Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
RODOS wątek zamknięty Witam, z przyjemnoscia polecam biuro 24Holiday. Obsluga merytorycznie...
~Rafal
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 20 lutego 2018

Warte polecenia... wątek zamknięty Pełen profesjonalizm. Dzięki załodze biura spędziłam wspaniały urlop na...
~Krzysztof
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 16 października 2017

polecam wątek zamknięty Wykupilam wycieczke Grecosa w 24 holiday. czulam ze trafilam w dobre rece,...
~asica
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 26 czerwca 2016

Gorąco Polecam wątek zamknięty Niedawno miałam okazję korzystać z ich usług i gorąco polecam. Tak miłej i...
~Ewunia
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 24 marca 2015

opinia wątek zamknięty Korzystałam już kilkakrotnie z tego biura i nigdy się nie zawiodłam. Obsługa...
~M.Oganowska
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 23 września 2014

Polecam chłopaków ! wątek zamknięty Polecam chłopaków, bardzo profesjonalne podejście i pomocni
~Krzysio
-

dodano: 14 lutego 2014

Udane wakacje wątek zamknięty Niedawno mieliśmy okazję z żoną korzystać z usług tego biura. Generalnie...
~Sebastian
-

dodano: 6 listopada 2013

Szczerze polecam. wątek zamknięty Profesjonalna obsługa, miła atmosfera, duży wybór ofert i przystępność cen.
~Kinga
-

dodano: 6 listopada 2013

Daria - opinia wątek zamknięty Super. Wszystkie biura w jednym miejscu :) Trafiłam trochę przez przypadek -...
~Daria
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 5 listopada 2013

Godne Polecenia wątek zamknięty Skorzystałam raz, napewno skorzystam jeszcze w przyszłości. Bardzo miła i...
~Kamila
-

dodano: 23 października 2013

REWELACYJNE BIURO PODRÓZY!!! BARDZO POLECAM!!! wątek zamknięty Szczerze polecam to biuro podróży! Profesjonalne podejście do klienta, fajne...
~Natalia
-

dodano: 15 października 2013

REWELACYJNE BIURO PODRÓŻY wątek zamknięty Polecam to biuro podróży zarówno doświadczonym turystom jak i tym, którzy...
~Pani Jabłonka
-

dodano: 10 października 2013

Polecam wątek zamknięty Mogę szczerze polecić, wszystko zostało zaplanowane przez Biuro naprawdę jest...
~Ola
-

dodano: 29 września 2013

Super - POLECAM wątek zamknięty Bardzo dobre biuro podróży - panowie doradzili rewelacyjny hotel, własnie...
~Tomasz z Rodziną
1

dodano: 12 września 2011

SUPER! wątek zamknięty Z czystym sumieniem polecam to biuro! super obsługa - mają pojęcie o tym, co...
~malyGoh
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 2 sierpnia 2012

Świetna i sprawdzona wycieczka! wątek zamknięty Wróciliśmy właśnie z Majorki z hotelu Holiday Garden, gdzie mogliśmy...
~Ola
-

dodano: 24 lipca 2012

Biuro SUPER!!! wątek zamknięty Obsługa profesjonalna,miło i sympatycznie dobrane wakacje z których wraz z...
~Janusz
-

dodano: 22 czerwca 2012

Świetne biuro - 24holiday wątek zamknięty Szczerze polecam biuro 24 holiday! Obsługa naprawdę profesjonalna i...
~Aga_B
-

dodano: 11 kwietnia 2012

wszystko ok wątek zamknięty bez zastrzeżeń, elastyczni ludzie z dużą znajomościa tematu
~jato
-

dodano: 12 marca 2012

SUPER!!!!!!!! wątek zamknięty Panowie są super, czytałem opinie i nie chciało mi się wierzyć. Rewelacyjna...
~Karola
-

dodano: 7 lutego 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry