Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Tatar doskonały wątek zamknięty Kolejne odkrycie, byłam drugi raz na kolacji. zachęcona informacjami o...
~Ewa
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 15 września 2013

To nie walczyk a walec ;) wątek zamknięty To nie Walczyk Smaków a walec który rozjechał nasze kubki smakowe. Już nigdy...
~Radek
-

dodano: 4 września 2013

Pan Jarek Walczyk gwarancją dobrego smaku. wątek zamknięty Muszę przyznać, iż przyszliśmy "za Panem Jarkiem" z poprzedniej jego...
~Aricia
-

Genialne! wątek zamknięty Nie jestem stałym bywalcem tego typu restauracji więc obawiałem się, że "nie...
~Mateusz
-

polecam !! wątek zamknięty Dzisiaj miałam okazję posmakować dzieł Szefa kuchni ! Obsługa marzenie!...
~Dominika
-

dodano: 21 sierpnia 2013

Takiej restauracji brakowało w Trójmieście! wątek zamknięty Wspaniałe miejsce, nadal jeszcze mało popularne (pewnie głównie ze względu na...
~Joanna
-

dodano: 17 sierpnia 2013

Pyszności :-) wątek zamknięty Po prostu poezja smaków, zapachu...Polecam, polecam i raz jeszcze polecam :-)
~Anka
-

dodano: 6 lipca 2013

Jedzenie smaczne ale bardzo przeszkadzał mi wystrój wątek zamknięty Po zapoznaniu się ze stroną internetową restauracji spodziewałam się...
~KJ
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 27 maja 2013

taniec z potrawami wątek zamknięty Walczyk smaków naprawdę zaprosił nas do tańca! Niesamowita restauracja z...
~Kuba
-

dodano: 27 maja 2013

Harmonia smaków wątek zamknięty Uroczystość komunijna w "Walczyku Smaków" była doskonałym dopełnieniem tego...
~Anna
-

dodano: 25 maja 2013

Dwie miłe panie wątek zamknięty Podczas dzisiejszej wizyty w Restauracji Walczyk Smaków, zatańczyłyśmy walca...
~Tatiana i Gosia, Gdańsk
-

dodano: 19 maja 2013

Fanka makaronów - opinia wątek zamknięty Jestem zachwycona! Caly czas wystrzegalam sie , ze nie tkne zadnego carpaccio...
~Fanka makaronów
-

dodano: 12 maja 2013

Zjawiskowe miejsce wątek zamknięty Trudno w Trójmieście, a nawet w Polsce znaleźć miejsce porównywalne do tej...
~Andrzej
-

dodano: 11 maja 2013

Agata - opinia wątek zamknięty Cudne jedzonko-prawdziwy "walczyk smaków" polecam wszystkim :-)))
~Agata
-

dodano: 9 maja 2013

Smacznie, ale jednak nieidealnie ... wątek zamknięty Pierwsze wrażenie, wystrój - przypadkowo, niespójnie, a miejscami (mostek i...
~m.
1

dodano: 29 kwietnia 2013

Doskonała kuchnia! wątek zamknięty Zupa krem z ogórków kiszonych z kremem z kasztanów - obłędna! A kaczuszka, z...
~Kamila
-

dodano: 4 maja 2013

Niesamowite doznania kulinarne i..nie tylko... wątek zamknięty Już dawno nie przeżyłam czegoś tak cudownego, spędzając uroczy wieczór na...
~Izabela Zarach
-

dodano: 3 maja 2013

Zdecydowanie polecam.. wątek zamknięty Bardzo dobry steak! Idealnie przygotowany za każdym razem ;)
~O
-

dodano: 29 kwietnia 2013

Szczerze polecam wątek zamknięty Wspaniała restauracja z dość krótkim acz przemyślanym menu gdzie każde danie...
~Piotr Wons
-

dodano: 18 kwietnia 2013

smacznie mega wątek zamknięty stek polecam jadlem i jednym słowem rewelacja
~Piotr
-

dodano: 26 marca 2013

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry