Widok

WOŚP - wyrok sądu

Z okazji zbliżających się Świąt - czy wiecie, że zapadł wyrok w sprawie, którą wytoczył owsiak blogerowi MatkaKurka o zniesławienie..? Tym razem wyrok zapadł na korzyść ..uwaga uwaga.. BLOGERA! znieważenia nie były znieważeniami, bo bloger udowodnił, że wszystko, co pisał, opiera się na faktach!
tu cytat MatkiKurki: "Istnieje cała gama środków, którymi Owsiaka i WOŚP można przycisnąć, aby wydobyć szczegółową dokumentację, pokazującą co do złotówki ile Owsiak wypompował z fundacji do swojej kieszeni i to jest mój cel numer jeden. "

ZANIM DASZ COKOLWIEK NA WOŚP czyli bezpośrednio owsiakowi - zastanów się dwa razy i przeczytaj np. ten artykuł:

http://kontrowersje.net/s_d_wyda_wyrok_dla_owsiaka_wszystkie_publikacje_matki_kurki_oparte_na_faktach

są lepsze sposoby, by pomagać potrzebującym :) a nie owsiakowi, on już się wzbogacił :P
Wesołych Świąt!
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 10
>A z tym organizacjami terrorystycznymi czyniacymi dobro, to Ci sie udało, naprawdę.

Taka jest prawda, choć Ty z pewnością jesteś negujesz każdą prawdę, która Ci nie pasuje.

>O, proszę, a ten cytat to skąd ? Czy to tak z porywu serca ?

Owszem, bo skoro nie chcesz ze mną gadać, to musisz zrobić co nakazałem.
Inaczej Twoje słowa są nic nie warte - co widać po tym poście.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Tak?no popatrz jaka jestem zdolna;)...to jest stare przysłowie i całkiem mądre:D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
>"jedna jaskółka wiosny nie czyni"

Niczym obrońcy Polańskiego:D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
>"To zamknij gębę:)"
O, proszę, a ten cytat to skąd ? Czy to tak z porywu serca ?
A z tym organizacjami terrorystycznymi czyniacymi dobro, to Ci sie udało, naprawdę. Gubisz sie, coraz bardziej.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Czytałam...i cóż z tego?"jedna jaskółka wiosny nie czyni"...Ty już Owsiaka osądziłeś więc o czym mowa?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
Inka, powiem to co temu demagogicznemu pieniaczowi - PRZECZYTAJ TEN CHOLERNY LINK!
Ludzie, jak chcecie zabierać głos to ogarnijcie temat, bo rozmawiacie na temat dotyczący konkretnej sprawy!
I wypowiadacie się w temacie o którym nie macie pojęcia!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
>A kim Ty jestes żeby mieć czelność osądzać jego, ze nie czyni dobrze.

Powtórzę się, po raz kolejny.
Nie jestem kimś kto bije ludzi, bo nie podoba mi się, że handlują okularami słonecznymi.
Nie indoktrynuje ludzi którzy przyszli na imprezę.
Nie wydaje pieniędzy otrzymanych od innych, z przeznaczeniem na szczytny cel, na swoje zachcianki i podejrzane cele.
Etc etc.
Nie robię wielu rzeczy, które robi Owsiak, a które obiektywnie rzecz biorąc są złe, i dlatego mogę go oceniać i będę to robić!

>Wiesz co.... I nie chce mi się z Tobą gadać.

To zamknij gębę:)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
On nie kupuje "czegoś",kupuje sprzęt do ratowania ludzkiego życia i robi to już wiele lat.Uważasz,że nie podlega żadnym kontrolom?
"wykorzystywanie zaufania jakim obdarzają go ludzie, do czynienia zła i niewłaściwego wykorzystywania środków - to właśnie patologia!"-jakie zło poczynił?zakupił narkotyki,broń?sponsoruje organizacje terrorystyczne?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Hahahahaha!!!!!!!!!!!!!! ,,nie chcę mi sie z tobą gadać,,.. Bo ty zły klapouch jesteś.. Hahahaha.. Oj ludzie ludzie.. Naprawdę chcecie by bylo uczciwie to nie dawajcie na orkiestrę.. Ale gdy będzie taka sytuacja ze będziecie w szpitalu czy wasi bliscy .. Odmawiajcie korzystania ze sprzętu ,,z serduszkiem,, i już ;-) i jaki problem?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
@klapouchy
> "Sęk w tym, że nie czyni dobrze"

A kim Ty jestes żeby mieć czelność osądzać jego, ze nie czyni dobrze.

