Widok

Wakacje 2020

Pewnie nie tylko ja jestem w takiej sytuacji, ze juz jakis czas temu wykupiłam wakacje za granicą, dokładnie w Turcji.
Plan jest na początek września i teraz sama sie zastanawiam, czy do tego czasu bedzie na tyle bezpiecznie aby polecieć.
Zaliczka jest zapłacona, reszte mamy wpłacic na początku sierpnia. Czy do tego czasu biuro nie zbankrutuje ?

Ktoś jest w podobnej sytuacji ? Podzielcie sie :)
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 49
Twoje biuro padnie i sprawa automatycznie sie rozwiaze.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

To juz obojętnie mi jak umrę gdzie będę pochowany.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ja też do Grecji mam wycieczkę pod koniec sierpnia, ale negocjuję właśnie z biurem podrózy na zmianę kierunku nad polskie morze.... chociaż nie mają takich ofert, bo to małe biuro, ale obiecali coś załatwić.... Myślę że jeśli w ogóle gdzieś w tym roku jechać to już wolę gdzieś w kraju. Zawsze jak się gorzej poczuję to wsiadam w auto i w 4 godziny jestem w domu. Wolę w domu chorować niż w jakimś obcym kraju...
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 6

Jedź śmiało, tylko wracaj dopiero jak wyzdrowiejesz.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5

Te wizje to po jednej flaszcze czy dwóch?
popieram tę opinię 32 nie zgadzam się z tą opinią 4
Lećcie wszyscy ale w jedną stronę. Zarazę będą do kraju przynosić.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 14

Niestety należy odwołać, chyba, że lecieć (w samolocie nieznane osoby i mała przestrzeń) i się denerwować, że można się gdzieś zarazić.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 22

Hahaha, równie dobrze możesz zarazić się w Polsce. To już się rozeszło na cały świat.
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 3

Obudź się, ona już tu jest.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Radzę dokładnie przeczytać warunki tego ubezpieczenia.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jechać. Najlepiej większą grupą i do ciepłych krajów , tam gdzie murowana pogoda : Włochy, Hiszpania.
Wycieczka autokarowa : połowa czasu zwiedzanie i połowa stacjonarnie.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

ja własnie zrezygnowałam z Chorwacji, lepiej teraz i ze zwrotem zaliczki niż potem patrzec jak biura podróży bankrutują i zostac bez niczego
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 2
Od kilku lat wiadomo jest i było, że wakacje przed i po sezonie czyli tak jak w Pani przypadku we wrześniu nie potrzeba rezerwować z aż takim wyprzedzeniem. W większości przypadków takie wczasy w takich terminach potrafią jeszcze staniec, a w tym roku to będzie loteria.
Nikt tak naprawdę nie wie, kiedy wrócimy do normalności, powtarzam nikt. Gadające głowy w tv lub piszący w necie a tym bardziej znający się na wszystkim politycy wróża z fusów. Tak jest prawda.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 0

jakbym ja miał tak wykupione wakacje to bym odpuścił, nie ma sensu ryzykować chyba że Ty lub ktoś z kim lecisz jest śmiertelnie chory i nie dożyje do następnego lata, wtedy raz kozie śmierć
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ja planuje we wrześniu urlop ale wyjazd samochodem. Jeszcze nie odwołałam rezerwacji w nadziei że się wyciszy
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 9

Ja planuję prywatny wyjazd do Chorwacji we wrześniu, jeszcze nie odwołuję rezerwacji
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ja mam zaplanowany wyjazd , urlop , pod koniec lipca do Grecji, cale szczęście bez pomocy biur podróży. W/g mnie juz bedzie po epidemii.

Prosze mi nie pisać, że powinniśmy jechać nad polskie morze, bo po prostu nie stać mnie . Ceny w restauracja i noclegi z kosmosu. W Grecji płace 60 za dobe, mam dostęp do basenu i 10min spacerem do plaży. Obiad w restauracji koszt 8-12. I to jest wielka ryba , surówki itd.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 6

Ceny oczywiscie w Euro podaję.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Planowaliśmy wyjazd do Egiptu pod koniec kwietnia.Zaliczka wpłacona.Przełożyliśmy na wrzesień.To też raczej nierealne...Pogodziłem się z utratą pieniędzy.Biura raczej tego nie przetrwają.
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 5

Proszę się nie wybierać w tym roku nad polskie morze, bo nam tylko przywieziecie wirusa.... proszę jechać do Grecji, a potem 2 tygodniowy bonus kwarantanny u siebie w domku.
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 6
do góry