Widok
Może ktoś polecić mi jakiś hotel na Rodos?A może ktoś był w mareblue cosmopolitan i napisze coś więcej o tym hotelu.Jeśli chodzi o termin to i tak nie ma wielkiego wyboru z Gdańska najwcześniej 1 czerwca są wyloty.A w lipcu i sierpniu to sama nie chciałabym się smażyć w ciepłych krajach a tym bardziej jechać tam z rocznym dzieckiem.
Generalnie samoloty nie latają bezpośrednio do hotelu :) zawsze trzeba dojechać. Poza tym, to nie jest strasznie ogromna wyspa jak wiadomo :)
Mam jednak wrażenie, że nigdy nie byliście na południu Europy skoro wybieracie się tam w lipcu z dzieckiem :0
Co prawda na wyspach jest trochę mniej dokuczliwie niż na kontynencie, ale uważam to za poroniony pomysł. Piszę to z własnego doświadczenia.
To wywalone pieniądze w błoto, ale jak ktoś chce się sam o tym przekonać to proszę bardzo :) Chociaż mam 100% pewność, że miłe Panie w biurach podróży mają odmienne zdanie - ale im zależy tylko za zysku.
Skończy się na tym, że nic nie zwiedzicie, bo normalnie wyjść z dzieckiem będzie można dopiero pod wieczór, kiedy już będzie zmęczone calodzienną zabawą w pokoju hotelowym - i zaraz będziecie wracać, bo będzie zmęczone. Trochę słabo jak na wakacje, na których wydacie na miejscu kupę kasy. A na basenie to można siedzieć tak samo w Trójmieście.
Zły kierunek z dzieckiem o tej porze roku :]
Pozdrawiam.
Mam jednak wrażenie, że nigdy nie byliście na południu Europy skoro wybieracie się tam w lipcu z dzieckiem :0
Co prawda na wyspach jest trochę mniej dokuczliwie niż na kontynencie, ale uważam to za poroniony pomysł. Piszę to z własnego doświadczenia.
To wywalone pieniądze w błoto, ale jak ktoś chce się sam o tym przekonać to proszę bardzo :) Chociaż mam 100% pewność, że miłe Panie w biurach podróży mają odmienne zdanie - ale im zależy tylko za zysku.
Skończy się na tym, że nic nie zwiedzicie, bo normalnie wyjść z dzieckiem będzie można dopiero pod wieczór, kiedy już będzie zmęczone calodzienną zabawą w pokoju hotelowym - i zaraz będziecie wracać, bo będzie zmęczone. Trochę słabo jak na wakacje, na których wydacie na miejscu kupę kasy. A na basenie to można siedzieć tak samo w Trójmieście.
Zły kierunek z dzieckiem o tej porze roku :]
Pozdrawiam.
A gdzie napisałam,że ten wyjazd ma być w lipcu.Wręcz przeciwnioe zaznaczyłam,że nigdzie sie nie wybieram w lipcu i sierpniu.TAKŻE CZYTAJ ZE ZROZUMIENIEM .Z synkiem byliśmy już w Turcji jak miał 6 miesięcy we wrześniu .Było ok 35 stopni i daliśmy radę.A co do wyjazdow to nie będę wymieniala gdzie byłam....zdziwiłabyś się .Także dziękuje za dobre rady.
Male dzieci lepiej znoszą wysoką temperaturę niż dorośli.Z synkiem nie było żadnego problemu.Każdy ma prawo sam decydowac co jest dobre dla jego dziecka.Jak lecielismy do Turcji to z przodu samolotu było małe przedszkole.Były tam dzieci w wieku mojego synka.Jak wracaliśmy to wszyscy byli zadowoleni .Zazwyczaj wyjazdów z malymi dziećmi odradzają Ci,którzy nie byli :).