Widok

Wątek kinowy - reaktywacja

Zakładam, bo zbliża się premiera ciekawego filmu, się wybieram, może kogoś zainteresuje :)

http://www.youtube.com/watch?v=wpAxArUT9zo
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Może i jest dużo sympatycznych kobiet, ale ja chciałbym poznać Ciebie, ponieważ czuję, że znajdziemy wspólny język, kiedy się spotkamy :)
Vi! Na co czekasz? :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Zastanawiam się ;)
Ale na co???
Pomogę Ci Vilette podjąć decyzję ;) Przyjadę do Ciebie z gitarą i zaśpiewam Tobie moją i być może Twoją ulubioną piosenkę :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Czyżyku, jutro na pewno nie, bo ja zaraz wychodzę i nie wiem, kiedy wrócę ;) Ale przemyślę to.
Dobrze. Poczekam na Twoją decyzję. Miłego wieczoru.
No idź Vi, z inką2 rodziny nie założysz...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ze swej strony chciałbym jeszcze dodać, że zależy mi na spotkaniu, ponieważ doceniam Twoją błyskotliwość, inteligencję i to, że miło mi się z Tobą komunikuje. Z każdego wirtualnego dialogu wychodzę bogatszy o kolejne interesujące doświadczenie. Życie to nie tylko sieć z której można dużo wyciągnąć, więc proponuję spotkanie w korzystnym dla Ciebie miejscu i czasie :)
Być może ułatwię Ci zadanie jak powiem, że występowałem tu na forum pod nickami: bajkopisarz, ąę, a teraz czyżby czyżyk? Zawsze można prześledzić moją historię na forum, a w realu rozwiać wątpliwości i dowiedzieć się więcej... ;)
Obojętnie jak zdecydujesz, uszanuję każdy Twój wybór :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
@czyżby czyżyk?:

Nie potraktuje tego broń Boże jako złosliwość czy czepialstwo. Bardziej jako życzliwą i luźną uwagę obserwatora z zewnątrz. I to w zupełnym oderwaniu od konkretnych osób, czyli Ciebie czy Vi.
Prościej byłoby, gdybyś występował zawsze pod stałym nickiem i rozmowę z propozycją spotkania przeniósł na priv.
Osoba zapraszana MOŻE czuć się nieco zawstydzona faktem, że Jej życie prywatne jest tematem "debaty publicznej". I nawet jeśli prywatnie byłaby zainteresowana spotkaniem z Tobą, to publiczna forma zaproszenia może Ją od tego odstręczać. Choćby z uwagi na możliwe późniejsze komentarze złosliwców ;)
Powtarzam: jest to uwaga "ogólna", zupełnie nie powiązana personalnie z jakąkolwiek osobą z Forum.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
>Choćby z uwagi na możliwe późniejsze komentarze złosliwców ;)

Ciekawe czy autor miał na myśli również siebie? ;>
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Nie również a przede wszystkim.😉
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Zdecydowanie masz rację Sadylu. Tak się dzieje jak emocje biorą górę. Nie chce mieszać cokolwiek w czyimś życiu prywatnym.
Jeśli przesadziłem to przepraszam.
Co do stałego nicku pomyślę, żeby już nie zmieniać.
Życzę miłej niedzieli.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Sadyl...w zupełności zgadzam się z Tobą w tej kwestii:)
sadyl - e tam, przecież facet nie zaprasza Vi na randkę :) póki co ;)
a złośliwy będzie tylko ten, kto zazdrości dobrej zabawy i miło spędzonego czasu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Czyżyku vel ąę, zawstydzasz mię ;) Nie zmieniaj więcej nicka, choć domyśliłam się, że wcześniej pisałeś jako ąę. A co do kawy to się jeszcze odezwę ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Czas odkurzyć wątek, zbliżają się długie jesienne wieczory, w sam raz na kinowe seanse ;) Kilka październikowych premier, może coś się spodoba kinomaniakom :)

Na początek - Marsjanin :

http://multikino.pl/pl/filmy/marsjanin-2d

A może Panie Dulskie?

http://multikino.pl/pl/filmy/panie-dulskie

Ten link wrzucam, bo lubię Toma Hardy'ego ;) Legend :

http://multikino.pl/pl/filmy/legend

A ten film wybrałam specjalnie dla Inki ;)

http://multikino.pl/pl/filmy/crimson-peak-wzgorze-krwi
Vi...Ty chcesz żebym przedwcześnie zeszła?;-P
Mnie Marsjanin ciekawi i Panie Dulskie :D
Absolutnie nie, nie opuszczaj mnie oraz nie rzucaj ;) Dobry horror nie jest zły ;)
Vi....nawet w wersji astralnej wpadnę z Tobą na kawę i deserek ;-)

Inne tematy z forum Hydepark

Kawa czy Herbata - rano (226 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

muza na dziś (792 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

Grajdołki (353 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry