Odpowiadasz na:

Re: Wątek bez znaczenia.

2xInko, glut będzie zawdze, chyba, że go wyjmiesz. Niestety jeśli gotujesz w skorupce zostanie, tyle, że po ugotowaniu go nie widać. Ja zawsze przed smażeniem widelcem, łyżeczka, palcami wyciagam... rozwiń

2xInko, glut będzie zawdze, chyba, że go wyjmiesz. Niestety jeśli gotujesz w skorupce zostanie, tyle, że po ugotowaniu go nie widać. Ja zawsze przed smażeniem widelcem, łyżeczka, palcami wyciagam gluta. I nie mówie tu o bialku tylko o tym jednym glutowatym fragmencie białka.
Próbowłam nauczyć się jak wrzyucać zdjecia na forum, ale w pewnym wieku na tak skomplikowane nauki jest juz za pózno.
Za to znalazłam inny sposób aby pokazać zdjęcie z porannego spaceru. Nie jest to dzisiejszy ranek, tylko z poprzednich dni. Ciekawe czy zadziała:

http://tufotki.pl/m7Mmc

zobacz wątek
10 lat temu
~anna1964

Odpowiedź

Autor

Polityka prywatności
do góry