Widok

WSTiH W Gdańsku..EGZAMINY?

Hej wsyztskim.
Jestem na pierwszym roku na zaocznych,zbliza sie sesja..Ehh niech ktos mi cos powie na temat egzaminów z psychologii,ergonomii,socjologii,makroekonomii,i geografii turystycznej..Troche sie boje.Za duzo tego materialu.Cos tam kuje na pewno,ale na pewno nie bedzie to super duzo..:(
Helppp..Czekam na jakakolwiek odpowiedź od osob,ktore sie tam uczą,bądz uczyly..:/
Pozdrawiam serdecznie.
Najblizszy egzamin 5.02.2006r=( Załamka..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Macie pecha do wykladowcow,ja mam zupelnie opdwrotne zdanie ale przedm mialam z innymi wykladowcami :/ i takich przebojow nie mielismy:/ skoro u nas jakies 70% roku na 1 roku mialo stypendia naukowe... to ja juz nic nie kumam :-( Ja akurat mialam 3,5 z makro ale u Rzeczyckiej i to byla jedna z najgorszych ocen na roku:/ Malo kto zwykle cokolwiek oblewal... z OiZ troszke bylo ale tych ktorzy zlewali sobie wyklady... u nas pogromem byla jedynie statystyka na 2 roku :/ porazka oraz obie rachunkowosci. nie uwazam zeby reszta pzredm byla ciezka do zdania... wiec wy macie naprawde dziwych wykladowcow i pecha do szescianu:/ znam wprawdzie osoby rok nizej ktore mialy z tymi wykladowcami co wy ale i tak pozdawali,jak nie w 1 trerminie to 2 bez problemow... moze nie na 5 ale na 3 spoko...hmmmmmmmm

Ja to juz wogole nie komentuje..sama tez oblalam makro drugi raz..mam serdecznie dosyc tej uczelni..obleje sie drugi termin u P.Blocha i podchodzi sie do kolejnego a kolejny jest platny..(slyszalam ze u niego sie nie placi) to zegnajcie studia..nie stac mnie na warunek za 350zl..i oplacanie studiow kiedy to rata obecna wynosi 620zl..zalosne zenujaca szkola..i takie pieniadze przesuwaja o 2tygodnie..sa to jednak duze pieniadze..
Przykro mi;-( Moje zdanie na temat tej uczelni jest zupelnie inne:/ Ja sie jeszcze tak nie nadzialam. Wrecz pzreciwnie, caloy pierwszy rok mi sie zwrocil poprzez stypendium 400 zl miesiecznie... teraz zkolei najprawdopodobniej tez bede miec ale nizsze. Nie naleze wierzcie mi do kujonkow ani zdolniachow.Poprostu trafilam fartem na wyklaowcow- bo uczyc sie jednak trzeba bylo, nie tak jak w niektorych niepanstwowych zlewka, ale sciag nie robilam. Przykro mi slyszec ze moi mlodsi koledzy ze szkoly maja takie pzrewalki :/ A 350 zl fakt-kawal grosza:/ tez by mnie nie bylo stac:/ Piereszy raz slsyze ze ktos ma szanse wyleciec z tej uczelni- bo jak dotad nawet nie wiem czy ktokolwiek jzu wylecial... chyba ze sam zrezygnowal na wlasne zyczenie bo np zmienial szkole na UG, ale z zaliczonym rokiem tutaj. Ja juz nic nie kumam...mam tylko 1 zastrzezenie: mianowicie szkola podaje ze sami zalatwiaja praktyki ktore maja nam pomoc znalezc zatrudbienie.G prawda,sama sobie musialam zalatwiac a pracy jak nie mialam tak nie mam. Wszystkich g obchodzi czy odbylam praktyke zawodowa czy nie, dla pracodawcy istotne jest czy pracowalam dlugie lata w recepcji czy biurze podrozy a nie praktyka parutygodniowa ktora kompletnie nic nie daje... ciezkie jest zycie szukajacych pracy :-( Dobrze ze maz pracuje bo nie mielibysmy nawet za co studiowac:-( Dzisiejsze studia to katastrofa:/ Kasa kasa kasa... ale gzdie ja zarobic? ;-(

Ja tam w ogole tego nie komentuje..to jest makabra..co to sie dzieje na tej uczelni:/ na dodatek jeden wielki syf w dziekanacie indeks moj zginal żałoba!!!
Moj tez ginal w minionym roku ale to w dziennym dziekanacie na dziennych studiach :/ a karta juz 2 razy... na zaocznych sie okaze bo wlasnie go oddalam do rozlizcenia :/

