Widok

Walizka jeździk - trunki czy skoot?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Hej. Chce kupić jedną z tych walizek dla mojego dwulatka. Ktoś ma któraś z nich i może coś powiedzieć? Jak wytrzymałość i funkcjonalność? W wizzair przymykaja oko czy trzeba wykupowac duzy podreczny? Dzięki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie wiem jak walizki się sprawdzają , ale Wizzair jest przepisowoy co do wymiarów bagażu i jest sprawdzany czy się mieści w określonych wymiarach , także lepiej kupić odrazu w odpowiednich wymiarach bo dopłata za każdy ponadwymiarowy bagaż wynosi 180 zł . Jak na święta lecialam wizzarem to jedna rodzina miała 3x180 zł do zapłaty bo bagaż podręczny był za duży , aczkolwiek mieli małe walizki .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja nie raz latalam z wiekszymi i nikt sie nigdy nie czepil.

Mam trunky, sporo z nami przeszla jesli chodzi o latanie, m.in podroz Gdansk - Sztokholm - Pekin - Bangkok - Krabi - Bangkok - Pekin - Wieden - Barcelona - Gdansk. Nasza walizka wittchen niestety nie przetrwala takiej wyprawy a trunky wrocila nienaruszona :) Jedyne co stracilismy w ciagu 2 lat to jedną naklejke imitującą oko. Na wszystkich lotniskach walizka robi furore, od razu zlatuja sie dzieci i zabawa sie kreci. Na lotniskach przydala sie opcja jeździka, czasem trzeba naprawdę daleko iść po hali, w razie jak synek się zmęczyl to go ciągnęliśmy. Zdecydowanie polecam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Wakacje z dziećmi (118 odpowiedzi)

nie mamy pomysłu na tegoroczne wakacje z dziećmi 5,5 lat i 3 lata byliśmy w zakopanym i...

odbiór mieszkania - na co zwracać uwagę? (15 odpowiedzi)

witam:) (piszę na tym forum, bo więcej osób zagląda, więc może Ktoś mi doradzi) za kilka dni...

Rodzina zastępcza ??? (16 odpowiedzi)

Witam, Mam sprawę do osób prowadzących rodziny zastępcze. Nagle oszalałam! Znalazłam dla...

do góry