Widok
zgadzam się z powyższą opinią. Dziekanat - MASAKRA! Najgorsza babka od ćwiczeń - Pani Ewa P. (vel ptasznik). Nie dogadasz się z kobietą za cholerę. Gubi egzaminy i w ogóle nie wie na jakim świecie żyje. Jeśli ktokolwiek będzie miał z nią zajęcia radzę od razu zapisywać oceny bo ZGUBI! jeśli można dziekanat zaoczny omijać z daleka - strzelają z pyska jak tylko się do nich odezwiesz!
OK????? mogę coś powiedzieć na temat "kobiet w dziekanacie" bo właśnie skończyłam licencjat i nigdy w życiu nie chciałabym się spotkać z tak nieodpowiedzialnymi i niekompetentnymi osobami jak te "kobiety". Chodzi o dziekanat zaoczny - lepiej do nich wcale nie chodzić , nie powiedzą nic konkretnego a do tego jeszcze dostaniesz opier.. za to że raczyłaś się o cokolwiek zapytać! to jest opinia większości studentów z mojego roku. Ja się pytam od czego one tam są???! NIEWIADOMO
Hej!! te wszystkie wypowiedzi to jakies bzdury nie wiem kto wypisuje takie głupoty na temat WSTiH!!!!!!! Przeciez kobiety w dziekanacie sa ok jesli ty równiez je tak traktujesz i nie ma tam zadnego bałaganu tylko przewaznie duzo ludzi oczekujacych przed drzwiami ale to przecierz normalne nie?????!!!!
Ja powiem w ten sposób: jak wiadomo, na prywatnych uczelniach jest dużo łatwiej niż na państwowych. Tutaj wykładowcy troszczą się o studentów i widzą w tobie człowieka, a nie tak jak na Politechnice- patrza zeby cie tylko wykopac na zbity pysk z uczelni.....
Studiuje juz 3 rok dziennie i nie zauważyłam ani burdelu w dziekanacie ( panie sa przemile i wszystko o co poprosisz Ci załatwia) ani nieobecności wykładowców na uczelni :/ Nie wiem kto wymyślił tą bzdurę, ze wykładowcy nie przychodzą na zajęcia???! Irytujące.......
Szkoła jest bardzo przyjaźnie nastawiona na studentów, sesje szybko się kończą, praktycznie do końca maja wszystko jest zaliczone takze mozna wyjezdzac na wakacje :D ( dla porównania na Politechnice sesja zaczyna sie dopiero pod koniec czerwca).
Warunki mają naprawdę nieliczne osoby, zazwyczaj lenie śmierdzące którym nie chciało się chodfzić na zajęcia a pozniej nie przyłożyli sie do egzaminu. Wykładowcy ida na reke jak tylko moga ale jeśli ktoś już jest wybitnie tępy to już nic go nie uratuje.
Jeśli ktoś chciałby studiować turystykę to polecam WSTiH. Na pewno ma lepsza opinie niz wyższa szkoła turystyki przy aqua parku w Sopocie.
Jest tylko jeden minusik naszej szkoły: korytarze są dość ciasne więc zawsze jest tłok.
Studiuje juz 3 rok dziennie i nie zauważyłam ani burdelu w dziekanacie ( panie sa przemile i wszystko o co poprosisz Ci załatwia) ani nieobecności wykładowców na uczelni :/ Nie wiem kto wymyślił tą bzdurę, ze wykładowcy nie przychodzą na zajęcia???! Irytujące.......
Szkoła jest bardzo przyjaźnie nastawiona na studentów, sesje szybko się kończą, praktycznie do końca maja wszystko jest zaliczone takze mozna wyjezdzac na wakacje :D ( dla porównania na Politechnice sesja zaczyna sie dopiero pod koniec czerwca).
Warunki mają naprawdę nieliczne osoby, zazwyczaj lenie śmierdzące którym nie chciało się chodfzić na zajęcia a pozniej nie przyłożyli sie do egzaminu. Wykładowcy ida na reke jak tylko moga ale jeśli ktoś już jest wybitnie tępy to już nic go nie uratuje.
Jeśli ktoś chciałby studiować turystykę to polecam WSTiH. Na pewno ma lepsza opinie niz wyższa szkoła turystyki przy aqua parku w Sopocie.
