Widok

Warsztat 4x4 - trójmiasto

Jakie warsztaty specjalizujące się w naprawie aut terenowych polecacie?
Oczywiście w okolicy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
madacar.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7
kalksztajnow 14 .jest tam mechanik co sam ma terano.i ogarnia temat 4x4
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6
witam.ja na Kalksztajnow robie landcruzera od 1.5 roku i i poki co jestem zadowolony a bylem pare razy.i polecam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Faktycznie madacar jest dobry. Halewicz ty masz Jeepa??
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tak, Grand Cherokee. Wolę madacar niż Chwaszczyno ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Madacar jest dobry ale drogi. Ja od roku naprawiam rzepa w rownie dobrym ale tanszym. Gdzie to Wam nie napisze, bo sie zrobia terminy ;-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
jakie masz auto?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak japońskie to 3City Garage polecam, chłopak co kiedyś w Trasek Off-road pracował i budował rajdówki to prowadzi. Ogarnia temat.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
jak Jeepka to Pit Stop w Chwaszczynie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
Zdecydowanie http://www.blaszczyk4x4.pl

Koleś ma niesamowitą wiedzę na temat samochodów.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
To prawda, łezka się w oku kręci jak ogląda się stare zdjęcia z samochodami Vandall.. chłopaki wymiatali :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
moge polecić A&S auto-centrum 4x4 Pucka 135c kilka lat tam jeżdze i naprawde jest to dobry warszrtat także osobówki robią
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 2
podpisuje sie pod A&S naprawde warto tam naprawiac nie scieniaja ,nie naciągaja i jest nie drogo
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 1
polecam warsztat w chwaszczynie na Oliwskiej Coverxtreme, robią jeepy i wszystkie inne też ogarniają, wymiana oponek i klima, można do terenu autko u nich podrasować :) za przyzwoitą kase.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 8
bardzo dobry warsztat jest w chwaszczynie na oliwskiej 59 u pana Bartłomieja Sakowicza, znają się na rzeczy i do tego rzetelna i uczciwa firma, co rzadkie w obecnych czasach. Do tego bardzo dobre ceny usług.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7
Najlepszy warsztat to Brokat w Wejherowie, przystępne ceny i mechanicy znający się na terenówkach.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8
Tylko Bartek w Chwaszczynie. Nie owija w bawełnę i wie co robi. Ktoś tu pisał o przystępnych cenach - ostatnio podskoczyły niestety. Trudno. Mam nadzieję, że niektórych odstraszą i będę lepsze terminy. Naprawiam tam auto jak i szykowałem w teren. Precyzja estetyki i użyteczności mnie powaliła. Wymagania mam wysokie, a dostałem więcej niż się spodziewałem.
Podsumowując:
Mechanika - ok
Wszelkie blachy (osłony, bagażniki...) - poziom światowy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8
Zdecydowanie polecamA&S wymieniano mi krzyżaki i parę innych rzeczy ,mechanik zna sie na rzeczy a nie udaje że się zna,do tego nie drogoPolecam
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Motoryzacja

Myjnia bezdotykowa - możliwość mycia ręcznego (3 odpowiedzi)

Dzień dobry! Gdzie w Gdańsku można na spokojnie umyć auto ręcznie (na dwa wiadra) na myjni...

Gdzie w Baninie mogę serwisować auto? (70 odpowiedzi)

Witam jak w temacie gdzie mogę spokojnie serwisowac auto jestem nowym mieszkańcem jest ktoś godny...

Żarówki do samochodu (22 odpowiedzi)

Czy ważny jest producent czy kupujecie kierując się przede wszystkim ceną? Jakie będą najlepsze...

do góry