Widok
czy ty babo rozumiesz co piszesz <
>Osoby które w tych dniach mają uszkodzone auta na parkingach zgłaszajcie od razu sprawę na...>
czyli kazda szkode przypiszesz niewinnemu facetowi,znajdz dowod ze to on uszkodzi ktores auto...nadgorliwa spolecznica
P.S
ja slyszalem ze jakas Ula ostatnio niszczyla auta ,wszystkie Urszule zglaszamy na...
>Osoby które w tych dniach mają uszkodzone auta na parkingach zgłaszajcie od razu sprawę na...>
czyli kazda szkode przypiszesz niewinnemu facetowi,znajdz dowod ze to on uszkodzi ktores auto...nadgorliwa spolecznica
P.S
ja slyszalem ze jakas Ula ostatnio niszczyla auta ,wszystkie Urszule zglaszamy na...
Wiesz, że takie coś jest karalne? Myślę że ludzie piszący w tym wątku mają więcej oleju w głowie niż ten Sebastian z Mercedesa. Nikt nie będzie nikomu palił samochodu, każdy wie że ów koleżka działa na bakier z prawem ale Ci którzy "strzegą" tego prawa NIC sobie z tego nie robią. To jest dopiero hit.
Bohater tych postów znowu szaleje. Ostatnie dwa dni w tym bloku to jakiś koszmar!!!!!
Wieczne ataki, bieganie po klatce, wycia w dzień i nocy, przecież tam nie idzie mieszkać!!!!!!!!!!!!!!
I oczywiście jazda swym samochodem,pijany, naćpany - nie wiem, ale wiele na to wszystko wskazuje.
Nie życzę nikomu takich sąsiadów.
Proszę o pomoc innych mieszkańców, tak nie można dalej żyć.
Wieczne ataki, bieganie po klatce, wycia w dzień i nocy, przecież tam nie idzie mieszkać!!!!!!!!!!!!!!
I oczywiście jazda swym samochodem,pijany, naćpany - nie wiem, ale wiele na to wszystko wskazuje.
Nie życzę nikomu takich sąsiadów.
Proszę o pomoc innych mieszkańców, tak nie można dalej żyć.