Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Auto Serwis Jaro - ocena nowy temat Magicy!! Naprawili sterownik skrzyni do Seata i po dwóch dniach odebrałem już...
~Auto Serwis Jaro
-

ostatnia odp. 22 godziny temu

dodano: 24 kwietnia 2025

Pasjonatka - ocena Pan Mariusz ma wyjątkowo spokojne podejście do klienta i potrafi znaleźć...
~Pasjonatka
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 16 kwietnia 2025

jakub - ocena Pełen profesjonalizm, miła obsluga i co najważniejsze zero naciągania na...
~jakub
-

dodano: 16 kwietnia 2025

Natalia - ocena Terminowość i wiedza, to mogę powiedzieć na temat skorzystania z usług...
~Natalia
-

dodano: 14 kwietnia 2025

Audi A6 - ocena Nie polecam warsztatu naprawiałem skrzynia biegów, wymienione sprzęgło oraz...
~Audi A6
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 10 kwietnia 2025

mateos - ocena Warsztat godny polecenia każdemu, profesjonalne podejście do każdego auta i...
~mateos
-

dodano: 8 kwietnia 2025

Zielony - ocena Maruda straszny, odechciewa się żyć przy tym człowieku, wyceny z kosmosu,...
~Zielony
-

dodano: 7 kwietnia 2025

Robert - ocena Problem z alarmem w moim aucie rozwiązany w 20min pod domem polecam
~Robert
-

dodano: 7 kwietnia 2025

Jacek - ocena Witam , bardzo dobra ekipa odbieram moje kochane audi A4 B8 . Pozdrowienia...
~Jacek
-

dodano: 4 kwietnia 2025

Konrad - ocena Polecam ceny umiarkowane szybko i dokładnie,
~Konrad
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 3 kwietnia 2025

Andrzej - ocena Jakość wykonywanych usług jest na bardzo wysokim poziomie. Naprawę wykonano...
~Andrzej
-

dodano: 3 kwietnia 2025

Anna - ocena Uczciwi fachowcy - wielokrotnie korzystałam z ich usług i jestem zadowolona...
~Anna
-

dodano: 2 kwietnia 2025

Dariusz - ocena Wymiana oleju z filtrami, świece żarowe. Panowie przy okazji znaleźli...
~Dariusz
-

dodano: 1 kwietnia 2025

Aleks - ocena Miałem przyjemność wrócić do dobrze mi znanego warsztatu przy ul. Narwickiej,...
~Aleks
-

dodano: 1 kwietnia 2025

Monika - ocena Oddałam do lakierowania klamki w moim Hyundaiu i30, ponieważ były wyblakłe i...
~Monika
-

dodano: 30 marca 2025

Ewelina - ocena Mega Super obsługa , super kontakt, samochód odebrałam czysciutki i pachnący...
~Ewelina
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 24 marca 2025

Kamila - ocena Miałam problem z sterownikiem do Audi mechanik polecił mi firmę Elektro BIP...
~Kamila
-

Artur Zaręba - ocena Co tu dużo pisać, szybka i sprawna robota, bez naciągania na zbędne koszty....
~Artur Zaręba
-

Kamil - ocena Fred to rzetelna, solidna firma. Korzystam z ich usług od ponad dekady,...
~Kamil
-

dodano: 22 marca 2025

V-da - ocena Znają się tylko na Jeep-ach w przypadku innych marek odradzam, auto potrafi...
~V-da
1

dodano: 4 marca 2025

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
5327

4561

wątków

do góry