Widok

Wakacje Turcja

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witam czy byl ktoś z was z 6 miesięcznym dzieckiem w Turcji? Jak podroż,mysle ze zabiore czesc słoiczków a reszte kupie na miejscu.
Moze ktos mi cos doradzi :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
My bylismy 3lata temy, jak Kuba mial 8mcy wtedy np.wtedy pil tylko kasze raczej nie jadł tam,jedynie z tego co pamietam jakies bułki czy owoce,ale jak robilismy kasze to tylko z wody kupowanej mineralnej,bo po ich wodzie nawet tej 'zagotowanej' miał biegunke.I teraz we wrzesniu tez bylismy w Turcji jak juz ma 4 lata :)
Tam sa sklepy z takimi produktami co sa u Nas tzn.słoiczki,kaszki,mleka z tym nie ma problemu,jedynie wychodzi drozej ,niz u Nas. Ja teraz dla Kuby jakies ulubione przekaski np.mleczne kanapki bralam stad,bo z tym moze mialabym problem,a popakowalam w pudelka spozywcze i spokojnie dolecialo wszystko,takze nawet jak zabierzesz słoiczkow wiecej,popakuj dobrze i bedzie ok (zawsze to oszczednosc i czasu i pieniedzy).
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Podróże

Wakacje z dziećmi (116 odpowiedzi)

nie mamy pomysłu na tegoroczne wakacje z dziećmi 5,5 lat i 3 lata byliśmy w zakopanym i...

Legoland w Danii Aktualnie. Proszę o wskazówki (15 odpowiedzi)

Hej, Z racji tego że są tanie loty bezpośrednio do Legolandu planuję tam wycieczkę. Czy ktoś...

Wrocław czy Kraków? Urlop. (12 odpowiedzi)

Które miasto wybrać na wakacje? Słyszałam, że oba są magiczne. Ale jak byście mieli wybierać...

do góry