Moja córka, 14 lat temu leżała w inkubatorze z serduszkiem ponieważ urodziła sie miesiąc przed terminem, dziś sama jest juz zarejestrowanym wolontariuszem i bedzie po raz pierwszy w życiu zbierać pieniądze podczas WOŚP i jest z tego dumna i bardzo przejęta.
Wiesz co, my chyba mamy inna defininicje dobra i zła.
Wiesz co.... I nie chce mi się z Tobą gadać.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Inko, lubię wyraziste przykłady:)
Aby przykłady nie były podstawą do dyskusji, by nie odchodzić od tematu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Inka, powiem ponownie, nawet organizację terrorystyczne czynią dobro - problem w tym, że przy okazji czynią zło. I nie o to chodzi, aby w działaniu było więcej dobra niż zła - bo on tego nie robi za własną kasę (jak Gates i jego kumple).
W takiej dziedzinie jak działalność charytatywna trzeba być nieskazitelnie czystym, bo to buduje zaufanie! Albo to, albo zwykła działalność biznesowa.
Ja nie neguje tego że coś kupuje, ja tylko neguje jego zachowanie - wykorzystywanie zaufania jakim obdarzają go ludzie, do czynienia zła i niewłaściwego wykorzystywania środków - to właśnie patologia!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Moja córa także :) A i ja korzystałam... a pierwszy raz do puszki kaskę wrzuciłam w roku 1993 , na koncert zabrał mnie kolega siostry i po drodze wyjaśnił jaki jest cel . Co roku wrzucam cosik do puchy , a i córka kontynuuje te działania . Robię to w zgodzie ze swoim sumieniem i z pełną świadomością :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Sky, jakbyś przeczytał zamieszczone informacje, to byś nie zadawał takich pytań:)
Powiem ponownie - PRZECZYTAJ!!! zanim zaczniesz gadać.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moje dzieci miały badanie słuchu sprzętem zakupionym przez WOŚP po urodzeniu.Myślę, że prawie każdy po trochu korzystał ze sprzętu z fundacji
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Koncert dla Łukasza w moim mieście
http://www.fakt.pl/wosp-w-szczecinie-zagral-koncert-dla-chorego-lukaszka-berezaka,artykuly,438985,1.html
Jakoś nikt inny nie wpadł na pomysł takiej pomocy , a Jurek tak :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
@klapouchy, Jakie dowody ?
Czy Owsiak został skazany / zatrzymany za sprzeniewierzenie nie swoich pieniędzy ? Czy został prawomocnie skazany za działanie na szkodę Fundacji ? Czy Ty w ogóle wiesz co mówisz, czy tylko tak bełkoczesz dla zasady obrzucając wraz z małymi pieskami błotem ludzi, którym nie dorastacie do pięt ?
Chłopie, nie chcesz, nie to dawaj i zostaw w spokoju bardzo pozytywną i skuteczną akcję
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
Kłapciu...weź Ty się przejedź po szpitalach i popatrz jaki mają tam sprzęt i od kogo i zastanów się nad rzucaniem słowem "patologia"
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Kłapciu , sądy niestety nie zawsze są sprawiedliwe ..to też tylko ludzie :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
Sęk w tym, że nie czyni dobrze, ale Ty negujesz dowody - nawet wyrok sądu to dla Ciebie nic.
Po prostu widzisz co chcesz i atakujesz tych, którzy pokazują patologię.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Inne tematy z forum Hydepark

Trójmiasto do bani (386 odpowiedzi)

Mieszkałem w Warszawie, Mieszkałem w Krakowie, teraz przyszedł czas na trójmiasto i tylko...

Jak sobie radzić z zadaniami, które wymagają błyskawicznych tłumaczeń? (4 odpowiedzi)

Zdarzyło mi się, że w pracy musiałem szybko zrozumieć teksty w innym języku, a nie miałem czasu...

Kawa czy Herbata - rano (198 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

do góry