Widok
Wakacje z dzieckiem, co wybrać?
Planuje wakacje w Polsce. Co wolelibyście? Pobyt w dużym mieście, czyli zwiedzanie itd, czy wypoczynek w luksusowym hotelu, ale mniejsze miasto(słabe atrakcje). Dodam że mieszkam nad morzem, czyli plaże mam na co dzień. Niestety nie stać nas na hotel 4 gwiazdki w mieście dużym( Wrocław, Warszawa, Kraków itd). Musze zdecydować
Dziecko 6 lat.
Dziecko 6 lat.
Ja polecam góry. Jeździmy z dzieciakami od małego, "prawie" od urodzenia. Tatry uwielbiam, pensjonaty w przystępnych cenach i świetnie można dostosować urlop do 6-latka. Tak naprawdę to już duże dziecko. Moje były sporo mniejsze i było fajnie. Oczywiście na Rysy nie wchodziliśmy ale sa różne inne miejsca, gdzie można pójść z dziećmi.
ostatni wpis raczej nie na miejscu, to dla ludzi tragedia a nie powód do żartów...
ja mieszkam w mieście - nad morzem, wakacje muszą być wypoczynkiem więc na pewno nie w mieście
my jeździmy na kaszuby
koleżanka z 3-ka dzieciaków wybiera ośrodki wczasowe nad jeziorami z fajnymi placami zabaw i podobnymi atrakcjami dla dzieciaków - fajny pomysł, można się pobyczyć jak i bardziej aktywnie spędzić czas z dala od korków i miejskiego zgiełku
ja mieszkam w mieście - nad morzem, wakacje muszą być wypoczynkiem więc na pewno nie w mieście
my jeździmy na kaszuby
koleżanka z 3-ka dzieciaków wybiera ośrodki wczasowe nad jeziorami z fajnymi placami zabaw i podobnymi atrakcjami dla dzieciaków - fajny pomysł, można się pobyczyć jak i bardziej aktywnie spędzić czas z dala od korków i miejskiego zgiełku