Jest tylko jeden minusik naszej szkoły: korytarze są dość ciasne więc zawsze jest tłok.
WSTiH
ten pierwszy semestr był bardzo cieżki!! kto powiedzial ze w tej szkole jest tak prosto i wogole nie trzeba sie uczyć?!!!!!!!!!!??? bo ja napewno nie moge tak powiedziec i moi znajomi tez. trzeba sie uczyc jak w kazdej szkole ale napewno nie jest taka sielanka jak inni to opisują!!!!!!!!!!!!!!! pozdro!!
Clubbingowiec napisał(a):
> Ta szkoła jest fajna bo prosta :-)
> Jest tam mały burdel w dziekanacie. Ale mimo to polecam tą
> uczelnię.
> Jeśli nie masz zapału do nauki to WSTiH to dobry wybór :-)
> Przed sesją pojawiają się gotowe egzaminy, ściągi itp.
> Chcesz mieć dłuższe wakacje o 8miesięcy? To idz tam :-)
hej! ja takze jestem studentem tej uczelni studiuje zaocznie i zgadzam sie co do niektorych Twoich podpunktow.A najbardziej mnie interesuje podpunkt 4 odnosnie gotowych egzaminow i sciag.Gdzie nalezy szukac tych sciag.Jesli mozesz mi pomuc to bardzo bym prosil o jakis kontakt za 2tyg zaczyna mi sie sesja papa pozdro
> Ta szkoła jest fajna bo prosta :-)
> Jest tam mały burdel w dziekanacie. Ale mimo to polecam tą
> uczelnię.
> Jeśli nie masz zapału do nauki to WSTiH to dobry wybór :-)
> Przed sesją pojawiają się gotowe egzaminy, ściągi itp.
> Chcesz mieć dłuższe wakacje o 8miesięcy? To idz tam :-)
hej! ja takze jestem studentem tej uczelni studiuje zaocznie i zgadzam sie co do niektorych Twoich podpunktow.A najbardziej mnie interesuje podpunkt 4 odnosnie gotowych egzaminow i sciag.Gdzie nalezy szukac tych sciag.Jesli mozesz mi pomuc to bardzo bym prosil o jakis kontakt za 2tyg zaczyna mi sie sesja papa pozdro
WSTiH
Hej!! masz moze jakies przykładowe testy z socjologii niedługo zbliza sie egzamin jestem na pierwszym roku. masz moze rowniez jakies inne pytania lub testyz z innych przedmiotów np. makroekonomia krajoznawstwo turystyka kwalifikowana psychologia ekologia kultura historii i sztuki. bede bardzo wdzieczna. pozdrawiam i z góry dziękuje. Roksana
Jestem na drugim roku studiów dziennych i uważam że mimi kilku niedoskonałosci szkoła jest okey.źle o tej szkole mówią osoby, którym nie chciało się uczyć albo nie chodziły na wykłady.No bo powiedzcie sami jak można znać termin egzaminu jak na uczelni bywa się raz na ruski rok.Wszyscy wykładowcy zawsze podają terminy egzaminów...Nie rozumiem jak można zrobić egzamin ni stąd ni z owąd bez wiedzy studenta...:/ Trzeba czściej chcdzić na wykłady i być na bieżąco a nie sobie bimbać....Polecam szkołę....kierunek na czasie,mili wykładowcy....i wbrew opiniom liczy się tu coś więcej niż tylko kasa.....Tu trzeba naprawdę się przyłożyć
witam:)
co prawda jestem dopiero na 1wszym roku-nie wiem jak to bedzie pozniej
ale obecnie jestem bardzo zadowolona
egzaminy zdane w pierwszym terminie, notatki z wykladow mozna pisac samamu badz w jakis sposob sobie skombinowac, lacznie z pytaniami
uwazam ze warto skonczyc ta szkole, przynajmniej niczym sie nie martwie, a to zacheca:)
pozdrawiam
co prawda jestem dopiero na 1wszym roku-nie wiem jak to bedzie pozniej
ale obecnie jestem bardzo zadowolona
egzaminy zdane w pierwszym terminie, notatki z wykladow mozna pisac samamu badz w jakis sposob sobie skombinowac, lacznie z pytaniami
uwazam ze warto skonczyc ta szkole, przynajmniej niczym sie nie martwie, a to zacheca:)
pozdrawiam