Widok

Warunki pracy w trójmieście - ślusarz, monter stalowy

Jestem monterem kontrukcji stalowych ,posiadam wszystkie praktyczne umiejętnosci palenie palnikiem , wszystkie umiejetnosci szlifierskie fazowanie ,ciecie ,szlifowanie itd .Dobra znajomość rysunku technicznego ,2 roczne doswiadczenie w budowaniu zbiorników , remontów maszyn papierniczych oraz wiele innych kontrukcji stalowych . Obecna praca pomiedzy 11zł netto a 14zł netto , uprawnienia na migomat 131/135 jak trzeba to pospawam , ale wolę byc monterem .Planuje przeprowadzke do trójmiasta , myśle o pracy w styczniu jaką stawke mniej wiecej jestem w stanie otrzymac na stoczni? ;) mam 21 lat , wciąż sie ucze , jestem w stanie zrobic w miesiacu ok. 220h ,aby przezyc w trojmiescie , potrzebowałbym około 2800zł wyplaty , jakie są moje szanse? ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Na stoczni Remontowa Shipbiulding poszukują ślusarzy. Głównie spółki gdzie śmiało moze wyrobić 220h na miecha
uważaj na jakie spółki.

po drugie remonciki maszyn to nie statki, tam zupełnie inaczej praca wygląda i nie jeden monter ze śląska wymiekł na zwykłej chociaż prefabrykacji.

idz do gdyni do cristu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Crist
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
a jak wygląda to co najwazniejsze w pracy , chodzi o płace ;)
spawacze mają bardzo dobrą pensję, z resztą chyba największą z tego co wiem
ja mam we francji 11 e ze wszystkim a jak pracuje na remontówce to 23.50, netto. 8 h pisane a jak zrobisz robote w 3 godziny to idziesz do domu
Stary nie idź do żadnego cristu!!! wal do remontowej shipbulding i omijaj szerokim łukiem też gdańską stocznię z gsg na czele!!!
Dzięki za odpowiedzi , nie chciałbym byc troche natrętny swoimi pytaniami , ale oczywiscie jestem bardzo zainteresowany , gdyż któras z tych stoczni na pewno w przyszłosci bedzie moją pracą ,dobrze ,ze mona wyrobic dużo godzin przynajmniej jakos da sie zarobic , naprawde sadze o sobie ,ze jestem bardzo roboczy , na maszynach papierniczych czy na zbiornikach na mrozie -10stopni blacha 40 i rżniecie spoin duża szlifeira.. ale to mniejsza .. mozna liczyc na poczatek na te 12-14 netto?
za takie pieniadze to musiałbys za 3 robic
Można. Tylko jak pisałem uderzaj do stoczni remontowej i omijaj stocznie gdańską, gsg tower, crist gdynia i werbujących do nich debili typu spaf-szlif.wp.pl.

P.S. http://www.pupgdynia.pl/?c=mdPUP-oferta-7572-189 takie coś znalazłem. Pytalem kumpla ale ich nie zna więc się nie wypowiem.
Na szlifierce spokojnie powinieneś dostać 12/13 zł na wejściu. I pamiętaj pitol jakies gadanie o premiach i d*perelach podstawa się liczy firm i społek jest dosyć żeby zawsze coś ogarnąć. Można na poczatek isć za tą stawkę co pisałem i jak jesteś dobry nawet na gitarze to walcz o renegocjacje stawki szanuj się i rynku nie psuj ;) Popytaj też w Firmie Amia często ludzi wysyłali do norwegi. No i nie wiem może Energomontaż... coś tu też teraz nie jestem pewien.
w spolce na remontowej po 19 zl netto maja szlifierze a w kulki leca rowno.

spolki nie podam bo przyjdą łajzy za 15 zl robic i popsują warunki
nie prawda, nie słuchaj tych co robić nie chcą i narzekają

Inne tematy z forum Praca

AI w pracy i nauce ktoś jeszcze się wciągnął? (3 odpowiedzi)

Cześć! Zastanawiam się, czy tylko ja tak mam, że odkąd odkryłem narzędzia AI, to coraz częściej...

Własny biznes do 40 tyś zł (23 odpowiedzi)

Witam macie może jakieś pomysły na własny biznes z budżetem do 40 tyś zł ?? Myślałem nad prostym...

Feromony w pracy (7 odpowiedzi)

Chciałabym wypróbować feromonów na ludziach z pracy pod wpływem pewnej publikacji o zachowaniach...

do góry