Widok
WYSTRÓJ KOŚCIOŁA NA CEREMONIĘ ŚLUBNĄ
Polecam wystrój kościoła, szpaler kwiatów przez cały kościół, ołtarz, brama kwiatowa. Co tutaj dużo będę pisał. Trzeba to zobaczyć - w końcu oglądanie nie kosztuje. Wyślę zdjęcia e-mailem lub osobiście przywiozę do domu katalog. A cena do dogadania,( nie drogo.) grzegorz@sopot.pl
wiola napisał(a):
> prawdopodobnie jestem zainteresowana ! Także jak mozesz
> przyślij mi oferte i kilka zdjęc bo ślub mam w maju 2003 r..
> Oczywiście nie ukrywam cena będzie odgrywała tu zasadniczą
> kwestię! czekam na maila.
> DZIĘKI z góry Wiola ( adres wiolawiola1@tlen.pl )
Mam coś dla ciebie wyślę e-mai
Polecam Gest Art.Studio w Gdańsku tel. 306-62-72
Gdańsk- Orunia Piaskowa 8
> prawdopodobnie jestem zainteresowana ! Także jak mozesz
> przyślij mi oferte i kilka zdjęc bo ślub mam w maju 2003 r..
> Oczywiście nie ukrywam cena będzie odgrywała tu zasadniczą
> kwestię! czekam na maila.
> DZIĘKI z góry Wiola ( adres wiolawiola1@tlen.pl )
Mam coś dla ciebie wyślę e-mai
Polecam Gest Art.Studio w Gdańsku tel. 306-62-72
Gdańsk- Orunia Piaskowa 8
to ja wam powiem, ze sama z moja kolezanka, mezem oraz 2 siostrami dekorowalismy kosciol. wczesniej uzgodnilismy z ksiedzem. kupilam na gieldzie piekne biale kwiatki, do tego wiszace pnacza zielonych lisci, biala tasme. flakoniki na wode dostalam na zakrystii. wygladalo to przepieknie. co druga lawke dekorowalismy, a takze oltarz i lawki przy oltarzu. wszystkim sie strasznie podobalo i wygladalo to na prawde ladniej i ........ ow iele taniej, niz zrobione przez firme. widzialam, jak to wyglada, nie brzydko, a ja zrobilam to tak, jak marzylam.
czy mogłabyś w przybliżeniu podać ile taki samorobny wystrój kosztuje? Bo te proponowane przez firmy muszę przyznać, że są ładne ale ja chciałam przystroić kościół prawdziwymi kwiatami-ma to dla mnie ogromne znaczenie. Ślub w maju prześlij mi odpowiedź na wiolawiola1@tlen.pl
Zgóry dziękuję i jestem bardzo wdzięczna za każdą podpowiedź! Wiola
Zgóry dziękuję i jestem bardzo wdzięczna za każdą podpowiedź! Wiola