Widok
ja w ogóle uwielbiam piosenki z dawnych lat, bo się na nich wychowałam :) mama ciągle słuchała I pr. radia i tam były naprawdę super piosenki polskie i zagraniczne :))) ta o dniu kobiet to z I kl. podstawówki :))) a grechuta i jego wiosna i nie tylko to ciągłe słuchanie w 8 kl. przez nauczycielkę na technice :)
On siedzi przed komputerem w swoim pokoju gdzieś w południowej Polsce.
Ma włączone GG.
Ona siedzi przed komputerem w swoim pokoju gdzieś w północnowschodniej Polsce. Ma włączone GG.
ON: "Fajnie mi się z tobą rozmawia"
ONA: "Mi też się fajnie z tobą rozmawia"
ON: "Słuchaj rozmawiamy już tak długo przez internet może byśmy w końcu spotkali się w realu?"
ONA: "To przyjedź do mnie. Tylko jest mały problem"
ON: "Jaki?"
ONA: "U nas nie ma Reala. Spotkajmy się w Biedronce"...
Ma włączone GG.
Ona siedzi przed komputerem w swoim pokoju gdzieś w północnowschodniej Polsce. Ma włączone GG.
ON: "Fajnie mi się z tobą rozmawia"
ONA: "Mi też się fajnie z tobą rozmawia"
ON: "Słuchaj rozmawiamy już tak długo przez internet może byśmy w końcu spotkali się w realu?"
ONA: "To przyjedź do mnie. Tylko jest mały problem"
ON: "Jaki?"
ONA: "U nas nie ma Reala. Spotkajmy się w Biedronce"...
DO BEATY TR .
Pamiętam że uskarżałaś sie na migreny.
Wczoraj znalałam taki artykuł w gazecie,na ten temat,,,,,,,,
Lekarze tweirdzą ,że kto pije codziennie co najmniej 1,5 l wody,może uniknąć dolegliwosci a przynajmniej je znacznie złagodzić.
Niedobór wody jest bowiem najczęstszą przyczyną bólu głowy i migreny.Mózg najszybciej traci wodę,co prowadzi do zaburzeń funkcjonowania układu nerwowego.Przy niedoborze płynów połączenia między komórkami nerwowymiprzerywaja sie,a to skutkuje bólem.Poza tym z powodu odwodnienia w najdrobniejszych naczyniach krwionośnych mózgu powstają mikrostany zapalne.To kolejna przyczyna migreny.............
Pamiętam że uskarżałaś sie na migreny.
Wczoraj znalałam taki artykuł w gazecie,na ten temat,,,,,,,,
Lekarze tweirdzą ,że kto pije codziennie co najmniej 1,5 l wody,może uniknąć dolegliwosci a przynajmniej je znacznie złagodzić.
Niedobór wody jest bowiem najczęstszą przyczyną bólu głowy i migreny.Mózg najszybciej traci wodę,co prowadzi do zaburzeń funkcjonowania układu nerwowego.Przy niedoborze płynów połączenia między komórkami nerwowymiprzerywaja sie,a to skutkuje bólem.Poza tym z powodu odwodnienia w najdrobniejszych naczyniach krwionośnych mózgu powstają mikrostany zapalne.To kolejna przyczyna migreny.............
ALL - MERCI :)
O tym akurat nie słyszałam jeszcze.
W sumie to piję sporo wody, pozbyłam się jakiś czas temu kamienia z nerki teraz muszę pić min. 2 l dziennie.
Ale dziękuję, że pamiętalaś o mnie!
Zyczę Wam wszystkim miłego dnia.
Dzisiaj mnie raczj nie będzie. Dla mnie dzisiaj to taki poważny dzień...
O tym akurat nie słyszałam jeszcze.
W sumie to piję sporo wody, pozbyłam się jakiś czas temu kamienia z nerki teraz muszę pić min. 2 l dziennie.
Ale dziękuję, że pamiętalaś o mnie!
Zyczę Wam wszystkim miłego dnia.
Dzisiaj mnie raczj nie będzie. Dla mnie dzisiaj to taki poważny dzień...