Widok

WSTiH W Gdańsku..EGZAMINY?

Hej wsyztskim.
Jestem na pierwszym roku na zaocznych,zbliza sie sesja..Ehh niech ktos mi cos powie na temat egzaminów z psychologii,ergonomii,socjologii,makroekonomii,i geografii turystycznej..Troche sie boje.Za duzo tego materialu.Cos tam kuje na pewno,ale na pewno nie bedzie to super duzo..:(
Helppp..Czekam na jakakolwiek odpowiedź od osob,ktore sie tam uczą,bądz uczyly..:/
Pozdrawiam serdecznie.
Najblizszy egzamin 5.02.2006r=( Załamka..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
No testy z socjologii by się przydały..;(
hej masz moze notatki z socjologii na komputerze albo testy z socjologii ?mam poprawke za kilka dni mozesz mnie wspomóc dzieki bardzo pozdrawiam.studiuje na wstih zaocznie
słonko hej a masz może notatki na komputerze z socjologii?mam poprawke z tego przedmiotu jak cala ma grupa mozesz w jakis sposób wspomóc mnie?mój e-mail oreiro18@wp.pl będe bardzo wdzięczna dziękuje
jeśli ktoś z WAS MA JAKIEŚ PYTANIA Z SOCJOLOGII BĄDZ TEST BARDZO PROSZĘ. nIEDŁUGO POPRAWKA, BĄDZ JAKIEŚ PORZĄDNE NOTATKI NA KOMPUTERZE.pROSZĘ O PRZESŁANIE NA ADRES E-MAIL JAK NAJSZYBCIEJ.
MAKROEKONOMIA..
67 % ludzi oblalo..Okolo 300 osób..
Ktoś jeszcze ma jakies pytania?
COS TU CHYBA NIE TAK NIEPRAWDAŻ..?
POZDROWIENIA DLA PANA od makroekonomii..

NIE WSPOMINAM JUZ O DZISIEJSZEJ SOCJOLOGII..
Kurcze bo wlasnie nie mam oceny a ta ergonomia nie jest zbytnio ciekawa..niechcialybm pisac tego syfu drugi raz:( w ogole juz wymiekam..tak mi psycha zjechala ze jutro jak tam wpadne to chyba nirmalnie nie zapanduje nad moimi nerwami..:/ podpisac sie podpisalam..na pewno nie wiem co bylo powodem tego ze nie mam tej oceny:( a co si dzieje z takimi najczesciej??Wiesz moze Sloneczko??Buzka pozdrawiam i czekam na odpowiedz..
Brak oceny oznacza ze albo sie nie podpisalas i psor Cie nie ujal na liscie wynikow albo zgubil Twoja prace... bo na pewno nie ze nie zdalas bo wtedy byloby ndst. Radzilabym Ci isc to wyjasnic do wykladowcy na konsultacje:/

Siemka Slonce
Sluchaj mam takie zapytanko,jak masz wyniki na internecie najczesciej,to co oznacza brak oceny?W ogole niby wszyscy maja ,a Ty nie masz?:/Bardzo prosze o odpowiedz czekam z niceierpliwoscia!!!Buzka pozdrawiam.
Dzisiaj byl egzamin z Makroekonomi...
Jednym slowem porażka..=( koles dal kupe pytan bardzo duzo..na dodatek wieksozsc z ksiazki..mowil co innego (ze mamy nie uczyc sie z ksiazki tylko glownie z wykladow)..Na dodatek wywalil cala grupe po 15minutach,kiedy to egzamin mial trwac duzo dluzej..;( 50min.
Bo jakies barany zaczely sciagac..a powiedzial na poczatku ze jesli ktos nie umie na dzisiaj i nic nie napisze to lepiej zeby nie sciagal wtedy nie bedzie wpisywal do indeksow 1-ek;( a teraz gorzej byc nie moze..bo ani czasu nie bylo ani nic a ktos musial oczywiscie narobic..jezus..
do zobaczenia na poprawce;/

