Widok

Wasze ulubione maseczki do twarzy

Jakie są Wasze ulubione maseczki do twarzy? :-) Wolicie zmywalne czy na płachcie? Ja chyba te drugie...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Uwaga , reklama nadciąga!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ja ostatnio się polubiłam z maseczkami na płachcie :-) Zwłaszcza tymi, ze śluzem ślimaka. A ze zmywalnych do Ziaja z Glinką Szarą jest faworytem :-)

Słyszałam o tych maskach ze śluzem ślimaka, że ponoć dobre, ale sama nie próbowałam. Na serio się sprawdzają? Jakiej używasz konkretnie?

Najbardziej chyba lubię tę maskę: https://www.notino.pl/petitfee/gold-snail-maska-hydrozelowa-o-intensywnym-dzialaniu-z-ekstraktem-ze-sluzu-slimaka/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja jakoś nie mogę się przekona do tych w płachcie, albo nie używałam wystarczająco dobrej. Wole te zmywalne, bo po nich widzę jakieś efekty :)

Ostatnio zastosowałam nowe maseczki z Bielenda Maska Power Wit. C. Są to nowe maseczki w płacie z serum.

Też z Bielendy mam maseczki obecnie ale z takiej nowej linii Crystal glow, mega sa. Mam akurat maseczke Citrine odswieżająco deteoksykująca z efektem shimmer. S,a to maseczki rozswietlające, skóra po niej jest wyraźnie gładka w dotyku i pięknie rozświetlona. ..

ja w płachcie nie lubię, a z masek to chyba tylko glinka zielona, inne to mi żadnych efektów nie dają

Kupuje http://www.k2lider.pl/wybor-koreanskich-maseczek/ efekt jest fantastyczny.

Moja must have to Maseczka z Acerolą - widać tuz po zdjęciu niesamowity efekt wygładzenia i spłycenia zmarszczek, po prostu ją ubóstwiam !!! Miałąm bardzo suchą skórę, wysouszona po lecie i chyba po covid i ta maseczka mi ją naprawiła dosłownie. Polecam bardzo, do kupienia w sklepie Pachnąca Kraina

Maseczki z bielendy seria sensory mask są boskie !! Nie sa drogie ale ich dzialanie jest rewelacyjne

pierwsze slysze o tych maseczkach

bo to chyba nowosc jest ale jak ich nie trafisz nigdzie to kup inne, bielenda ma duzy wybor https://www.notino.pl/search.asp?exps=bielenda%20sensory%20mask i fajne ceny

Inne tematy z forum Kobieta

jak schudnąć... :( (192 odpowiedzi)

Dziewczyny poradzcie cos bo juz nie mam sily... Byłam ostatnio na tym całym Dukanie ale nic waga...

Samodzielna nauka języka angielskiego - rady :) (154 odpowiedzi)

Hej :) Postanowiłam zacząć uczyć się języka angielskiego. Niestety finanse nie pozwalają na...

dobry adwokat rozwód gdańsk (79 odpowiedzi)

Szukam dobrego adwokata, który przeprowadzi mnie przez rozwód z orzeczeniem o winie w Gdańsku....

do góry