Widok

Warszawka

akcja od ~1 minuty (wcześniej widać brak oznakowania pionowego)
http://www.youtube.com/watch?v=g5TLHe5vZ74
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2
Jemu idzie o to, że się nie da:) Nie wszyscy mają rodziców z Warszawy, albo chociaż z zaboru rosyjskiego.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Masz plusa za żeglowanie pod wiatr...powodzenia.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jemu idzie, że nie idzie. Ja kocham wszelkie regionalizmy (nie mylić z gwarami), tylko niektórych nie lubię. Ślązacy jeżdżą na kole i to lubię.
Ach, och. Jakiż to mądry i uczony człowiek ten PROROK ARADASH. Wie co się stanie, zanim sprawę rozpatrzy sąd. Jest mądrzejszy od sędziów i tak sprytny, że nawet paragrafy potrafi googlować i łączyć w jeden, spójny obraz. Po co ludzie do sądu mają chodzić? Nie lepiej na forum GENIUSZA się poradzić? Jego dalekowzroczność przekracza granice percepcji całego " głupiego motłochu" gromadzącego się codziennie na tym cudownym forum, gdzie BOSKI ARADASH objawia swe proroctwa. My wszyscy ogryzając paznokcie odświeżać jedynie możemy stronę forum, czekając w napięciu na nowe objawienie.

Toć to zupełnie jak w Wierszalinie, gdzie Prorok Ilia Grzybowski cuda swe czynił.
On też nie lubił, jak mu ludzie rzyć zawracali... a co się stało to doczytać w internetach można.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
tylko kaphornowcy mogą sikać pod wiatr
stąd ich żółte husty

otacza nas chora rzeczywistość
i kierowcy i rowerzyści
i cywile i psy
wszyscy w tym siedzimy
warczymy na siebie jak przegęszczone szczury w klatce

matrix

tylko to nie film tych dwóch panienek W

(hep)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
@MS

Nie wiń mnie za to, że to co dla Ciebie jest sufitem dla mnie jest podłogą :(
Trzeba było do szkoły chodzić a nie na wagary, książki czytać zamiast grać w gry, to też był byś mądry - inteligencja jest wrodzona i tu Ci współczuje... ale przynajmniej byłbyś mądry.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Właśnie tobie należy współczuć, tylko za głupi jesteś, by zrozumieć dlaczego. Dla ciebie wszystko jest sufitem, a swoje pseudo- prawnicze teoryjki i proroctwa możesz wygłaszać gdzieś pod budką z piwem.

Jesteś postacią tak samo groteskową jak właśnie rzeczony prorok Ilia, który ciemną, wiejską ludność omamił.
Nie chce mi się więcej czytać tych bzdurnych teoryjek i tekstów typu "trzeba było do szkoły chodzić a nie na wagary."
Idź na instruktora do ZHP albo do Izby Dziecka, tam może ktoś kupi to, że jesteś TAAAKI mądry. Ale prędzej ci ryj obiją 10 razy za pyszałkowatość i brak pokory.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
szyt. niech mnie kto nauczy jak mieć spellchecker na ipadze?
albo dobić, za tę hustę, od husten jak w Hustentropfen
do góry