Ps.MAM TAKIE ZAPYTANKO-CZY MA MOZE KTOS PRZYKLADOWE TESTY Z SOCJOLOGII ALBO COS W TYM STYLU?BO ZA TYDZIEN JEST EGZAMIN A NIECHCIALABYM MIEC JUZ KOLEJNEJ POPRAWKI;( BYLABYM BARDZO WDZIECZNA..
Jakcos to mam sporo materialow ogolnie i wsyztsko mam na kompie jak cosik to 5755590.Pozdrawiam.
Wlasnie o to chodzi z enie mam zanych testow..ten facet w ogol enie jest normalny moim zdaniem..
Nic nie powie kompletnie..
Ja juz jestem nastawiona na poprawke doslownie..:/ i tez mam juterko ten nieszczesny egzamin z makro..
A TY w ktorej grupie jetses??
czesc,

masz może jakieś prykładowe testy z makroekonomi?? też chodze do wstih we wrzeszczu i jutro mam egzamin z makro:(
pozdr
Tryzmam kciuki i gratuluje pszchologii !!!!!Bedzie dobrze zobaczysz

A dzisiaj egzamin z geografii turystycznej...masakra=( ale zaliczylam psychologie z tego sie cieszę i nie mam poprawki!!!!=)))))
Nie wiem jeszcze co z ergonomią,bo wyników nie ma..
Dzisiaj ta nieszczęsna geografia jutro makroekonomia..to juz w ogole porażka..a 18.02.2006r socjologia=( matko..
Tiaa..Form jets duzo gorzej z przelaniem tego na kartke i w taki sposob aby sie komisjo spodobalo:/ powodzonka zycze SLonce:*:**:Buziakii
Będzie dobrze na pewnooo
formy spedzania czasu wolnego dzieci i mlodziezy szkolnej w trojmiescie

Siemka SKarbek.
Nie wiem w ogolejak to bedzie..Jestem wlasnie glownie o to wsciekla..ze umialam a nie mialam na to czasu,przez czyius kaprys:( bez kitu na to jestem wsciekla bardzo..
A Tobie zycze pwodzonka i dzieki wogole za slowa otuchy kochana jestes:*
Ps.Na jaki temacik piszesz pracke?Pozdrawiam buziaki
:-( przykro mi strasznie... faktycznie to niewporzadku... ja na szczescie mialam afceta bardzo wporzadku a tej baby nie znam,jedynie znam ja jako dziekana ale juz zdazyla mnie wielokrotnie wkurzyc:/ Nie marrtw sie tak bardzo bo nawet jak objejesz zdasz za nastepnym razem.Jakos nie slysze zeby od poczatku istnienia tej szkoly ktos z niej wylecial,poprawki pewnie ze sie zdarzaja,nawet cala masa,ale warunkow jest niewiele a roku nikt nie powtarza...:-) Glowa do gory.Najwazniejsze ze umiesz.Ehh a ja juz mam niby ta sesje z glowy ale jutro sie roztrzygnie czy mam szanse na najnizsze stypendium czy nie a wykladowca jeszcze sie okreslil ze wpisy po 12... po 12 to dla niektorych 12:05 a dla niektorych rowniezs 17 i wez teraz siedz w tej szkole :/ grrrrr A ja jak skoncze ten semestr nie ide na magisterke a na pedagogike ropbic sobie 2 fakultecik ,w ktorym to zrobie magistra:-) Po 2 latach tej szkoly doszlam do wniosku ze czuje wielkie powolanie do pracy z dziecmi, jako nauczyciel lub przedszkolanka i tak wlasnie zrobie... a tu jelsi zrobie mgr to za iles tam lat... Nie moge sie jzu doczekac tamtych studiow:-) a tutaj jeszcze 1 sesja i obrona, a ja nie mam gdzie ksiazek do obrony zdobyc i moja praca stanela w polowie:-(

Siemka..Ja juz pod 2 egzaminach..:(
Nie wiem w ogole czy zalicze psychologie,bo baba sobie poleciala rowno..
Poprzednim grupom dala takie pytania ze mieli odpowiedzi na jedno zdanie a czas pisania to ponad 45 minut.
Nasza grupa dostala pytanie ze odpowiedzi byly na pol strony jedna a mielismy na napisanie 25minut!!!
W ogole niewporzadku strasznie..Jestem cholernie zla,bo tak sie nie robi.
A najgorsze jest to ze wsyztsko umialam,pieknie sie nauczaylam..Caly czas pisalam,a ona nagle "prosze odlozyc dlugopisy,ten kto nie odlozy ma 1 w indeksie.
Zalamka..
Jak bede miala poprawke to..
A jestem tego pewna w 99 %
jaka to sprawiedliwosc..
No z psychologii to ja na szczescie mialam z facetem :/ ktory juz w tej szkole chyba nie wyklada.Dr Kulas sie nazywal... ale z tego co wiem ona ma podobne wymagania,jednak jak ze sciagami to naprawde nie mam pojecia :-(

do góry