Widok

WSTiH W Gdańsku..EGZAMINY?

Hej wsyztskim.
Jestem na pierwszym roku na zaocznych,zbliza sie sesja..Ehh niech ktos mi cos powie na temat egzaminów z psychologii,ergonomii,socjologii,makroekonomii,i geografii turystycznej..Troche sie boje.Za duzo tego materialu.Cos tam kuje na pewno,ale na pewno nie bedzie to super duzo..:(
Helppp..Czekam na jakakolwiek odpowiedź od osob,ktore sie tam uczą,bądz uczyly..:/
Pozdrawiam serdecznie.
Najblizszy egzamin 5.02.2006r=( Załamka..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej.

Kupię notatki z przedmiotów które zaliczyłaś.
Please odezwij sie do mnie.
Pozdrawiam.
Gosia R.

siemka wam wszystkim walsnie sie zastanawiam nad pojsciem na ten kierunek ale sie zastanawiam czy ejst po tej szkole jakas przyszlosc gdzie mozna isc do pracy jest ktos kto skonczyl szkole ta:(??
Madzia3 napisał(a):

> Masakra..egzamin z makroekonomii to jakis koszmar w ogole ta
> uczelnia..te same odpowiedzi sie ma co kolega zlawki-kolega
> zdane na 4+ a Ty oblewasz..co za chamstwo w ogole!!!!
> Mam dosyc tej szkoly..Oblana poprawka z makro..teraz warunek..
> Kto wie moze jak wyglada to u Pana Blocha..?
> Co z kretyni wykladaja na tej uczelni..

Odpowiedź:
Jestem na 2 roku i miałam z Panem Blochem makroekonomie a teraz mikroekonomie i zdałam za 1 razem... Facet w porządku potrafi wytłumaczyć a na egzaminie, jeśli ktoś chodzi na wykłady to pisał prostszy egzamin i miał fory, a jak nie to pisał normalny trudniejszy egzamin ale i tak dużo zdało a mało osób oblało, więc nie jest źle u tego Pana!!

Sesja :(

Siemka ludzie z drugiego roku ratujcie!!! kto ma wykłady z doc. dr. Winiarski informatykę?? macie moze odpowiedzi na te 100 pytan na egzamin czekam pomóżcie.............................
jestem na I roku i mam pytanie czy miałas makroekonomie z prof.Gawrycką jak wygląda u niej egzamin???
Czy posiada ktoś z 2 roku dziennych licencjackich kiedy jest termin zbója dla osob które nie zaliczyły 1 koła u pani Myjkowskiej?
hej ma ktos testy z ubigłego roku z podstaw turystyki i jakies testy jakie byly mam egzmain w sobote i prosze o jakies wiadomosci w tej kwestii....moje gg 2334858 dzięki bardzo
Czy masz może te notatki z ergonomii? Mogła byś mi je wysłać na maila ?
czesc jestem na 2 roku egzamin z psychologi był dosyc ciezki ale jak dobrze usiadziesz to bedziesz mogła zwalać :) na geografii było bardzo cieżko facet chodził po auli bylo 10 pytań 10 minut na odpowiedz nic nie dasz rady ściagnoć przynajmniej w zeszłym roku tak było wiec bedziesz musiała troszke poczytac jesli chodzi o ergonomie to luzik pełen nie musisz się stresować kobietka wpiasała nam oceny bez egzaminu pozdrowienia i życze powodzenia
Z ERGONOMII NIE JEST TRUDNO..TESTY KTORE LATALY PO SZKOLE SPRAWDZILY SIE NA EGZAMINIE..
TAKZE NIE JEST TAK TRAGICZNIE.
PYTANIA SA ZAMKNIETE (ODP A,B,C,D)
WYSTARCZY PRZECZYTAC TESTY W KTORYCH JEST TROSZKE WIECEJ PYTAN I ZAPAMIETAM ODPOWIEDZI I NIEKTORE PYTANIA SA OTWARTE TO TROSZKE SIE NAUCZYC..
NIE JEST ZLE OGOLNIE;-)
Cześć, możecie mi coś napisac na temat egzaminów z ekologii i ergonomii? Jestem na pierwszym semestrze na WSTIH i za 2 tygodnie mam egazamin. Czy mozna ściągać, jak atmosfera, czy pytania z nieba? Z góry dziękuję
W ogole mam jeszcze jedno pytanko.Kto ma jakies notatki z ostatnich wykladow po sesji te mam na mysli.Bylabym bardzo wdzieczna na prawde bardzo,i rowniez zawsze pomoge,jak tylko moge.Jesli ktos ma bardzo prosze przeslac na maila czy cos.Jesli jest ktos kto pomoze oczywiscie.Bo wiem jak to jest.
Dziekiw ogole ze odpowiedziales na mojego posta:)Zrobie tak jak mowisz.Dzisiaj zlozylam podanie o warunek.Zobaczymy musze teraz z anim polatac.A powiedz mi jeszcze,czy Twoj kumpel musial odrazu odpowiadac jak przyszedl?:/ buziaki wielkie i dzieki bigggg
hej
znajomy ma warunek z makro, byl ostatnio na konsultacjach i z tego co slyszalem, warto abys takze to zrobila, zawsze to plus u kolesia a i moze da sie przyspieszyc egz. i zaliczyc na konsultacjach jakis maly test a nie znowu wywalony egzamin w sesji (w ktorej i tak bedziemy mieli co zdawac)
Witam wsyztskich..SLuchajcie jest ktos moze,kto ma warunek z Makroekonomii??Macie moze jakies nie wiem przykladowe testy,informacje itd?Bardzo prosze o odpowiedz:(Boje sie vholernie..
wlasciwie to natwet nie mam tego 300zl :/ nie chce juz nawte o tym myslec:(
Ja jestem z grupki 112:)Buziaki a makro sie jednak troce boje,boje sie w ogole dac te 300zl na ten egzamin..bo jak bym oblala to bym sie chyba pochlastala:/ Pozdroofka
pamietajcie drogie kolezanki, ze wszystko jest do zaliczenia, z makro to wiekszosc poleciala przez jakies patenty, ze dwa wpisy to znaczy, ze sie sciagalo (kumplowi polecial egz. bo odpowiedzial Engels :D na bank Wiecie o co chodzi)
ps. z jakich grup jestescie?
oj wspolczuje tym, ktorzy maja warunek z marko, swoje droga kumpel tez ma i widze, ze sie nie przejmuje :)
Cześć Wam wsyztskim.Sluchajcie kto ma warunek z makroekonomii?:/Dajcie znac na maila.Pozdrawiam buziaki trzeba sie za to jakos zabrac..ale kompletnie nie wiem od czego zaczac:( pozdroofki czekam naodpowiedz pilne :(
do góry