Widok

Wakacje z dzieckiem, co wybrać?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Planuje wakacje w Polsce. Co wolelibyście? Pobyt w dużym mieście, czyli zwiedzanie itd, czy wypoczynek w luksusowym hotelu, ale mniejsze miasto(słabe atrakcje). Dodam że mieszkam nad morzem, czyli plaże mam na co dzień. Niestety nie stać nas na hotel 4 gwiazdki w mieście dużym( Wrocław, Warszawa, Kraków itd). Musze zdecydować
Dziecko 6 lat.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja polecam góry. Jeździmy z dzieciakami od małego, "prawie" od urodzenia. Tatry uwielbiam, pensjonaty w przystępnych cenach i świetnie można dostosować urlop do 6-latka. Tak naprawdę to już duże dziecko. Moje były sporo mniejsze i było fajnie. Oczywiście na Rysy nie wchodziliśmy ale sa różne inne miejsca, gdzie można pójść z dziećmi.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
My jedziemy z dziećmi (3 i 5) lat w Bieszczady, po drodze Kazimierz Wielki i Magiczne Ogrody podobno super dla dzieci, też mieszkamy nad morzem :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja polecam Mazury albo góry - my w zeszłym roku bylismy w Górach Swiętokrzyskich (pensjonat w cenie 120zł za dobę za 2 dorosłych + 2 dzieci).
W tym roku ruszamy do Szczyrku (za 110zł za dobę)
A może Tunezja? ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
ostatni wpis raczej nie na miejscu, to dla ludzi tragedia a nie powód do żartów...
ja mieszkam w mieście - nad morzem, wakacje muszą być wypoczynkiem więc na pewno nie w mieście
my jeździmy na kaszuby
koleżanka z 3-ka dzieciaków wybiera ośrodki wczasowe nad jeziorami z fajnymi placami zabaw i podobnymi atrakcjami dla dzieciaków - fajny pomysł, można się pobyczyć jak i bardziej aktywnie spędzić czas z dala od korków i miejskiego zgiełku
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
A może ktoś poleci jakiś fajny Ośrodek Wypoczynkowy, żeby dla dziecka było sporo atrakcji. Najlepiej na mazurach.
Oliwko podaj link do tego pensjonatu, będę wdzieczna

Co powiecie na oferty groupona, czy rzeczywiście warto, czy skórka warta wyprawki, jak trza się nacudować sprawdzając czy dany hotel ma wolny termin? Kto korzystał i podzieli się opinią?
link do miejscówki, w której byliśmy

http://www.rdzanek.wczasywpolsce.pl/
Na Kaszubach polecam ośrodek/hotel niedźwiadek, jest tam tyle atrakcji ze chyba tydzień nie starczy, jadę tam w tym roku z cała rodzinka, dla dziecka duże miasto to nuuudddaaaaa

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

do góry