Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Piotr.S - ocena nowy temat Korzystam z firmy Fred 8 lat. Samochód zawsze solidnie zrobiony i na czas...
~Piotr.S
-

ostatnia odp. 48 minut temu

dodano: 28 kwietnia 2026

Piotr - ocena nowy temat Jak tylko coś niepokojego się dzieje z autem odwiedzam Freda sprawdzona i...
~Piotr
-

ostatnia odp. 3 godziny temu

robert - ocena nowy temat Szybko fachowo i umiarkowanie cenowo .
~robert
-

ostatnia odp. 4 godziny temu

meehoo - ocena nowy temat Doskonała współpraca! Praca wykonana na czas. Super jakość wykonanej naprawy!...
~meehoo
-

Jacek - ocena nowy temat Profesjonalne podejście do klienta,pracynie ma rzeczy niemożliwych dla...
~Jacek
-

JakubK - ocena nowy temat Od lat naprawiam auta w tym warsztacie. Zawsze profesjonalnie i na czas.
~JakubK
-

Tomasz - ocena nowy temat Serwisuje regularnie, pełen profesjonalizm!
~Tomasz
-

Sławek - ocena nowy temat Ten niezależny serwis zrzeszony w sieci Bosch Car Service może śmiało...
~Sławek
-

Sławomir - ocena Polecam wszystkim użytkownikom czterech kółek. Korzystam z ich usług od lat i...
~Sławomir
-

ostatnia odp. 17 godzin temu

dodano: 27 kwietnia 2026

Włodek - ocena Warsztat nigdy mnie nie zawiódł. Właściciel często sam zajmuje się ekspertyzą...
~Włodek
-

ostatnia odp. 1 dzień temu

dodano: 27 kwietnia 2026

Robert Warloch - ocena Miałem zniszczony po kolizji zderzak.Dzięki naprawie nie ma śladu.Nie...
~Robert Warloch
-

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 26 kwietnia 2026

Tamara - ocena Auto oddane na wymianę oleju i poprawki blacharskie - robota zrobiona bardzo...
~Tamara
-

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 26 kwietnia 2026

Krystian - ocena Po raz kolejny skorzystałem z usług Firmy p.Marcina i Ekipy. Wymiana rozrządu...
~Krystian
-

ostatnia odp. 3 dni temu

dodano: 24 kwietnia 2026

Klaudia - ocena Najlepszy warsztat w województwie, bardzo miła obsługa polecam serdecznie!
~Klaudia
-

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 23 kwietnia 2026

Michał - ocena Profesjonalne podejście do klienta i bardzo dobra cena. Korzystam z AP Moros...
~Michał
-

ostatnia odp. 4 dni temu

Bartosz Wiśniewski - ocena Zostawiłem mój skarb u fachowców. Mogę szczerze polecić ten serwis. Wiem że...
~Bartosz Wiśniewski
-

ostatnia odp. 4 dni temu

Ryszard - ocena Warsztat podszedł profesjonalnie do tematu wymiany sprzęgła wraz z dociskiem,...
~Ryszard
-

ostatnia odp. 4 dni temu

Piotr C. - ocena Świetnie podejście do klienta, kompetencje poparte doświadczeniem i...
~Piotr C.
-

ostatnia odp. 4 dni temu

aldons - ocena Polecam ten warsztat
~aldons
-

ostatnia odp. 4 dni temu

Agata - ocena Pan Piotr zawsze bardzo rzetelnie prowadzi przez proces naprawy auta. Chętnie...
~Agata
-

ostatnia odp. 4 dni temu

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
5541

4750

wątków

do góry