Widok
idzie :)
nie tylko w drugi :) w pierwszy tez :) 14-22
ale już sie nie wściekam :) pogodziłam sie :)
fajne filmy będą i mam internet :)
Rodzice chcieli, żebym została z nimi, ale ja przecież nie zostawię Męża samego. MOże i będzie przez większośc czasu w pracy, ale co z resztą czasu? Zrobię pyszne śniadanko świąteczne.. i kolację.. i będzie fajnie :)
nie tylko w drugi :) w pierwszy tez :) 14-22
ale już sie nie wściekam :) pogodziłam sie :)
fajne filmy będą i mam internet :)
Rodzice chcieli, żebym została z nimi, ale ja przecież nie zostawię Męża samego. MOże i będzie przez większośc czasu w pracy, ale co z resztą czasu? Zrobię pyszne śniadanko świąteczne.. i kolację.. i będzie fajnie :)
dziewczynki kochane,
chcialabym Wam zyczyc spokojnych, kolorowych Swiat, wysokiej choinki, pachnacego piernika, pyyyysznych rybek, przecudnych prezentow, duzo usmiechu i radosci no i niech sie Wam spelnia wsystkie, nawet te najmniejsze marzenia
buziaczki
ps w pelnym skladzie spotkamy sie pewno dopiero po swietach.... ;)
chcialabym Wam zyczyc spokojnych, kolorowych Swiat, wysokiej choinki, pachnacego piernika, pyyyysznych rybek, przecudnych prezentow, duzo usmiechu i radosci no i niech sie Wam spelnia wsystkie, nawet te najmniejsze marzenia
buziaczki
ps w pelnym skladzie spotkamy sie pewno dopiero po swietach.... ;)
nie, to już nie to
my rozbudowujemy dom, a nie budujemy, wiec musieliśmy sami cos wymyślić
no i wymyśliliśmy, gdzies do wklejałam :)]
mamy już mapę zagospodarowania przestrzeneego, i warunki zabudowy
teraz jeszcze zanieść do pani architekt nasz projekt, (juz go wstępie zaakceptowała) no i sie bedzie rysował :)
my rozbudowujemy dom, a nie budujemy, wiec musieliśmy sami cos wymyślić
no i wymyśliliśmy, gdzies do wklejałam :)]
mamy już mapę zagospodarowania przestrzeneego, i warunki zabudowy
teraz jeszcze zanieść do pani architekt nasz projekt, (juz go wstępie zaakceptowała) no i sie bedzie rysował :)
a nie wiem, gdzie jest ta ulica :)
Piotrek jutro jedzie do pracy i zostanie tam 10 dni :) mam nadzieję, że mu nie przedłużą za te chorobowe :)
jesteme bardzo zadowolona, że te pierwsze Święta mogliśmy spędzić razem :) i byłam zadowolona z postawy jesgo rodziców, bo byłam z nimi na pasterce i był opłatek i sianko pod obrusem :)
Piotrek jutro jedzie do pracy i zostanie tam 10 dni :) mam nadzieję, że mu nie przedłużą za te chorobowe :)
jesteme bardzo zadowolona, że te pierwsze Święta mogliśmy spędzić razem :) i byłam zadowolona z postawy jesgo rodziców, bo byłam z nimi na pasterce i był opłatek i sianko pod obrusem :)