Re: Wątek bez znaczenia.
To fajnie, że Ci Inka przypasowało :)
Ja też dzisiaj mam na obiad zapiekane papryki z pęczakiem.
Równie dobrze zamiast pęczaku sprawdza się ryż, albo kasza jaglana, natomiast z kaszą...
rozwiń
To fajnie, że Ci Inka przypasowało :)
Ja też dzisiaj mam na obiad zapiekane papryki z pęczakiem.
Równie dobrze zamiast pęczaku sprawdza się ryż, albo kasza jaglana, natomiast z kaszą gryczaną obowiązkowo trzeba dodać sera typu blue (dorblu, lazur, rokfor).
Sos w sumie każdy musi po swojemu, ja teraz wolę bardziej wodniste, z świeżych pomidorów, ale zimą dodaję także przecier pomidorowy.
No i w moim żarciu obowiązkowo jakaś chili, brak kopa w jedzeniu odbiera mu połowę świetności :)
A po niedzieli kupię worek papryki i narobię sobie na zimę pasty, a co tam.
zobacz wątek
10 lat temu
~Manson the Forester