę:-)
to niech mówią jasno ( wszyscy, którzy zbierają, nie tylko Owsiak) - " Ludzie, z każdej dychy 7 złociszy biorę dla siebie, a 3 idzie na cel, na który dajecie"
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1
jakież to polskie bieda łączy a sukces dzieli.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
:-)))
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
>Cross nie lubilem Cie

Jak można nie lubić Crossa?!?! :))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Cross nie lubilem Cie i Twoich wypowiedzi, ale teraz za ta Twoja wypowiedz przepaszam, zbladzilem, wybacz....

juz Cie lubie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
mają prawo brać do 70 % ! Ważne że pomaga widać jego prace w szpitalach. Czepiacie się bezpodstawnie!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
to załóż fundację i też tyle bierz - czy ktoś Ci broni?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

Zmasowana Żebranina

Martinez, chcesz czy nie chcesz dajesz i to pewnie dużo więcej niż ci się wydaje. Darmowy czas antenowy, darmowa praca wszelkich służb etc. A sprzęt który zostaje podarowany szpitalowi służy wszystkim potrzebującym. Podsumowując, dają wszyscy tyko nie wiadomo ile razy koszty organizacyjne przekraczają wartość uzyskanych datków?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
tak,a czlonkowie biora 20 krotna minimalna.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
a kto Ci powiedział, że on jest wolontariuszem, albo ktoś z fundacji - tam są etatowi pracownicy, a fundacja to instytucja. jak każda z resztą.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
wolentariat wg owsika (2002rok 9000pln/mc)
http://www.wiocha.pl/1183616,Robta-co-chceta
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ty chyba masz coś z głową.
Facet przychodzi i rozwala konferencje prasową. Nie zachowuje sie jak dziennikarz, tylko jak psychopata. Metody środowisk prawicowych w Polsce jako żywo przypominają działania Służby Bezpieczeństwa, która poprzez prowokacje próbowała niszczyć społeczną inicjatywę.

Skoro nie umiecie przyłączyć sie do pomocy w ramach WOŚP, to pokażcie na co was stać. A jak nie, to za drzwi !
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 8
" Wczorajsza konferencja prasowa pokazała do czego jesteście zdolni. "
wlasnie ,razi mnie brak solidarnosci dziennikarskiej ,dziennikarza potraktowano jak intruza(reszta widocznie tvn,gw itp.s.media) ,a zachowanie owsiaka -jak lukaszenko na bialorusi...
pozostalo mu po jarocinie (badal,notowal "poprawnosc"polityczna swoich "kolegow" muzykow) ktorego praktycznie zniszczyl.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
Wczorajsza konferencja prasowa pokazała do czego jesteście zdolni.
Dziennikarz z TV Republika nakręcił się jak katarynka i mimo, że nie był dopuszczony do głosu, wciąż przekrzykiwał Owsiaka i zadawał to samo pytanie uniemożliwiając prowadzenie konferencji prasowej.
A potem zdziwienie, że został usunięty z sali.
Skoro ma coś ciekawego to niech sam zorganizuje konferencję prasową.
Tylko kto będzie was słuchał.

Wreszcie wskazano wam wasze miejsce - za drzwiami.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 8
skoro owsiak mówi, że będzie się działo, no to będzie się działo, właśnie się zaczęło:
https://www.youtube.com/watch?v=vs26k5wBAUM
sami powiedzcie, czy tak się zachowuje ktoś, kto nie ma nic do ukrycia, tak jak niby owsiak..? wstyd.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4

Inne tematy z forum Hydepark

muza na dziś (787 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

Młody alkoholik - Dramat, z którego pragnę wyjść, a nie umiem. (156 odpowiedzi)

Witam wszystkich którzy odwiedzili mój temat. Wiem, że tekst jest dość obszerny, ale chciałbym w...

Grajdołki (237 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry