Widok

Walentynki - gdzie?

Co? Gdzie? Kiedy? Temat dostępny też na forum:
Gdzie polecacie spędzić Walentynki? Może ktoś zna jakąś fajną knajpke?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
CiCo - fajny klimatyczny wystrój, zwłaszcza na dole.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
generalnie...w walentynki nigdzie nie jest przyjemnie...mnóstwo ludzi, zero intymności., problemy z rezerwacjami już na 2 tygodnie przed "świętem"..świetne dla osób chcących się poafiszować... ja polecam ten dzień spędzić z ukochanym w domu , film, winko...a do lokalu wybrać się dzień wcześniej/dzień później...
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1
W domu to spędzamy większość czasu. Ja bym chciała gdzieś wyjść i zjeść coś smacznego, innego niż zwykle.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
a moze kolacja w łożku?
i zjecie i przyjemnie
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Gdybym miała kasę to wykupiłabym rejs na stenie. Z trochę tańszych pomysłów - opera, teatr, kino, kolacyjna, dancing.
Co za pomysł siedzieć w domu? Codziennie siedzi się w domu! To święto jest trochę takie żeby poszaleć i pokazać się. Cóż w tym złego? Lepiej siedzieć cicho i markotnie w domu i robić dokładnie to samo co codziennie?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8
No dokładnie :)
Z tym, że w moim stanie dalsze podróże są niewskazane. Szukam ciekawego miejsca ,gdzie można coś zjeść nietypowego albo wypić, gdzie wystrój jest troszkę inny...nietypowy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dobre jedzenie jest też w elephant na długiej, mozna tez trafić na muzykę na żywo.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja bym poszła do Mantry... :) spróbować kolejnych dań... ;)
Bar Restauracyjny Kalinka - romantyczny wystrój w stylu prowansalskim, a w walentynki podobno mają jakieś specjalne menu dla par! :) ogólnie jedzonko zawsze było pyszne!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
"To święto jest trochę takie żeby poszaleć i pokazać się. Cóż w tym złego?"

Złego w tym nie ma nic ale właśnie na tego typu ludzkiej mentalności funkcjonuje komercyjny aspekt tego dnia.

"Lepiej siedzieć cicho i markotnie w domu i robić dokładnie to samo co codziennie?"

Pewnie lepiej niż robić dokładnie to samo co wszyscy inni dlatego że w ten dzień tak wypada. Tylko dlaczego zaraz markotnie?
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Polecam restaurację w hotelu nadmorskim w Gdyni.
Kolacja - pyszna, świece, muzyka na żywo, klimat. Byłam w zeszłym roku i w tym mam nadzieję, że mój mąż też mnie tam zaprosi ( muszę mu delikatnie przypomnieć o 14 lutego :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Ja też tam byłam w zeszłym roku (POLECAM :)
W tym roku już mnie mój chłopak też tam zaprosił :)
Taaaa... chyba jako pracownik hotelu.
To co się nazywa "muzyka na żywo" to zwykłe rzępolenie na fortepianie, a kuchnia przecięta. Za to to widok za oknem to niezapomniane chwile... parking i przejeżdżające samochody.
Znam lepsze miejsca... chociażby zaraz obok Baracuda. W widoku na morze zakłócają czasami ludzie spacerujący tuż przy oknach poza tym mankamentem jest ok. No i kuchnia moim zadaniem na zacznie wyższym poziomie.
restauracja Kos jest warta polecenia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
w Hotelu Czarna Perła w Przejazdowie :)
Jest kolacja dla dwojga, z możliwością noclegu :)
Zapraszamy

Inne tematy z forum Kobieta

Unieważnienie małżeństwa przez kościół (42 odpowiedzi)

Witam, zastanawiam się czy się za to nie zabrać. Jestem 2 lata po rozwodzie cywilnym. Chyba czas...

Niskie libido u mojego mężczyzny (38 odpowiedzi)

Powinnam raczej napisać zerowe libido. Mój mąż w ogóle nie chce ze mną uprawiać seksu. Właściwie...

do góry