Ma ktos moze jakie materialy na makro??Jest ostateczny termin poprawkowy..tragedia doslownie.Mam serdecznie dosyc tej uczelni:( Jak to obleje to juz koniec:(Please jesli ktos co wie o tym egzaminie sobotnim napiszcie:( Pozdroofki
ale temat szeroki, szkoda, ze nie wpadlem tutaj szybciej, ja tez jade na pierwszym roku zaocznych i powiem szczerze, ze dla mnie tu jest super
egz. to naprawde banal
ergonomia - kto byl to widzial jak to wygladalo
psychologia - minimum wiedzy + sciagi i ciezko bylo oblac
socjo. - ciezkie ale do zaliczenia bo to tylko test wyboru, maly i jednokrotnego wyboru
geografia - tutaj lipa bo 300zl. w plecy
makro. - za 3 podejsciem :D (dzieki Bogu dal 3 termin bo byloby 600zl. w plecy na warunkach)
pozdro. dla wszystkich z WSTiH, teraz drugi semestr i nowe wyzwania :D
Ja tez mam 300zl w plecy:/ warunek z makroekonomii nie wiem skad to wezme,ogolna kicha na dodatekte rarty mnie przerazaja uz,nie wyrabiam po prostu z oplatami:( Pozdrawiam wsyztskich.Buziaki:*
Cześć Wam wsyztskim.Sluchajcie kto ma warunek z makroekonomii?:/Dajcie znac na maila.Pozdrawiam buziaki trzeba sie za to jakos zabrac..ale kompletnie nie wiem od czego zaczac:( pozdroofki czekam naodpowiedz pilne :(
oj wspolczuje tym, ktorzy maja warunek z marko, swoje droga kumpel tez ma i widze, ze sie nie przejmuje :)
pamietajcie drogie kolezanki, ze wszystko jest do zaliczenia, z makro to wiekszosc poleciala przez jakies patenty, ze dwa wpisy to znaczy, ze sie sciagalo (kumplowi polecial egz. bo odpowiedzial Engels :D na bank Wiecie o co chodzi)
ps. z jakich grup jestescie?
Ja jestem z grupki 112:)Buziaki a makro sie jednak troce boje,boje sie w ogole dac te 300zl na ten egzamin..bo jak bym oblala to bym sie chyba pochlastala:/ Pozdroofka
wlasciwie to natwet nie mam tego 300zl :/ nie chce juz nawte o tym myslec:(
Witam wsyztskich..SLuchajcie jest ktos moze,kto ma warunek z Makroekonomii??Macie moze jakies nie wiem przykladowe testy,informacje itd?Bardzo prosze o odpowiedz:(Boje sie vholernie..
hej
znajomy ma warunek z makro, byl ostatnio na konsultacjach i z tego co slyszalem, warto abys takze to zrobila, zawsze to plus u kolesia a i moze da sie przyspieszyc egz. i zaliczyc na konsultacjach jakis maly test a nie znowu wywalony egzamin w sesji (w ktorej i tak bedziemy mieli co zdawac)
Dziekiw ogole ze odpowiedziales na mojego posta:)Zrobie tak jak mowisz.Dzisiaj zlozylam podanie o warunek.Zobaczymy musze teraz z anim polatac.A powiedz mi jeszcze,czy Twoj kumpel musial odrazu odpowiadac jak przyszedl?:/ buziaki wielkie i dzieki bigggg
W ogole mam jeszcze jedno pytanko.Kto ma jakies notatki z ostatnich wykladow po sesji te mam na mysli.Bylabym bardzo wdzieczna na prawde bardzo,i rowniez zawsze pomoge,jak tylko moge.Jesli ktos ma bardzo prosze przeslac na maila czy cos.Jesli jest ktos kto pomoze oczywiscie.Bo wiem jak to jest.
Cześć, możecie mi coś napisac na temat egzaminów z ekologii i ergonomii? Jestem na pierwszym semestrze na WSTIH i za 2 tygodnie mam egazamin. Czy mozna ściągać, jak atmosfera, czy pytania z nieba? Z góry dziękuję
Z ERGONOMII NIE JEST TRUDNO..TESTY KTORE LATALY PO SZKOLE SPRAWDZILY SIE NA EGZAMINIE..
TAKZE NIE JEST TAK TRAGICZNIE.
PYTANIA SA ZAMKNIETE (ODP A,B,C,D)
WYSTARCZY PRZECZYTAC TESTY W KTORYCH JEST TROSZKE WIECEJ PYTAN I ZAPAMIETAM ODPOWIEDZI I NIEKTORE PYTANIA SA OTWARTE TO TROSZKE SIE NAUCZYC..
NIE JEST ZLE OGOLNIE;-)
czesc jestem na 2 roku egzamin z psychologi był dosyc ciezki ale jak dobrze usiadziesz to bedziesz mogła zwalać :) na geografii było bardzo cieżko facet chodził po auli bylo 10 pytań 10 minut na odpowiedz nic nie dasz rady ściagnoć przynajmniej w zeszłym roku tak było wiec bedziesz musiała troszke poczytac jesli chodzi o ergonomie to luzik pełen nie musisz się stresować kobietka wpiasała nam oceny bez egzaminu pozdrowienia i życze powodzenia
do góry