Widok

Wakacje na Rodos

Rodzina i dziecko Czas wolny Temat dostępny też na forum:
Czy ktoś może polecić mi dobry hotel na Rodos na wakacje z dzieckiem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
mareblue cosmopolitan
Dziekuję i proszę o dalsze propozycje.Dodam,że dziecko ma roczek .
Pati a czy mogłabyś napisać coś więcej o tym hotelu.Z góry dziękuję
przede wszystkim jeśli z dzieckiem to na pewno nie w czerwcu-lipcu-sierpniu! bo się zamęczy. a wy tym bardziej.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
my jezdzimy z dziećmi w lipcu, bo tak mamy urlopy a poza tym starsza chodzi do szkoły już więc tylko wakacje
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
to nie jest dobry kierunek na lipiec - zwłaszcza dla dzieci.... jak się nie może w innym terminie to jedzie się gdzieś indziej - to nie jest jedyne miejsce na świecie do spędzenia wakacji.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Może ktoś polecić mi jakiś hotel na Rodos?A może ktoś był w mareblue cosmopolitan i napisze coś więcej o tym hotelu.Jeśli chodzi o termin to i tak nie ma wielkiego wyboru z Gdańska najwcześniej 1 czerwca są wyloty.A w lipcu i sierpniu to sama nie chciałabym się smażyć w ciepłych krajach a tym bardziej jechać tam z rocznym dzieckiem.
a ja polecam olive garden! byłam w lipcu i było wspaniale. Jedzenie pyszne!
Niestety do tego hotelu nie ma wylotów z Gdańska.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Generalnie samoloty nie latają bezpośrednio do hotelu :) zawsze trzeba dojechać. Poza tym, to nie jest strasznie ogromna wyspa jak wiadomo :)
Mam jednak wrażenie, że nigdy nie byliście na południu Europy skoro wybieracie się tam w lipcu z dzieckiem :0
Co prawda na wyspach jest trochę mniej dokuczliwie niż na kontynencie, ale uważam to za poroniony pomysł. Piszę to z własnego doświadczenia.
To wywalone pieniądze w błoto, ale jak ktoś chce się sam o tym przekonać to proszę bardzo :) Chociaż mam 100% pewność, że miłe Panie w biurach podróży mają odmienne zdanie - ale im zależy tylko za zysku.
Skończy się na tym, że nic nie zwiedzicie, bo normalnie wyjść z dzieckiem będzie można dopiero pod wieczór, kiedy już będzie zmęczone calodzienną zabawą w pokoju hotelowym - i zaraz będziecie wracać, bo będzie zmęczone. Trochę słabo jak na wakacje, na których wydacie na miejscu kupę kasy. A na basenie to można siedzieć tak samo w Trójmieście.
Zły kierunek z dzieckiem o tej porze roku :]
Pozdrawiam.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
A gdzie napisałam,że ten wyjazd ma być w lipcu.Wręcz przeciwnioe zaznaczyłam,że nigdzie sie nie wybieram w lipcu i sierpniu.TAKŻE CZYTAJ ZE ZROZUMIENIEM .Z synkiem byliśmy już w Turcji jak miał 6 miesięcy we wrześniu .Było ok 35 stopni i daliśmy radę.A co do wyjazdow to nie będę wymieniala gdzie byłam....zdziwiłabyś się .Także dziękuje za dobre rady.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
Jeszcze jedno .Wiem ,że hotele nie mają lotnisk (chociaż są na świecie takie,które maja :) )ale mi chodziło o to,że tego hotelu nie ma w ofercie biur podróży z wylotem z Gdańska.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
ja polecam hotel blue bay

a czy przypadkiem mareblue nie jest polozony na wzniesieniu? przy pobycie z dzieckiem dyganie góra dól na plaże moze byc uciążliwe
Nawet nie wiem czy jest na wzniesieniu.Muszę sprawdzić.
A i dziękuję za podpowiedź.
Zuzik jedzie w lipcu i to było do niej....
35 st. z 6 miesięcznym dzieckiem - faktycznie.... bardzo odpowiedzialne..
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Male dzieci lepiej znoszą wysoką temperaturę niż dorośli.Z synkiem nie było żadnego problemu.Każdy ma prawo sam decydowac co jest dobre dla jego dziecka.Jak lecielismy do Turcji to z przodu samolotu było małe przedszkole.Były tam dzieci w wieku mojego synka.Jak wracaliśmy to wszyscy byli zadowoleni .Zazwyczaj wyjazdów z malymi dziećmi odradzają Ci,którzy nie byli :).
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
,a gdzie ja napisałam że byłam z 6 miesięczna córką, byłam z dwuletnią córką, a wcześniej z moją starszą jeździliśmy też do turcji, najwcześniej jak miała właśnie dwa latka, było super w tym roku tez lecimy do Turcji z trzylatką i 10 latką, już nie mogę się doczekać wakacji :)))
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
> Ziuzik - zastanawiamy się nad Turcja z 3 latką i 6 latkiem. Możesz coś sensownego polecić?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Iberotel Palm Garden polecam, Eftalię Aqua & Spa też, my w tym roku lecimy do Clubhotel Turan Prince World, zawsze wybieram hotele z aquaparkiem, bo moja starsza córka to uwielbia
image
w turcji polecam turan albo gypsophila dla dzieci
To, że było przedszkole, nie oznacza, że to było mądre ze strony organizatorów.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Gdzie najlepiej kupić dziecku okulary? (10 odpowiedzi)

Wiem, ze było już trochę wątków na tt., ale za wiele nie wyczytałam...Muszę zrobić okulary dla...

podłoga jasna+ ciemna czy sama ciemna???????? (43 odpowiedzi)

Dziewczyny!!!jestem na forum od niedawna aż do czasu kiedy sama potrzebuję Waszej rady a...

Catering na chrzciny?? (21 odpowiedzi)

czy moze ktoś by mi polecił jakiś dobry catering na chrzciny?? Pozdrawiam

do góry