Widok

Wasze opinie o speak up

Speak up Temat dostępny też na forum:
Witam ,jakie są wasze opinie o szkole Speak up ? Wiem, że jest masa problemów w przypadku rozwiązywania umowy, jednak pytam sie o nauczanie. Czy jeżeli mówią , że nauczą mnie na tyle bym zdał dany certifikat można im wierzyć ? Jakie są wasze spostrzeżenia w kwestii nauki ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
pod względem nauki są świetni, bo zajęcia są różnorodne i mobilizujące jednocześnie, lektorzy i nativi też profesjonalni, ja zdałam fce dzięki nim więc i Tobie na pewno się uda :)
Ja tam chodziłam i wszystko było okej. Fajnie, że się dużo dzieje - ciekawe zajęcia, native speakerzy, panel multimedialny..Wiadomo, że trzeba się trochę przyłożyć do nauki, ale efekt jest wtedy pewny ;)
ja się chyba zapiszę, podobają mi się te kursy komputerowe, w domu nie ma jak siąść spokojnie i wziąć się za naukę, a tam elegancko słuchaweczki i jedziemy z materiałem
opinia o nauczaniu to strwierdzam: że "było" nie fajnie mieszanie gr. I z gr. II i jak osoba która nigdy nie uczyła się jezyka może czegoś się na uczyć? a jak się czuje? - " jak ostatni debil " chodził mój tato, ja byłam dwa miesiące może dłużej i mam takie same zdanie. Może coś się zmieniło?! OBY! zmieniłam szkołę językową!
kto ci mieszał w grupach, skoro sama zapisujesz się na zajęcia kiedy i z kim chcesz?
do góry