Widok

Wątek bez znaczenia.

Drogi Panie Adminie137.
Spoko rozumiem.
Perturbacje zawodowe są perturbacjami zawodowymi.
Serio, aż tak on się rozrósł ten muzyczny? ;) hehehehe
Podejrzewam, jego macki poczęły zaginać swą grawitacją czaso-przestrzeń.

Ten wątek będzie totalnym free stylem.
Pies Pani Anny leży mokry.

Jakkolwiek, dziękuję za informację.
Oznacza to szacunek z Pana z strony do mej skromnej osoby.

http://www.youtube.com/watch?v=fIZ8R1OLkl0
"Niektóre rzeczy są dokładnie tym, czym są, i niczym innym."

Charles Bukowski.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Złota myśl Manson,złota myśl;)....ja mogę nawet posprzątać;)...hmm...tylko często w połowie filmu (jak pora późna)zasypiam więc nie drzyjcie mi się za uchem bo robię się wtedy niegrzeczna:)))))
Panie M, ja to nawet żartem nigdzie nie wjezdzam. Mnie tłumy odstraszają (przerażają, zniechęcaja).
W końcu z jakiegoś powodu chodzę na spacer o 5 rano. Tzn teraz przesunęłam czas wyjścia z domu na 5. 15. Z tego samego powodu ciągną mnie te bagna nad biebrzą. Albo ewentualnie zamknąć się na tydzień u betlejemitek. Żeby dobrze usłyszeć siebie.
Ale przetwory mogę Wam dać. Szczególnie polecam moja lutenice.
Vilette, wielkością mieszkania się nie przejmuj. Nie liczy się wielkość i wystrój. Liczy sie nastrój jaki tworzą osoby tam przebywające.
Aniu...ale nie zamykaj się tak w sobie bo zostaniesz tam na dobre;)...my to nie bezimienny tłum...raczej;)
Łóżko pościelone. Ale pies był szybszy. Właściwie dobrze. Nagrzeje mi miejsce to go wyproszę. A jutro rano będę pachniała psem.
http://www.youtube.com/watch?v=Ib_eW9VSUwM
Ale masz dobrze:)...relaksuj się i wygrzej:)
No, towarzystwo byłoby zacne, wpadajcie, przynajmniej miałabym z kim horror jakiś obejrzeć ;)
Można też wprowadzić rotacyjną zmianę lokum, niech wszyscy uczestnicy po trochu mają kongo na chacie :)
Vilette...chcesz mnie zabić?zejdę w trakcie filmu i będzie pięknie;)
A latem możemy zrobić letnie kino na powietrzu:)...to już tylko u Ciebie Manson bo byłaby cisza;)
Nie zeszłabyś, w towarzystwie raźniej się ogląda ;)
Vilette...no i w towarzystwie ewentualnie ktoś mnie zacznie reanimować;)...tylko usta - usta sobie wypraszam:P;)
http://www.youtube.com/watch?v=99f7par4snc

i

Idę spać.
Spokojnych snów i myśli panie C:)
Dobranoc, C.

Inka, do reanimacji by nie doszło, przy nas byś się nie bała ;) I na pewno znalazłby się ktoś, kto potrzymałby Cię za rękę w kluczowym momencie ;)
Nie mogę dzis spac.
Wieje odlegla zapomniana wichura.
Jest straszna.
Piękny dziś spacer miałam. 5.20 wyszłam z domu. Las szumial i ciemno okropnie. Dzwieki zewsząd dochodzące zmuszały mnie abym co jakis czas przystanęła i wpatrywała się w ciemność, czy coś tam miedzy drzewami się nie czai. Potwór? Obcy? Coś? Zło?
Ciekawe, dlaczego człowiek boi się iść w ciemnościach przez las? A może to tylko ja się boję. Ale i tak każdego prawie dnia idę.
A na plaży niespodzianka. Sztorm. Fale tak hałasowały, że po nałożeniu kaptura moje uszy odczuły ulgę. W wielu miejscach plaża zalana po sama granicę z lasem. Aby przejść musiałam zdjąć buty i podwinąć spodnie. I tak trochę mnie zalało.
Za to pies byl chyba w psim raju. Rzucal sie w nadpływajace fale. Znikał pod woda, i radośnie pojawiał się przy mnie.
To był piekny spacer.
Pani Anno, zazdroszczę odwagi. Las piękny jest ale ja się boję lasu. Właśnie tego potwora, obcego, cosia... Do tego kleszcze i dzikie zwierzęta i koniec. Nie chodzę do lasu w ogóle. No chyba, że w dużej grupie bo wtedy się czuję bezpieczniej. Bo głośniej i zwierzęta czmychają. A podobno lasu można się "nauczyć".
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
@Mama30plus
za duzo telewizji, zdecydowanie za duuuuzo... ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nigdy lasu się nie bałam,uwielbiam jego zapach,szum drzew,odgłosy zwierzaczków małych i dużych....boję się w lesie spotkać niebezpiecznych ludzi,to jest mój jedyny strach.

Inne tematy z forum Hydepark

Kawa czy Herbata - rano (226 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

muza na dziś (792 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

Grajdołki (353 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry