Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
superrrrrrrrrr wątek zamknięty super fajnie ekstra super hiper koper stoper!
~dzumadziajdzo
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 25 września 2009

tomek - opinia wątek zamknięty ciekawe miejsce, bardzo fajne imprezy,mily klimat.naprawde ok :)
~tomek
-

dodano: 3 lipca 2009

Nieporozumienie wątek zamknięty Oceny są adekwatne do tego co zobaczyłem, a raczej tego, czego w pewnym...
~Michał
-

dodano: 11 czerwca 2009

Wsystko ok;)) wątek zamknięty Spoko klimacik... ochrona bardzo miła wystrój tak samo;) Dj dobrze gra:)...
~ANNA
-

dodano: 15 maja 2009

Muzyka wątek zamknięty naprawde dobra muzyka i świetni DJ :D zagraja wszystko co chcecie :)
~Natalia
-

dodano: 18 kwietnia 2009

Super Ekstra Wypiardowo! wątek zamknięty Spoko klimacik. Ochrona przemiła:) i przystojna:) - szczególnie pan Paweł:)-...
~Czarna
1

dodano: 5 listopada 2008

SYF I MELINA ... wątek zamknięty Jeżeli chcesz przeżyć spoko impreze nie wiem czy WARKA jest idealnym miejscem...
~NIEZADOWOLONY
-

dodano: 18 stycznia 2009

tak sobie wątek zamknięty ochroniarze bardzo mili, wystrój i klimat tez taki sobie... tylko szkoda ze...
~Ania
-

dodano: 21 grudnia 2008

Kasiunia - opinia wątek zamknięty Maciasku inmpreza z Toba, to moje kolejne marzenie!!! Kocham bawic sie z...
~Kasiunia
-

dodano: 16 grudnia 2008

ja - opinia wątek zamknięty wszystko jest ok w tej knajpie, ale TOALETY aż kują w oczy, jest tam zawsze...
~ja
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 28 listopada 2008

TO JEST EXSTRA KLUB wątek zamknięty Ten klimat udziela sie tam wszystkim bawiacym sie piwo tanie dj dobrze graja
~Kuba22
-

dodano: 26 października 2008

bardzo fajny wątek zamknięty Byłem w tym pabie ostatnio i stwierdziłem że naprawde swietny klimat i miła...
~tOuDi
-

dodano: 3 września 2008

super wątek zamknięty byłam ostatnio i nic się nie zmieniło extra pubik.Jedno z lepszych miejsc w...
~justyna
-

dodano: 15 sierpnia 2008

Good PUb wątek zamknięty spox pub
~aaaaaa
-

dodano: 9 lipca 2008

KLUB Z KLIMATEM I FAJNYMI LUDZMI POLECAM wątek zamknięty KLUB Z KLIMATEM I FAJNYMI LUDZMI POLECAM
~kamila
-

dodano: 18 czerwca 2008

pozerska knajpa wątek zamknięty dla gosci w dresach i 17-tek a czy nie wchodza tam 13-tki ciezko...
~bożo
-

dodano: 23 kwietnia 2008

tańce hulańce wątek zamknięty Zawitałam w "piwiarni" po raz 1-wszy i odniosłam bardzo pozytywne wrażenie. W...
~niusia
-

dodano: 13 kwietnia 2008

wejherowianka - opinia wątek zamknięty szczerze, to nie mam nic do tego klubu, tylko, że obsługa czasami mogłaby być...
~wejherowianka
-

dodano: 31 marca 2008

co to za ochroniarze !!! wątek zamknięty Jestem urazona postepowaniem ochroniarzy w tym klubie... skoro ludzie...
~Urazona
-

dodano: 28 marca 2008

Fajne imprezki :) wątek zamknięty Praktycznie, nie mam nic do zarzucenia temu lokalowi. Lubię czasem imprezować...
~mysza84
-

dodano: 5 lutego 2008

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
33

32

wątków

do góry