Widok

Wasze opinie - DEWELOPER PROMTECH, Juszkowo

Juszkowo Temat dostępny też na forum:
Dzień dobry,
Zamierzam kupić szeregowiec w Juszkowie ul. Zdrowa
Inwestycja budowana przez Dewelopera PROMTECH z Juszkowa
Czy macie doświadczenia związane z tym deweloperem?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

Obok tej budowy jest zakład produkujący drzwi.
W powietrzu unosi się intensywny zapach chemikaliów (zapach kleju i lakieru) wątpię, że nie mają wpływu na zdrowie.
Oczywiście deweloper o tym nie wspomina;/
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 4

Malina, As, chem, Richard jeżeli chcesz zrobić komuś złą opinię w internecie, to chociaż wysil się troszkę zmieniając IP. Nie ma to jak założyć kilka kont z jednego komputera i zrobić sztuczną rozmowę. Podejrzewam, że konta belluś i Zbyszek, też należą do Ciebie, bo dziwnym trafem w tym wypadku również powtarza się adres IP. Nie wiem czy jesteś świadomy tego, że takie działanie na niekorzyść osoby lub firmy jest objęte specjalnym paragrafem. A namierzenie komputera z którego zostały wysłane takie informacje oraz uzyskanie danych właściciela, to kwestia kilkunastu minut. Jeżeli masz takie wielkie problemy z deweloperem, to może zgłoś się po prostu do niego i porozmawiaj w normalny sposób, zamiast wylewać żale w internecie ;) Myślę, że jeżeli ktoś to przeczyta, od nich czy z firmy o której piszesz, to możesz mieć z tego tytułu nieprzyjemności, także radzę zastanowić się następnym razem nad tym co i w jaki sposób piszesz w internecie. Skończyły się czasy anonimowości w internecie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Nikt bez powodu nie opisuje swoich problemów. Widocznie deweloper zaszedł ludziom za skórę
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Osobiście mogę polecić. Dlugo szukałam mieszkania o takim układzie, a do tego mieli najlepsze ceny z okolicy. Podlaczajac sie do wczesniejszych komentarzy, to fakt, usterek bylo kilka, ale po zgloszeniu wszystko zostalo zrobione.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Cześć,

Jest ktoś, kto rezerwował już mieszkanie w nowej inwestycji przy ulicy Zdrowej?

Tak, ja mam zarezerwowane mieszkanie, a co chcesz wiedzieć?

Generalnie, chodzi mi o sprawy techniczne, takie jak zmiany w projekcie czy też umowa rezerwacyjna? Jak to wygląda?

Rezerwacja to chyba standardowo, jak u większości deweloperów - musisz wpłacić kaucję. Co do przeróbek, to jest taka opcja,bo sam przerabiam kilka rzeczy

Dzięki za info :) a co jak wygląda na ten moment budowa? Na jakim etapie jest?

Z tego co wiem, to niedługo mają robić konstrukcje dachu. Bodajże wczoraj rozmawiałem z nimi i jest szansa, że do końca roku budynki będą zamknięte. No a co do budowy, to wygląda to solidnie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Artur , czy nadal polecasz kupno domu u tego dewelopera ? Jakieś rady dla przyszłych kupujących ? Jesteśmy umówieni na prezentacje domu, o co powinniśmy spytać? Pozdrawiam

Myślę, że tak :) byłem kilka dni temu na prezentacji i z tego co widzę, to wszystko idzie w dobrym kierunku. Hmm, wiesz co ja np. pytałem o to czy można wprowadzić jeszcze jakieś zmiany w projekcie czy jak wygląda sprawa z miejscami parkingowymi. Słyszałem też, że strych nie jest wliczony w metraż, a można go na własną rękę zagospodarować, także o to też warto zapytać. A no i jeszcze pytałem czy jest opcja, że firma budująca może wykonać jakieś dodatkowe prace zlecone przeze mnie :) To chyba tyle, jak sobie coś przypomnę to napiszę.

Cicha i spokojna okolica - mieszkam stosunkowo krótko ale brak zastrzeżeń odnośnie wykończenia/wykonania.
Bardzo dobry stosunek jakości do ceny - gorąco polecam!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Jakieś nowe opinie ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Najlepszą rekomendacją są opinie ludzi, którzy już kupili od tego dewelopera. Wystarczy podejść do budynku obok i porozmawiać.
Ja zaczerpnąłem opinii i nasłuchałem się bardzo złych informacji na temat samego dewelopera, ich inspektora i całej inwestycji.
Osobiście rezygnuję bo jest to zakup na całe życie i wole zaoszczędzić sobie i rodzinie przykrości i nerwów.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

No i byłem u przyszłych/niedoszłych sąsiadów. Jeden nawet wpuścił mnie do domu. Ajjjjjjj ;/ myślałem, że facet się popłacze opowiadając o walce jaką toczą tu ludzie z deweloperem. W mieszkaniu grzyb i wilgoć z okien leci woda. Podobno deweloper gwarancje ma w d*p..ie. Masakra. Odradzam. Szkoda
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przejeżdżałem wczoraj obok tego szeregu i widziałem ekipę demontującą
szyby w oknach.To chyba deweloper naprawia jakieś usterki? Więc chyba coś jednak działają w tej kwestii.

Hej Ania. Nowe opinie ? Raczej ma radę. Widziałem ze deweloper już montuje swoje słynne okna kolankowe (własnego autorstwa i wykonania) Kup sobie do nowego mieszkania miskę bo oprócz 5-cio letniej gwarancji masz tez pewność, ze z okien będzie leciała woda do domu. Oczywiście może to być moje kłamstwo dlatego najlepiej zapytaj ludzi, którzy już od niego kupili. Budynek obok.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Byłem na rozmowie zarówno z deweloperem jak i z jednym z sąsiadów. Z tego co wiem, to faktycznie było kilka problemów, ale wszystko u niego naprawili. Poza tym slyszalem ze czesc mieszkajacych tam ludzi utrudniala wykonanie napraw, to co sie dziwic ze pozniej takie zale. Co do grzyba i wilgoci, to raczej logiczne, ze trzeba wietrzyc mieszkanie w poczatkowym okresie, gdyz caly budynek pracuje. Z reszta jak juz ktos wyzej napisal, to widze ze znowu ktos tu robi pod gorke, skoro wysyla 2 wiadomosci niby pod innym nickiem ale jednak ip to samo :) polecam samemu sie rozeznac w temacie. Osobiscie zdecydowalem sie na zakup, bo nigdzie w takiej cenie nie dostane takiego mieszkania
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Tylko rozmowa z mieszkańcami gwarantuje rzetelną opinię.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zapraszam do budynku obok. Chętnie opowiem jak deweloper budował i jak wywiązuje się z rękojmi.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ika

poczytaj sobie o nim opinie na fb lun google maps. Wtedy wyrobisz sobie opinie o nim
porównaj ceny okien - http://twoje-okna.com

Inne tematy z forum Dom i mieszkanie

czym myjecie drzwi kabiny prysznicowej? (48 odpowiedzi)

Dziewczyny, poradzcie, ja zwariuję. Strasznie duzo czasu schodzi mi na mycie drzwi kabiny...

podłoga bambusowa... (3 odpowiedzi)

jaka kształtują się ceny za metr??

Ozdoby,dekoracje na ścianę... (37 odpowiedzi)

Szukam inspiracji dotyczących tego co można umieścić na nowo wymalowanej ścianie... Czy ktoś mam...

do góry