Widok

Wątek dla zapracowanych *** 2 ***

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
To ja polecę z drugim :)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hej dzeiwczyny....

madziu widze, że udało Ci się wywalczyc nasze suwaczki, gratki :)

konwaliowa, ja Cię nie rozumiem...zauwaz ze prawie na kazdym forum jest watek typu "pogaduszki o wszystkim" własnie po to żeby o pierdołach gadac...
zazdrościsz tych plotek czy co?? zamiast pisać te złośliwe komentarze poplotkuj tez
wyluzuj trochę Kobieto

w końcu na początku musimy pogadać od strony technicznej :) - suwaczki, a jak już one będą git i posuną się dalej, to i o dziciach też nie zapomnimy pogadać :)

no tak, w sumie na 10 wątków aż 2 sa o konkretach. W sumie powinnam się cieszyć, że pierdoły sa tylko na ośmiu, che che che
ja się bardzo cieszę, że mogę z Wami tu plotkować :D

kurcze ale co to przeszkadza pogadać o suwaczka a nie o kupkach przecież może być i taki wątek jak kupki i na pewno nie będzie się poruszać temat suwaczków:)

A Pani K. to wlaśnie jedna z nas nudzących się, jak widać na załączonym obrazku :) :) :)

Wiper, tak jak mówisz - jest JEDEN wątek na pogaduszki, nie sto siedemdziesiąt kilka. Uważam, że tworzenie tych watków w takiej ilości jest nieporozumieniem, nie sam wątek, tylko robienie smietnika
No to czemu nie założysz wątku na temat Ciebie interesujący, pewnie ktoś się dołączy.
no to ustalone, ty sie cieszysz , my sie cieszymy
i wyluzuj
jak bedzie jakiś problem, to sie nowy wątek tematyczny otworzy
a narazie nie ma problemów, to o pierdołkach gadamy
skąd ta zawiść?
znajdź sobie forum dla ludzi z problemami jak ci tu zbyt beztrosko ,
no nie wiem, "chce sie zabić", albo "czy usunąć ciążę?" , albo "szukam nerki" tam sobie pogadaj, jak dla ciebie to forum jest za mało powazne

Ja postuluję tylko o to, by nie robić smietnika z kolejnego forum tylko dlatego, że komuś nie chce się przewijać watku. Tylko jak człowiech chce znaleźć coś na forum, to musi przewalić 500 stron z wątkami "dla zapracowanych" o niczym. Totalny idiotyzm.
konwaliowa, tyle wątków spowodowane jest tym niezbyt udanym układem forum...tu się nie da pisac w wątku co ma 500 postów tak jak na innych forach i dlatego sa numerowane

mi to kompletnie nie przeszkadza :)
jest super!!!

Beatka81, chyba niezbyt dokładnie przeczytałaś to co napisałam. Nie przypominam sobie, bym szukała tu rozwiązania problemów wskazywanych przez Ciebie. Raczej skłonna jestem szukać tu odpowiedzi na pytania gdzie oddać dywan do czyszczenia albo do którego pubu się wybrać w Trójmieście.
Forum jest trójmiejskie i fajnie byłoby móc znaleźc tu informacje/porady/pytania dotyczące rzeczy związanych z rodzina i dzieckiem w Trójmieście a nie przewalać watki dla nudzących się pracujacych zaśmiecających.
To moze jak juz zaśmiecacie weselnik, to choć tu nie róbcie bajzlu tylko skupcie się tu na czymś innym, a smiećcie w jednym miejscu.
Wiem, że forum nie jest nijak posegregowane, ale to nie znaczy, że skoro pojawia się nowe forum, to trzeba je zaraz zaśmiecać pierdołami
Ale na co Ty czekasz z pytaniem o dywan? ŚmiałO!!!

to w takim razie, co macie na obiadek??

wczoraj zrobiłam sobie ryż gotowany z kurkumą, cebulką, groszkiem i parówkami :) dla mnie pychotka :)

hmm, ale to jest forum bez zadnego regulaminu, więc mozna robić co się chce...czy sie mylę??
nie chcesz gadać to nie gadaj...nie podoba Ci sie ten wątek..to nie zagladaj
i problem z głowy

niektórym trudno jest cokolwiek wytłumaczyć :) mów do słupa, a słup jak d... :)

ja mam jeszcze drugą porcję mojego rewelacyjnego śledzia w śmietanie :)

ale dla pawełka musze coś wymyślić... coś takiego typisch męskiego...

A co Wasi Mężowie uwielbiają jeść? ... Pewnie mięcho :) Tylko jak przyrządzone? :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (20 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

do góry