Widok
Myślę, że w Chwaszczynie na Oliwskiej (niedaleko Motorhouse) panowie ci pomogą. Fakt faktem, że ja naprawiam tam forda, ale oni mają zawsze dużo tych dużych aut w warsztacie. A raz byłam świadkiem jak jakiś klient sobie chwalił, że w końcu znalazł warsztat do terenówki, który ma normalne ceny.
Jak ci nie jest za daleko to podjedź i sam ocenisz.
Jak ci nie jest za daleko to podjedź i sam ocenisz.
Nie polecam by nie bylo,Zdania sa podzielone,kazdy ma inne, 3city niby dobry w terenowkach,ja mam Range Rovera 2.5 td 99(silnik BMW tds) i naprawy i przeglady robie od zakupu auta na Kalksztajnow.u Pana Mirka. choc widze ze nie kazdy jest,byl z nich zadowolony, ale nie kazdy wie ze w ostatnim czasie duzo sie tam zmienilo...obsluga jak i pracownicy, na lepsze oczywiscie, to takie moje zdanie na temat tego warsztatu.
Bylem w range serwis Ja i dwoch moich znajomych. Chlopak poskładał mi v8 w jaguarze XJ350 i choc nie chce robic reklamy jestem bardzo zadowolony. Inni moi znajomi ktorzy jeden serwisuje rendza drugi freelandera tez sa zadowoleni. w rendzu bylo sporo problemow z elektronika - pognile instalacje i w range serwis ogarnal temat za pierwszym podejsciem Fakt moze chlopak mial jakis kryzys kiedys jest mlody ale teraz naprawde sobie radzi zreszta aut ma duzo na placu.
Trochę późno, ale ku przestrodze dla innych. Range Serwis 3 x NIE.
Podejrzewam że opinia pozytywna na temat tego "warsztatu" została wypisana przez kogoś z warsztatu. Tam naprawa kończy się sprawami w sądzie. Nie mówię tego tylko w swoim imieniu. Nie jestem konkurencją, więc nie mam nic do zyskania, ale szczerze odradzam.
Podejrzewam że opinia pozytywna na temat tego "warsztatu" została wypisana przez kogoś z warsztatu. Tam naprawa kończy się sprawami w sądzie. Nie mówię tego tylko w swoim imieniu. Nie jestem konkurencją, więc nie mam nic do zyskania, ale szczerze odradzam.
Dokładnie, jak rok temu kupiłam Freelandera i bujałam się z serwisami przez dłuższy czas, bo z byle naprawą małą musiałam jechać kawał drogi. teraz mieszkam w Warszawie i muszę do Piastowa jeździć, bo tam jest dobry mechanik. Mają stronę jaguar-serwis.pl, jeśli ktoś potrzebuje i jest z okolic Wawy, to mogę polecić.
Ja ostatnio byłem na parę tygodni w Warszawie i pech chciał, że akurat mój Discovery zaczął puszczać olej. Twój post mnie uratował, bo nie znałem tu żadnego miejsca, gdzie mógłbym szybko i tanio przywrócić samochód do stanu używalności! :D Facet szybko naprawił usterkę i nie wziął za to dużo. Także jest awaryjny serwis też w Mazowieckim na wszelki wypadek sprawdzony