Widok

Wątek bez znaczenia.

Drogi Panie Adminie137.
Spoko rozumiem.
Perturbacje zawodowe są perturbacjami zawodowymi.
Serio, aż tak on się rozrósł ten muzyczny? ;) hehehehe
Podejrzewam, jego macki poczęły zaginać swą grawitacją czaso-przestrzeń.

Ten wątek będzie totalnym free stylem.
Pies Pani Anny leży mokry.

Jakkolwiek, dziękuję za informację.
Oznacza to szacunek z Pana z strony do mej skromnej osoby.

http://www.youtube.com/watch?v=fIZ8R1OLkl0
"Niektóre rzeczy są dokładnie tym, czym są, i niczym innym."

Charles Bukowski.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Inka, ale czy nie boisz sie iść w kompletnych ciemnościach? Kiedy drzewa wydają sie jedn aściana obok? Zewsząd dobiegaja skadinad piekne leśne odglosy, tyle, ze po ciemku są one calkiem inne niz za dnia.
Tez kocham las. Ale wyobraznia mi pracuje. Z tym, że moj strach to jedno a i tak chodzę.
Ludzi się nie boję. Zwierzat tez nie. Boje się tego czego nie ma.
Tak jak napisala mmmm. ZA duzo filmów, książek.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Skoro potrafisz przezwyciężyć swój strach to jesteś Wielka:)...fakt,w ciemnym lesie wszystko jest inne,zmienia swój kształt,staje się groźne a dźwięki potęgują grozę;)....lekki strach w ciemnym lesie jest,na pewno,ale tak jak pisałam,prędzej człowiek zrobi krzywdę niż ciemny las...to jest przyroda ,która nie zabija bez potrzeby,tak to odbieram:)
mam "marzenia jesienno-złote" :-)
http://www.youtube.com/watch?v=4rqia82XoKI
Inko, wiem, że w lesie nic mnie skrzywdzi. A co poradzę na strach przed "niewiemczym".
Natomiast ludzie? Wciąż uważam ze ludzie są dobrzy. Wiekszość. Więc nie zakładam, że akurat w moim lesie o 5 rano po ciemku spotkam kogoś z tej mniejszości złych.
Teraz zaczynam kochać jesienny las.
@mmm
tak się składa, ze ja tv nie oglądam prawie wcale. Jak obejrzę jakiś jeden film w miesiącu to już sukces. Więc mój strach to na pewno nie z telewizji.
A ja mam taką małą traumę z bycia w lesie w związku z człowiekiem i dlatego boję się bardziej obcych ludzi niż odgłosów przyrody:)
@M30+
widocznie 'prawie wcale' w zupelnosci wystarcza ;)

mialem na mysli trend pesymistycznych informacji, ktorymi telewizja jest nadmiernie przesycona. ale najwyrazniej inne media radza sobie rownie dobrze ;)

a tak na marginesie, to wlasnie wysunalem sie na prowadzenie :P
Ja ludzi "się boję", kiedy występują oni w liczbie "bardzo mnogiej". Ale tez nie boję się, że cos złego mnie z ich strony spotka. TRudno wytłumaczyć. To raczej takie zmęczenie jakie się czuje po wejściu do dużego sklepu.I od razu chce się uciec.
Jesienny las jest przecudny,parki z liściastymi drzewami też....uwielbiam październik z jego obłędnymi kolorami:)...myślę sobie,że przyroda chce nam dać jeszcze trochę swojego piękna zanim zaśnie na zimę:)
Poślizgi na korzeniach i lądowanie pupą w błocie też jest niezłe.
I deszcz. I wiatr. Kiedy pada deszcz to nawet zabieram spacery, które w grafiku należą do dzieci. Bo lubię chodzić w deszczu. Oczywiście w odpowiedniej pelerynie.
I fajny jest zapach.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja nie boję się ludzi tylko ich zachowań,sytuacji nieprzyjemnych,agresji...tłum w sklepie,na plaży,w parku zupełnie mi nie przeszkadza:)aczkolwiek miłe to nie jest.
@mmm
no i właśnie również dlatego nie oglądam tv. Bo ciągle złe wiadomości się sypią. Ileż można...

na prowadzenie czego :P
No,to już zauważyłam,że lubisz chodzić w deszczu i przyznaję,nie każdy to lubi:)...deszcz latem to tak,jest przyjemny i fajnie pachnie ale taka jesienna szaruga...brrr...to już nie dla mnie;)
Ja też lubię deszcz. I jego zapach.
Tego lata siedziałam w deszczu z synem na plaży. Było przecudnie :).
Nie lubiłabym chodzić w deszczu, gdybym przemoknięta po wielogodzinnej wędrówce nie miała gdzie się wysuszyc, ogrzać i przebrac. Natomiast prawie zawsze po takich spacerach wracam do domu, cudownie zmeczona, czasem trochę zziebnieta ale czuję sie wtedy świetnie.
@M30+
mi juz 3 razy zmienili plec, a tobie tylko 2 :P
Aniu...to takie Twoje Spa;)
aaaa hahaha
widziałam, widziałam :)
my tacy bezpłciowi zdajemy się być ;)
mmmm mogę jeszcze ze dwa razy zmienić płeć. Będzie większa przewaga
Jak łatwo jest pomylić płeć;)

Inne tematy z forum Hydepark

Kawa czy Herbata - rano (228 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

Bojano / Stołówka / Szkoła Podstawowa w Bojanie / investo pan Stopikowski (8 odpowiedzi)

Witam, zwracam się do Państwa z zapytaniem czy ktoś z korzystających i zamawiających posiłki dla...

muza na dziś (792 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

do góry