Widok

WSTiH W Gdańsku..EGZAMINY?

Hej wsyztskim.
Jestem na pierwszym roku na zaocznych,zbliza sie sesja..Ehh niech ktos mi cos powie na temat egzaminów z psychologii,ergonomii,socjologii,makroekonomii,i geografii turystycznej..Troche sie boje.Za duzo tego materialu.Cos tam kuje na pewno,ale na pewno nie bedzie to super duzo..:(
Helppp..Czekam na jakakolwiek odpowiedź od osob,ktore sie tam uczą,bądz uczyly..:/
Pozdrawiam serdecznie.
Najblizszy egzamin 5.02.2006r=( Załamka..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja tez mam 300zl w plecy:/ warunek z makroekonomii nie wiem skad to wezme,ogolna kicha na dodatekte rarty mnie przerazaja uz,nie wyrabiam po prostu z oplatami:( Pozdrawiam wsyztskich.Buziaki:*
ale temat szeroki, szkoda, ze nie wpadlem tutaj szybciej, ja tez jade na pierwszym roku zaocznych i powiem szczerze, ze dla mnie tu jest super
egz. to naprawde banal
ergonomia - kto byl to widzial jak to wygladalo
psychologia - minimum wiedzy + sciagi i ciezko bylo oblac
socjo. - ciezkie ale do zaliczenia bo to tylko test wyboru, maly i jednokrotnego wyboru
geografia - tutaj lipa bo 300zl. w plecy
makro. - za 3 podejsciem :D (dzieki Bogu dal 3 termin bo byloby 600zl. w plecy na warunkach)
pozdro. dla wszystkich z WSTiH, teraz drugi semestr i nowe wyzwania :D
Ma ktos moze jakie materialy na makro??Jest ostateczny termin poprawkowy..tragedia doslownie.Mam serdecznie dosyc tej uczelni:( Jak to obleje to juz koniec:(Please jesli ktos co wie o tym egzaminie sobotnim napiszcie:( Pozdroofki
Moj tez ginal w minionym roku ale to w dziennym dziekanacie na dziennych studiach :/ a karta juz 2 razy... na zaocznych sie okaze bo wlasnie go oddalam do rozlizcenia :/

Ja tam w ogole tego nie komentuje..to jest makabra..co to sie dzieje na tej uczelni:/ na dodatek jeden wielki syf w dziekanacie indeks moj zginal żałoba!!!
Przykro mi;-( Moje zdanie na temat tej uczelni jest zupelnie inne:/ Ja sie jeszcze tak nie nadzialam. Wrecz pzreciwnie, caloy pierwszy rok mi sie zwrocil poprzez stypendium 400 zl miesiecznie... teraz zkolei najprawdopodobniej tez bede miec ale nizsze. Nie naleze wierzcie mi do kujonkow ani zdolniachow.Poprostu trafilam fartem na wyklaowcow- bo uczyc sie jednak trzeba bylo, nie tak jak w niektorych niepanstwowych zlewka, ale sciag nie robilam. Przykro mi slyszec ze moi mlodsi koledzy ze szkoly maja takie pzrewalki :/ A 350 zl fakt-kawal grosza:/ tez by mnie nie bylo stac:/ Piereszy raz slsyze ze ktos ma szanse wyleciec z tej uczelni- bo jak dotad nawet nie wiem czy ktokolwiek jzu wylecial... chyba ze sam zrezygnowal na wlasne zyczenie bo np zmienial szkole na UG, ale z zaliczonym rokiem tutaj. Ja juz nic nie kumam...mam tylko 1 zastrzezenie: mianowicie szkola podaje ze sami zalatwiaja praktyki ktore maja nam pomoc znalezc zatrudbienie.G prawda,sama sobie musialam zalatwiac a pracy jak nie mialam tak nie mam. Wszystkich g obchodzi czy odbylam praktyke zawodowa czy nie, dla pracodawcy istotne jest czy pracowalam dlugie lata w recepcji czy biurze podrozy a nie praktyka parutygodniowa ktora kompletnie nic nie daje... ciezkie jest zycie szukajacych pracy :-( Dobrze ze maz pracuje bo nie mielibysmy nawet za co studiowac:-( Dzisiejsze studia to katastrofa:/ Kasa kasa kasa... ale gzdie ja zarobic? ;-(

Ja to juz wogole nie komentuje..sama tez oblalam makro drugi raz..mam serdecznie dosyc tej uczelni..obleje sie drugi termin u P.Blocha i podchodzi sie do kolejnego a kolejny jest platny..(slyszalam ze u niego sie nie placi) to zegnajcie studia..nie stac mnie na warunek za 350zl..i oplacanie studiow kiedy to rata obecna wynosi 620zl..zalosne zenujaca szkola..i takie pieniadze przesuwaja o 2tygodnie..sa to jednak duze pieniadze..
Macie pecha do wykladowcow,ja mam zupelnie opdwrotne zdanie ale przedm mialam z innymi wykladowcami :/ i takich przebojow nie mielismy:/ skoro u nas jakies 70% roku na 1 roku mialo stypendia naukowe... to ja juz nic nie kumam :-( Ja akurat mialam 3,5 z makro ale u Rzeczyckiej i to byla jedna z najgorszych ocen na roku:/ Malo kto zwykle cokolwiek oblewal... z OiZ troszke bylo ale tych ktorzy zlewali sobie wyklady... u nas pogromem byla jedynie statystyka na 2 roku :/ porazka oraz obie rachunkowosci. nie uwazam zeby reszta pzredm byla ciezka do zdania... wiec wy macie naprawde dziwych wykladowcow i pecha do szescianu:/ znam wprawdzie osoby rok nizej ktore mialy z tymi wykladowcami co wy ale i tak pozdawali,jak nie w 1 trerminie to 2 bez problemow... moze nie na 5 ale na 3 spoko...hmmmmmmmm

Masakra..egzamin z makroekonomii to jakis koszmar w ogole ta uczelnia..te same odpowiedzi sie ma co kolega zlawki-kolega zdane na 4+ a Ty oblewasz..co za chamstwo w ogole!!!!
Mam dosyc tej szkoly..Oblana poprawka z makro..teraz warunek..
Kto wie moze jak wyglada to u Pana Blocha..?
Co z kretyni wykladaja na tej uczelni..
Ta..jasne tutaj szybciej sie doczekasz własnej smierci niz czekania na testy..a juz na pewno kazdy Ci je da:)
Daj spokoj..Na co Ty liczysz..na wode po ogorkach?
Na WSTiH nie ma soldarnosci..To jedna wielka loteria po 1 ma oblac tyle i tyle osob i tyle oblewa.
Po drugie jesli chodzi o solidarnosc pomiedzy studentami..rowniez jej brak
Umiesz liczyć-licz na siebie..
Ja to co mialam wyslalam,kazdemu kto chciał.
Znam osobiscie osobe ktora byla w posiadaniu tstow z socjologii a tekj osobie przesylalam wsyztskie materialy.ona nawet nie raczyla.Powiedziala ze miala testy dopiero jak zdala za pierwszym podejsciemm..
Zalosni sa tacy ludzie..Wspolczuje im i mam nadzieje z takim podejsciem daleko nie zajdą..
Pozdrawiam
A jutro poprawka z makro..myslicie ze ktos komus cos przesla nawet jesli ma..?Watpię..
Nati napisał(a):

> Ja juz wyslalam notatki.Mam notatki wsyztskie,ale wlasnie o to
> chodzi ze koles dal testy spoza materialu polowe pytan..Nie
> komentuje w ogole nie wiem co sie dzieje..Kazdy tak chwali,a tu
> coraz gorzej sie jednak robi i nie da sie tegi ukryc..:/
> Testy z socjologii krazyly,tylkoe zstanawiam sie skad
> coniektorzy je mieli..Przeciez Pan z Socjologii ich nie
> rozdawal..:|

