Widok
Jakbyś miała kamerkę w aucie, nagrałabyś i wysłałabyś gdzie trzeba.
Nie zauważyłam kogoś takiego,ale dzięki za ostrzeżenie.
Ponadto, ktoś powinien się wziąć za debila, który zawzięcie ujeżdża swój motocykl kilka razy w miesiącu, na głównej ulicy osiedla. Jeździ z piekielnym rykiem i niebezpieczną prędkością w tą i nazad.
Chociaż znając lenistwo panów z Owsianej.... ;)
Nie zauważyłam kogoś takiego,ale dzięki za ostrzeżenie.
Ponadto, ktoś powinien się wziąć za debila, który zawzięcie ujeżdża swój motocykl kilka razy w miesiącu, na głównej ulicy osiedla. Jeździ z piekielnym rykiem i niebezpieczną prędkością w tą i nazad.
Chociaż znając lenistwo panów z Owsianej.... ;)
I po co głupa palisz ? Przecież wiesz o co i o kogo chodzi, bo na forum (w różnych wątkach), jesteś zazwyczaj tam gdzie twoja czepialska kumpelka Natalia i ten/ta co podpisuje się "mieszkaniec". Boli społeczników, że nic nowego w wątku się nie dzieje i dlatego podbijacie temacik ? No to postanowiłem wam pomóc i sam go podbiłem.
Powiem tyle ze owy człowiek to nie żaden lokalny diler tylko kierowca rajdowy z tytułami i osiągnięciami a to ze wy jeździcie jak emeryci w swoich ałdi albo be em wu 50 na godzinę bo szkoda wam auta no to o czym ta gadka. Kierowca nie spowodował jeszcze żadnego zagrożenia swoim zachowaniem wiec po co w ogóle ten temat? Pozdrowienia społecznaki
Niestety tak
Jeździ skuterem po chodnikach bez oświetlenia, bez kasku, (także widać kto kieruje) nie zwracając uwagi na nikogo
Ciekawe swoją drogą kiedy niestety coś się stanie :-(
Czy niebezpieczny, dobre pytanie bo rozumu chyba u niego nie ma, a dzieci po chodnikach biegają, teraz tylko czekać do kiedy.
A czytając powyższe posty to obraz tego czegoś sam się rysuje.
Szkoda tylko że dzielnicowy nie postara się czasem przejść po południu po osiedlu lub sprawdzić monitoring.
Jeździ skuterem po chodnikach bez oświetlenia, bez kasku, (także widać kto kieruje) nie zwracając uwagi na nikogo
Ciekawe swoją drogą kiedy niestety coś się stanie :-(
Czy niebezpieczny, dobre pytanie bo rozumu chyba u niego nie ma, a dzieci po chodnikach biegają, teraz tylko czekać do kiedy.
A czytając powyższe posty to obraz tego czegoś sam się rysuje.
Szkoda tylko że dzielnicowy nie postara się czasem przejść po południu po osiedlu lub sprawdzić monitoring.
hej hej bez przesady, zachowujecie się jak totalne dewoty z innej planety, jakiś śmieć ludzki, dajcie chłopakowi spokój, nikomu nigdy się nic nie stało, a wręcz przeciwnie, bo wyciągnął rękę. Kto bez winy niech pierwszy rzuci kamień, poza tym jak już zdążyłem nadmienić, troszeczkę więcej jaj zaproście do życia, kochani, co ma tyczyć oczywiście się również kobiet, w dla bystrych oczywistym tego słowa znaczeniu ;)