a przeslesz mi te pytania i notatki bo nie chcial bym oblac :D
widze że wszyscy szukają tego samego ja tez potrzebuję testy na socjologię jakbyści coś dostali to prześlijcie rowniez do mnie ok
Co do tych testow z socjologii..to podobno te co krążył to byly calkiem inne niz na egzaminie..wiec nie wiem juz sama jaki w tym wsyztskim jest sens czegokolwiek robienia i czegokolwiek zalatwiania i starania się..:/
Ide sie uczyc..Nie wiem mam nadzieje ze zdam,bo jak nie zdam to bedzie moj koniec na tej uczelni.Nie stac mnie na poprawki..I tak juz zdzierają wystarczajaco duzo pieniedzy..
Żalosni ludzie..
Ja tam do tej wiekszosci nie naleze. Wierz mi ze gdybym tylko miala jakies testy... od razu bylyby w necie ale nie mam no :-( Tak chcialabym wam pomoc i dupa:-((((((( Przykro miz e taka jest sytuacja jaka jest,a na dodatek ja mialam chyba z kims innym akurat socjo jak widze- bo z prof Synakiem :-) i mialam u niego za pierwszym podejsciem jako jedna z nielicznych na roku 5 !!!!!:-) Ten wasz to nawet nie wiem co za jeden :/ wiem tylkoz wygladu ale jak widze jak jest to wam wspolczuje. Zreszta ja z niczego nie mam testow. Tu tez jestem jedna z nielicznych, polegalam tylko na rozumku cale studia. Nigdy poza 1 pzremdiotem nie robilam sobie sciag, i nie mialam wczesniej zadnych testow. Moze z 2 przedm wpadly mi w rece ale nawet nie kserowalam, pozyczylam od znajomychz roku na przerwie przed egz zeby tylko przeczytac i tyle je widzialam... Sama sie podziwiam ze tylko wkuwajac i bez sciag i gotowcow oraz testow koncze ta szkole a teraz bronic bede juz pracy:-) Fajne uczucie wiedziec ze sie wszystko robilo uczciwie. ale na stype zasluzylam tylko na 1 roku, a teraz sie zobaczy... :) Pozdro. PS A od pazdziernika drugi fakultecik jabadabaduuuuuu:)))))))))))))))))

Kurcze ludzie jesli macie jakies tetsy na ta socjologie..Pomozcie innym dajcie znac cokolwiek..Kurde przeciez co Wam zalezy..:/
Wiadomo ze kazdy chce zdac aniekazdy ma znajomych na pozniejszych rocznikach i innych mozliwosci..:(
Juz nie mowie o placeniu z poprawki..a przeciez sami sie tam uczycie i wiecie jak jest..
Please o pomoc ja tez mam poprawke z socjologii sporo osob ma..
Bądżcie ludźmi pomóżcie innym i nie myślcie tylko o sobie..Bo tam większosc ludzi na tej uczelni własnie taka jest..Byleby tylko oni dobrze napisali.Postawcie sie na miejscu innych..Pozdrawiam
w ogóle lip a bo jak dziobie to mam albo 3 albo 3+ a ci co się nie uczą( nie dziobią)mają 4 albo 5 taka to sprawiedliwość........a ponadto pracuje do póżna i co mam poradzić, nikogo nie obchodzi, że mam egzmainy, więc uczę się po nocach........jeszcze ta poprawka z socjologii załamka............nie wiem jak to będzie......Mam nadzieję, że będzie ok.Ja nie liczę na szczęście bo ono już dawno mnie opuściło i chyba tak szybko nie wróci...Więc mam nadzieję, że opatrzność zadziała i zdam.....tą poprawk e z socjologii......Pozdrawiam wszystkich. Jeśli macie jakieś testy proszę prześlijcie.....
4 marca o godz 8 ranow sali g-01
Ja juz wyslalam notatki.Mam notatki wsyztskie,ale wlasnie o to chodzi ze koles dal testy spoza materialu polowe pytan..Nie komentuje w ogole nie wiem co sie dzieje..Kazdy tak chwali,a tu coraz gorzej sie jednak robi i nie da sie tegi ukryc..:/
Testy z socjologii krazyly,tylkoe zstanawiam sie skad coniektorzy je mieli..Przeciez Pan z Socjologii ich nie rozdawal..:|
Nie mam notatek zadnych niestrety na kompie, wdszystko mam w zeszytach ale nie mam skanera zeby to zeskanowac,zreszta kazdy z tych zeszytow to jakies kilkadziesiat kartek notatek bo bylam wtedy na dziennych a na dziennych jak wiecie sie strasznie duuuuzo pisze... nie to co na zaocznych... Nie pomoge wam,bardzo mi przykro :-( A zaden ze znajomych ze studiow nie ma notatek? Na wyklady sie nie chodzilo czy co? Powinna wam starczyc wiedza z notatek,nic na egz poz anie nie wychodzilo

mam jeszcze pytanko..kiedy jest ta poprawka z socjologii??Bo nie moglam zaczekac juz na wyniki nie wiem na czym stoje..:( Bardzo prosze o odpowiedz.I zagladajcie tu czasem ludziska.Mozna sobie czasem pomoc nawzajem..Pozdrawiam
do góry